- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
Nefret ederdim ondan.
İlkokuldan beri var . benden bir yaş ufak kızı vardı komşunun . Onunla kiyaslandim sürekli. Her konu da. Dersler olsun ezber olsun . Onun odası toplu senin ki dağınık diye bile kavga ederdik .
Hele Babam . Keşke o benim kızım olsaydı der dururdu. Kızda makina gibiydi . Tüm dersler 100 du düşük alınca babası doverdi kızı. Babamda onu öğrendi bende seni diverim diye tehdit etti durdu.
Onlar taşındı . Lise zamanı geldi bulunduğumuz şehirde ki en iyi anadolu liselerinden birini kazandım . Babamın arkadaşının kızı direk mesleğe geçecekmis onunla kiyaslandim. (Meslek lisesi)
Bir başka akraba hukuk kazanmış ben niye kazanamamisim onunla kiyaslandim..
Maliye okudum ben bunca yıl boşuna mi okudum meslek mi o diye azar isittim
Bende calismiyorum evdeyim . Komşunun kızı daha iyi yemek yapıyor kıyaslaması yapılmıyor en azından
Canım çok sinir bozucu bir durum bu ama zor olsada sen duymazdan gel hepsini bir kere bolumunu ingilizce okuyorsun bu ne kadar buyuk bir avantaj artik universite okumak maharet degil dil cok cok onemli.
Sen herkese ve herseye kulaklarini tika sadece onune bak eminimki iyi yerlere geleceksin ve o zaman iste bizim kizimiz diye ovunme surecleri baslayacaktir yolun acik olsun canim
Her anne baba boyledir. Benimkiler de aynen oyle. En becereksiz insanlari bile yanimda yukseltiyorlar. Ama ben yanlarinda olmayinca da beni baskalarina ovuyorlar. Takmaya degmez.
abla valla bişey haketmiyormuşum öyle dedi şimdi annem sağolsun .
benımki başkalarının yanında arkamızdn atar tutar,milletle,Her anne baba boyledir. Benimkiler de aynen oyle. En becereksiz insanlari bile yanimda yukseltiyorlar. Ama ben yanlarinda olmayinca da beni baskalarina ovuyorlar. Takmaya degmez.
Takma canım :) Benim babam neler dedi bana bilsen. O kizin b.ki olamazmisim öyle dedi.
Zaman geçtikçe artık daha da agirina gider . Ben elimden geldiğince konuşmamaya çalışıyorum . Hele o konular açılınca odadan falan çıkıyorum.. Onlar düşünmüyor barı ben dusuneyim kirilmayalim diyorum..
Bu arada 22 yaşındayım abla değilim
benımki başkalarının yanında arkamızdn atar tutar,milletle,
benımki başkalarının yanında arkamızdn atar tutar,milletle,
nerelisiniz ?Bizim oralarda kendi annesi babasi tarafindan ovulenen kizlar kalitesizdir, alinmazlar derler. En azindan bu bakimdan sanslisiniz
afedersin canım benim . valla daha şimdi kavga ettik çıktı gitti . kız tıp okuyor hergün geziyor bende kötü bişey demedim ben çıksam 3.gün kızarsınız dedim . o hakediyor sen haketmiyorsun dedi valla çok zoruma gitti salak gibi odama kilitledim kendimi ağlıyorum .
Küsmesende bir sure soğuk olsan ? Konusmasan gerekmedikce odanda otursan cok cikmasan?
Hani resmi davransan birkaç hafta ? Bence pişman olur . şahsen annemle ne zaman tartissak kusmem ama öyle davraninca o daha çok üstüme düşer .
Sormadikca konusmasan yemek yedkten sonra kendi tabağını yıkayıp kaldırsan gerisine karışmadan falan ne biliyim tepkili olduğunu anlasa ?
ahhh ahhh o komşu çocukları yokmu dinime imanıma yettiydi zamanında.çok akıllılarmış onların anaları babaları cahilmiş ellerinden tutmuyormuşlar ama o bebeler zehir gibi okuyormuş.senin annen baban okumuş ama sen hiç bize çekmemişssin şans yok bizde cahil annenin babanın çocuğu okuyoda bizimki okumuyor....lafları çocukken nefret ettim okumaktan.o çok övdükleri (haklılardıda benden daha başarılıydılar) arkadaşlarım okumadı şimdi ev hanımı(küçümsemiyorum yanlış anlşılmasın annemin dediği onlar yarın en iyi yerlere gelir sen bakarsın dediği için) ikisi ben üniden mezun oldum çok şükür mesleğimide elime aldım.kimin ne olacağı bilinmez.
Trabzonluyum. Nickimdeki 61 oradan :)jjesika: 42218532 .!.:nerelisiniz ?
onuda ben yazayım maaşının tamamını bize ver sigaran yok yolunda yok eee paraya ne hacet zaten kıyafetede gerek yok çünkü israf günah.yaa azcık içinden para alsaydım barii vaaay okut buyutte iki çekirdeği parayı çok görsün bize bu zaman kadar o adamcağız iki iş yaptı sizi okutmak için sen geçmiş ne diyorsun yazıklar olsuun tuu :))))hiç memnun olmazlar,aldığın domates bile kusurludur,falancanın kızı ne becerıkldır,anansına yardımcıdır,sana kötü haberim var,daha dur,maaşa bağlan o zaman gör
Trabzonluyum. Nickimdeki 61 oradan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?