Bölümünüz ne? Yalnız İngilizce olarak okumak, Türkçe olarak okumaktan çok daha avantajlı. Yaptıklarına anlam veremedim.
Onu bir kere yaptım 1 ay a yakın konuşmadı benimle . Hala laf vurur sen beni kıyasladın diye.Sen de onu başkalarının anneleri ile kıyasla.
hıııı öle yapsında bak nasıl kıyamet kopuyor,ben bu yaşa kadar hiç yapmadım,bu yıl koptum yapıyorum,anammmm ortalık yangın yeri,sonra sıkıştımı ağlamaya başlıyor,küser,konuşmaz,sonra beddua,denesın konu shaıbı,aynısı yapacaklar,iddiaya girerim,bu modelleri iyi tanırım,benden sorulur :)Sen de onu başkalarının anneleri ile kıyasla.
ahanda cevap gelmişOnu bir kere yaptım 1 ay a yakın konuşmadı benimle . Hala laf vurur sen beni kıyasladın diye.
hep söylüyorum,uzmanlar(zavallılar)kendılerını parçalıyor,evlatlarınızı başkaları ile kıyaslamayın,övün,gurur duyun,bu uzmanları bir tek bizmi dinliyoruz,bak ben böle bir ailede büyüdüm,yıllarca kavga arıza çıkarıdm,halennnnnnn çok büyük tepkıler veririm,yıkarım ortalığı,ne yazıkkı şimdide torunlarına yapıyorlar,elimden bişey gelmıyor,hçbirşey yapamazsın,benım gıbı arıza çıkar,bı zaman sonra çekınırler,demezler,ben ağzını açtığın an ne yapacağını bıldığım için tıkıyorum lafı,bide şöledir bizimkisi,diyelim sen bıze geldim,5000 tl maaş alıyon,senden sonra bızım ev savaş yeri,vayy elin kızı 5000 tl alıyor,sen işe yaramazsın,çokda hakaret eder,ayyy kusura bakma içimi döktüm,öpüldün
yavrum bende değildim,oldum,oldum,cinnet geçiriyorum artık,şimdi kendımı geçtim,yeğenlerım için savaşım,onlarada yapınca deliriyorum,canım aynısı yemin ederim bizde de öyle eve misafir gelsin ya da bizimkiler benim akranım çocukları olan insanlarla görüşmesinler istiyorum artık o derece. Biraz sessizim ya hır gür değilim .
ayneeeeeeeeeeeeennnnn aynnnneeeeeeeeennn cuk diye oturdu valla harfi harfine doğruu.hıııı öle yapsında bak nasıl kıyamet kopuyor,ben bu yaşa kadar hiç yapmadım,bu yıl koptum yapıyorum,anammmm ortalık yangın yeri,sonra sıkıştımı ağlamaya başlıyor,küser,konuşmaz,sonra beddua,denesın konu shaıbı,aynısı yapacaklar,iddiaya girerim,bu modelleri iyi tanırım,benden sorulur :)
Onu bir kere yaptım 1 ay a yakın konuşmadı benimle . Hala laf vurur sen beni kıyasladın diye.
kız bızımki ben çocukluktan beri öle,ne menepozu,ne yaparsan yap,çatlatıyorlar ınsanı,ne ağır laflar,na hakaretler,surat asmalarAnnen menapozda mıdır nedir?
O zaman sen de onunla konuşma trip at. Ben bundan hoşlanmıyorum başkaları ile kıyaslama beni, başka anneler kızları kötü olsa da göklere çıkarır sen beni güvensizliğe itiyorsun de. Bunu yaparsan ben de sana aynısını yapacağım ister küs ister darıl de. Misilleme yapmadan olmaz.
Sizi tebrik ediyorum. Bu hiç kolay bir şey değil. Başarılarınızın devamını dilerim. :)Matematik öğretmenliği .. Düşünün o kadar zor bir bölümü ingilizce olarak görüyoruz %100 hemde.
Annen menapozda mıdır nedir?
O zaman sen de onunla konuşma trip at. Ben bundan hoşlanmıyorum başkaları ile kıyaslama beni, başka anneler kızları kötü olsa da göklere çıkarır sen beni güvensizliğe itiyorsun de. Bunu yaparsan ben de sana aynısını yapacağım ister küs ister darıl de. Misilleme yapmadan olmaz.
kız bızımki ben çocukluktan beri öle,ne menepozu,ne yaparsan yap,çatlatıyorlar ınsanı,ne ağır laflar,na hakaretler,surat asmalar
Sizi tebrik ediyorum. Bu hiç kolay bir şey değil. Başarılarınızın devamını dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?