çok kırıldım..

Ablanizin kalbi ne kadar kotu ya. Ben burada gördüm, annecim lafına sinirlenen insanları. Dikkatli olayım da, kimsenin bebeğine annecim demeyeyim. Çok buyuk hata ederim sonra.

Çocuk doğurunca prenses sanıyor kimi kendini ablasıda öyle
İçten içe ben yuva kurdum çocuğum oldu oh o evde kaldı bile diyordur
Kız kardeşim yok ama böyle kız kardeşlerin birbirini kıskandığını çok gördüm
Ne fesat insanlar var
Yazık hiç olgunlaşmamış bu saatten sonrada olgunlaşmaz böyle kalır.
Bence üzülme ben olsam üzülmem gülerim komik çünkü durum..

Ben öğrencilerimin tamamını ve çoğu zaman markette parkta gördüğüm çocukları bile annem diye severim.. ne var bunda.. kardeşiniz cidden ayıp etmiş. Ama değişmez hayat gerçekleri var kardeşim. Mesela akraba seçimi gibi.. seçemeyiz, o insanlarla önür boyu akraba olmak kalmak durumundayız.. ablalık edin ve kırıldığınızı anlatın. Durum düzelmeyebilir belki ama en azından içinize atmamış olursunuz :) kedinizi minik burnundan sizi de sevgi dolu kağnınızdan öpüyorum...

Kardeşiniz cidden büyük ayıp etmiş. Takmayın lütfen kafanıza.

Gerçekten insanların artık derdi olmadığını kendilerine böyle garip dertler ürettiklerini düşünüyorum. Yanlışlıkla değil gerçekten annecim diye sevsen ne olur ayrıca teyzede anne yarısı değil mi? İnsanı sevmekten de soğuturlar !

Benimde kız kardeşim var bana bunu diycek arkamdan valla bi güzel döverim onu yeğenim o benim annecim diyede severim kızım diyede teyze anne yarsı diye bosuna dememişler

aa çok üzüldüm şuan sizin için..
el değil yani kardeşiniz bunu yapan bi de..
ama bi an şöyle düşündüm, ben çalışıyorum bebeğim 3,5 aylık olduğunda mecburen işe başladım annem bakıyordu, sadece "bana değil de anneme anne derse" diye için için üzülmüştüm, annemle konuştum "anne zaten uzağım bi de anne demezse bana, sana anne derse çok üzülürüm" demiştim, annem de allah razı olsun hep annannemm diye sevdi kuzumu :)
he çalışmasam isterse babama bile anne diyebilir hiç sorun yok, desin yani hiç önemli değil ama işte çalışan annelerin böyle bir sorunu olabiliyor acaba böyle bir hassasiyeti mi var kardeşinizin?
gerçi hiçbir türlü bu davranış olmamış bi kere tarzı çok kırıcı.. ama yani anneniz de keşke size söylemeseydi..
genel bir tavır mı kardeşinizinki? yani herkese mi böyle yoksa sadece size mi özel?
Rabbim size inşallah hayırlı bir evlilik hayırlı evlatlar nasib eder.. şuanki yavrunuzu da Allah bağışlasın bu arada :)

O kardeşi var ya iki çeker bir uzatırım, buldumcuk şey

Gerçekten çok kırıcı bir cümle,sizin yerinizde kim olsaydı üzülürdü,helede bunu diyen ablanızsa, dahada kırılır insan,ama üzülmeyin siz yinede

kardeşiniz basbayağı saçmalamış. Ne varmış sanki. Geçen gün alt komşumun hayır duasını aldık, anneniz sizi yaradana kurban olsun diyordu. Herkes kullanır ki bu kelimeyi. Sakın üzülmeyin.

Allah kardeşin de akıllısını ve iyi kalplisin versin. Bu nedir ya?
Ağır saçmalamış. Teyze anne yarısıdır zaten.

Insan kardesine bunu nasil diyebilir? Benim basima gelse cok kirilirdim ve konusmazdim bir daha.

Kırılmakta haklısınız. Nolmuş yani anneciğim dediyseniz? Benim kardeşim de bekar ve çok düşkündür çocuklarıma, bugün ölsem gözüm arkada kalmaz o derece sever yeğenlerini. Hiç kıskanmak aklıma gelmedi. Bir özürü hakettiniz bence.

şaka mı yapıyorsunuz anlamafım.
kardeşiniz annecim dedüniz diye ciddi ciddi bozulmuş mu? kıskanmış mı?
Eyyy Allah ım sevgiyi kaldıramayan insanlar varmış.
üzülmeyin istediginiz gibi sevin kardeşiniz rahatsız oluyorsa arkanızdan degil yüzünüze söylesin iki çift laf edersüniz sizde

Koca bir özür borçlu kardeşiniz size... Belki ters bir anına gelmiştir ama ayıp etmiş, soyleyin ne kadar kırıldığınızı bilsin.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
çok güzel şeyler demişsiniz hakkımda, okuyunca mutlu oldum. kardeşimle konuştum, hiç beklediğim gibi bi konuşma olmadı.
yeğenimi sevme şeklimden rhatsız olmuş, canımın içi diye seviyomuşum, annesi o'ymuş.
ben öyle sevince annesi mi oluyorum.. çok kırıldım bir kez daha.
bu arada kardeşimi abla sananlar olmuş. benden 5 yaş küçük, ben ablasıyım.
her şeyinde yanındaydim, arkasındaydım.
ben evlenememişim de ondan çocugunu seviyomuşum, yeğenim diye değil.
yani anlayacağınız benim yeğenimi kendi canım kanım olarak görmem ve yavrum gbii sevmem kardeşimi rahatsız etmiş. Lafı da evde kalmıssın'a kadar getirdi. yazık çok yazık.

ben ne diceğimi bilmiyorum.
konuşmuyorum artık. madem beni evde kalan, çocugunu almaya çalışan abla olarak görüyor, konuşmuyorum. ne diyim..
sözün bittiği noktadayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…