- 30 Ocak 2018
- 94
- 146
- 8
- 35
- Konu Sahibi pinkworld89
-
Lohusa sendromu diyeceğim ama 2 yaşında olmuş yeğeniniz masallah. Belki de eşine ya da başka birine kızdı ya da kendini değersiz hissediyor olabilir. Umarım hatasını anlar sizin yaptığınız yanlış bir şey yok içiniz rahat olsun. Anneniz aranızdaki olayı çözebilir bence. Yeğeninize de size de mutlu sağlıklı uzun ömürler....
Kardeşinin canı sıkkınmis acısını senden çıkarmış ne var ki bunda ben de görümcemin kızına annecim derdim hatta bir ara o da bana annecik derdi :) görümcem melekmis kızım o yenge diye bile düzeltmezdi gülerdik sadece.... Kardeşin le eskiden bir problem mi yasamistiniz ya da sizi kıskanır mıydı ? Bu arada üzülmeyin, bu arada acaba kendinize annecim dediğiniz için bozulmuş olabilir mi acaba var öyle insanlar benim çocuğuma kedisine seslenir gibi sesleniyor diye düşünençok kırgınım.. çok üzgünüm..
dünyalar tatlısı 2 yaşında yeğenim var, teyzesinin bi tanesi, meleğim.
geçen gün bize geldiler, kız kardeşimle yeğenim. kuzumu sevmeye başladım nolduğunu anlayamadım kardeşimin yüzü düştü. yemeğe kalıcam dedi yemeden gitti. hiç kendime yormadım hiç.
ama dün öğrendim sebebini, dünden beri gözlerim doluyor .
benim 9 yaşında minnoş bir kızım (kedim) var. her zaman annecim diye severim, çocuğum gibi.
yeğenimi de teyzecim diye. dil alışkanlığı yeğenime de annecim demişim farkında bile değilim.
anneme çok meraklıysa evlensin de doğursun annecim demesin demiş.
öyle kırıldım ki. Rabbim bana nasip etmişse olur zaten. ben yeğenimi öyle seviyorum ki kim sevmez, dilimden yanlışlıkla annecim çıkmış, art niyetle demedim ki şükürler olsun ki anası babası var(((
Üzülme bırak kardeşin üzülsün. Ulan ablasısın sen ya teyze ne demek anne yarısı demek ne olmuş annecim dediysen. Kardeşin hiç masum bir insan değil emin ol.dünden beri gözlerim doluyor, boğazımda düğümlendi her şey. çok üzgünüm.
Kardesinizi alin karşınıza yüz yüze konuşun söylediğin cümle beni çok kırdı teyze demek anne demek niye böyle bi tepki verdiğini öğrenin içiniz rahat etsin yabancı dese bu kadar kirilmazdim ama sen söylediğin için sana yakıştıramadım diye konuşunannem çok üzgün. sen boşver o şimdi streslidir, eşiyle sorunludur ondan yapmıştır diyip ara bulmaya çalışıyor.
evet ben evlenmedim, anne olmayı çok isterim. Ama kısmetimde yoksa ben ne yapayım, ben yeğenimi öyle seviyorum ki annecim demişim dememişim, kötü niyetim olabilir mi.
meraklıysa bulsun birini doğursun demişaklımdan çıkmıyo dünden beri, kardeşim yapan bunu da. içim yandı.
Kardeşinin canı sıkkınmis acısını senden çıkarmış ne var ki bunda ben de görümcemin kızına annecim derdim hatta bir ara o da bana annecik derdi :) görümcem melekmis kızım o yenge diye bile düzeltmezdi gülerdik sadece.... Kardeşin le eskiden bir problem mi yasamistiniz ya da sizi kıskanır mıydı ? Bu arada üzülmeyin
Bu arada acaba kedinize annecim dediğiniz için bozulmuş olabilir mi acaba var öyle insanlar benim çocuğuma kedisine seslenir gibi sesleniyor diye düşünenben zaten durumu bile anlayamadım. suratı düştü çocugu aldı elimden, hatta takıldım oyun oynuyoruz annesi sonra al diye.
kendi kendime üzüldüm, bi derdi var da anlatmıyo diye. meğer benmişim sorun.
yok hiç sorun yaşamadık ilk kez böyle bişey duydum. evladı olacağını birlikte öğrendik, sarıldık, mutluluktan ağladık.
annecim demişim.nolmuş demişsem anlamadım inan anlamıyorum
Ben de ilk okurken öyle sandım :/ay ben de sandım ki kediye annecim derken ona teyzecim demeniz sorun oldu. evladı gibi seven bi teyze ne güzel şey. insanlar nankör ve içi boşlar artık.
ben bütün arkadaşlarımın çocuğunu "kızım, oğlum" diye severim. hiçbiri de surat yapmamıştır. hepsi evladımdır. ki yaşım daha 25 diyeyim tam yaşımı söylemicem de:)Ben de ilk okurken öyle sandım :/
Evet konu sahibinin naifliğine, güzel yüreğine hayran kaldım ben de o yüzden bir şey diyemedim.ben bütün arkadaşlarımın çocuğunu "kızım, oğlum" diye severim. hiçbiri de surat yapmamıştır. hepsi evladımdır. ki yaşım daha 25 diyeyim tam yaşımı söylemicem de:)
hayret doğrusu ne fesat insanlar var. çocuk doğurmak bi ona özgülenmiş bir şey ya tabi haklı bunun gözardı edilmesine kızmakta. daha da neler diyesim var da konu sahibi o kadar naif o kadar içli ki onu üzerim diye susucam.
çok kırgınım.. çok üzgünüm..
dünyalar tatlısı 2 yaşında yeğenim var, teyzesinin bi tanesi, meleğim.
geçen gün bize geldiler, kız kardeşimle yeğenim. kuzumu sevmeye başladım nolduğunu anlayamadım kardeşimin yüzü düştü. yemeğe kalıcam dedi yemeden gitti. hiç kendime yormadım hiç.
ama dün öğrendim sebebini, dünden beri gözlerim doluyor .
benim 9 yaşında minnoş bir kızım (kedim) var. her zaman annecim diye severim, çocuğum gibi.
yeğenimi de teyzecim diye. dil alışkanlığı yeğenime de annecim demişim farkında bile değilim.
anneme çok meraklıysa evlensin de doğursun annecim demesin demiş.
öyle kırıldım ki. Rabbim bana nasip etmişse olur zaten. ben yeğenimi öyle seviyorum ki kim sevmez, dilimden yanlışlıkla annecim çıkmış, art niyetle demedim ki şükürler olsun ki anası babası var(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?