çok kırıldım..

Kardeşin buldumcuk olmuş canım, çok üzüldüm...

Kardeşin buldumcuk olmuş canım, çok üzüldüm...

beni ve anne babamı öyle üzdü ki.
ben çocukları çok severim, melek hepsi. kendi yeğenimi sevmemde ne var ?
çok isterdim bi evladım olsun, teyzeleri halaları cok sevsin. ne kadar mutlu olurdum.
lafı evde kalmıssın 'a kadar getirdi, ben ne diyeyim..
çok sağol canım.

Büyük terbiyesizlik etmiş, hani yeğeniniz yenidoğan olsa bir nebze anlamaya çalışacağım yeni anne olmuş loğusa bebeğini kıskanmış olabilir diyeceğim ama o da değil.

Sizi evlenmemiş oluşunuzdan vurmaya çalışması da ayrı bir konu, resmen cahil.

Bizde (kendi kardeşlerim)yeğenler falan öyle candan ciğerden sevilmez, ben çok severim bebişleri ama insan kendi çocuğunun aynı şekilde sevilmediğini görünce çok üzülüyor, ben de çok isterdim evlatlarım candan ciğerden sevilsin sizin sevdiğiniz gb... siz üzülmeyin lütfen, güzel bir kalbiniz var. Kardeşiniz hatasından döner umarım

Bencede üzülme ya bnim kardeşim annem de o tarz seviyo ama benim hoşuma gidiyor çünkü ben annemin canıyım kızımda canı kardeşimde öylee deli mi ne

Amaan ablacım üzülme be. Bazen böyle ufak tefek şeylerde çıkıyo işte insanların asıl düşünceleri. Hatta asıl böyle durumlarda çıkıyo sanırım, insanın refleksinde, zayıf noktalarında vs.
Eğer seviyosa sizi, iki gün sonra gelip ‘ama ben öyle demek istemedim sen beni bilmiyor musun’ diyecektir gör bak.
Bu yaşadığınız olaya da kimse sizin gibi üzülerek ve de kırılarak tepkisiz kalmazdı emin olun. Böyle abla kardeş ilişkisi olmaz, olmamalı.

Bulduğu koca da kimbilir neye benziyordur buldumcuk tövbe tövbeee

Teyze anne yarısıdır, sizin yaptığınız gayet doğru ve doğal. Anneye bir şey olsa çocuğa teyze sahip çıkar en önce. Kardeşiniz akıllı olsaydı, çocuğun sizin gibi teyzesi var diye içi rahat ederdi. Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Kardeşim yok diye üzülüyordum şunu okuyunca iyi ki yok dedim ... ben bu lafa kırılmakla kalmazdım heralde çok daha sert bi tepki verirdim

Hay Allahim daha neler okuycagiz burada...ben bir abla bir kizkardes icin deliriyorum keske olsaydi diye boyle seyler okuyunca inanamiyorum..kizkardesiniz benim yerimde olsa delirirdi heralde kvalidem kizima neler soyluyor “kizim,yavrum,cocugum .. “ aklima gelmiyor bir suru sey ne var ben takmiyorum kim ne serse desin o cocugun bir anne babasi var kardesiniz sacmalamis

Bu konuşmaya sessiz kalmamışsınızdır umarım, cevabını verdiniz değil mi?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…