kendimi övünce de annem ve babam ' kendini beğenmişlik yapma , ukala seni , burnun çok havada ' diyorlar ..sende kendini öv bence seni övmüyorlarsa, babamlar ablama da aynı şeyi yapıyorlar malesef, biz övüyoruz ablamı, kıyaslamayı biz yapıyoruz sonra babam duruyor tabi yerinde ister istemez
kendimi övünce de annem ve babam ' kendini beğenmişlik yapma , ukala seni , burnun çok havada ' diyorlar .. onu da denedim yoksa . Kendimi başarısız , bir işe yaramayan biri gibi görüyorumbu hep böyle olur zaten...sen daha iyi yerlere gelsende onların gözü hep falancanın kızı felancanın oğlundadır!!size tavsiyem kendi başarılarınızın farkında olmanızdır.ancak böyle ayakta kalabilirsiniz...siz siz olarak iyisinizdir.
tebrikler kv..kadın ortayı buluyor,aferınınan benım annemı anlatıyon suan şoktayımmmmmama bılıyomusun annem boyle esımı tutunca kaynanamda benı tutuyo hc kavga cıkmıyo masallah esım hemen yelkenler suya
haaaa işte bammm,bızımkinin kocası yok,hep derim zaten.,olsa bıze neler eder,bır ara geldi kocası,anammm bir şımarıklık,bizi tanımadıahhahaha. en ufak bişeyde seninki de büyütüp ağlıyor kendini acındırıyor akşam babana şikayet ediyor mu ?
kız bu gıbı kadınların kıtabını yazdım,benden sorulur,çekılın,en öndeyım,sorusu olan :)ınan benım annemı anlatıyon suan şoktayımmmmmama bılıyomusun annem boyle esımı tutunca kaynanamda benı tutuyo hc kavga cıkmıyo masallah esım hemen yelkenler suya
kayın valıdem cok seker bır kadın aynı oz annem gibidir huylarımız cok benzıyor bazen dyorum ben senın kızın olabılırmıyım dye guluyo banatebrikler kv..kadın ortayı buluyor,aferın
:)) maşallah,sen ıyısn ki,oda öle,annende damat beylen otursun :)kayın valıdem cok seker bır kadın aynı oz annem gibidir huylarımız cok benzıyor bazen dyorum ben senın kızın olabılırmıyım dye guluyo bana
Ah bu anne ve babalarda ki bitmek bilmeyen ego tatmini.
Cocuklarina nasıl zarar verdiklerinin farkinda degiller.
Simdi buraya bir anne küçük cocugu icin yaziyor olsa bir seyler onerirdim ancak kocaman insan olmussunuz ne denir ki
Al karşına konuş. Niye boyle yapiyorsunuz zoruma gidiyor deyin. Ben size istediginizi veremiyor muyum? okudugum bolum ingilizce herkes okuyamiyor diye sen de kendini ov biraz.
Baktin olmuyor sen de kıyas yap madem. Sunun annesi boyle bunun babasi boyle diye belki hatalarinin farkina varirlar.
maşallah canım Allah muhabbetinizi arttırsın :)kayın valıdem cok seker bır kadın aynı oz annem gibidir huylarımız cok benzıyor bazen dyorum ben senın kızın olabılırmıyım dye guluyo bana
hayır sakın öyle görmeyin!!bu kendine tuzak kurmak olur!benim annemde babamda bana başkalarını çok överdi.çocukluk arkadaşım vardı adı Ezgiydi ben dışarıda oynar çocukluğumu yaşarken o yemek falan yapardı.sonra lisede sınıfta kaldı baktı okuyamayacak evlendirdiler..bir de ilkokul arkadaşım vardı çalışkan,terbiyeli...lisedeki halini bir gördük...yani bana övdükleri kişiler nasıl olduysa hep fos çıktı!! :))))) babamda arkadaşının kızı pasta börek yapıyormuş onu överdi,şimdi de ''kızım o geçen yaptığın kekten yine yapsan.'' der))))) yani üzülmeyin.zamanla kıymetinizi bilecekler
allah razı olsun cok guldurdun benı:)) maşallah,sen ıyısn ki,oda öle,annende damat beylen otursun :)
Bu anne baba modelini hiç sevmiyorum. Eski kuşaklarda kişisel dozu farklı olmak üzere genelde oluyor. Annen baban senin yaşın itibariyle çok fazla bu doza sahip olmaması lazım aslında. Mesela bizim annelerimiz daha çok yapardı. Yeni kuşak daha bilinçli.herkese merhaba bugün ki sıkıntım annem ve babam . İkisi de çok iyi çok fedakar insanlar ama gel gelelim ki konu kıyaslama olunca çok kırılıyorum . Sürekli birileri ile beni kıyaslamaları , bendeki bir başarıyı görmezden gelmeleri zoruma gidiyor . Üniversite neredeyse bitecek bölüme girelim 4 sene olacak nerdeyse ( hazırlıkta okudum ) hala annem babam bölümümü sevmiyor . En basitinden ; dün annem babam bir arkadaşlarına gittiler . Kızları da benimle aynı bölümde okuyor ikimiz de farklı üniversitedeyiz ama . benim hazırlıkta olduğu için o benden 1 sene erken bitirdi. Benim okulum %100 ingilizce , onun okulu ise türkçe aynı dersleri görüyoruz ama ben o dersleri ingilizce olarak görüyorum yani bizim derslerimiz daha ağır onlardan ama annem sabah yarım saat boyunca kızı övdü bana sesimi çıkarmadım. yalnz bu olay için değil hep bir şekilde birileri ile kıyaslanıyorum . Ne yapmayalım ? Şimdiden teşekkür ederim . Yazdıklarım içinde birilerine kusurum olduysa affola..
allah razı olsun cok guldurdun benıtabı hersey karsılıklı ama benı kv cok olgun bır kadın allah eksık etmesın basımdan .annemde zaten eşime dyo cok efendı cok agır damadımız cok ıyı dyorum bu ıste bı terslık var hayatta benı ovmez allahtan damatla sorunu yokkkk
herkese merhaba bugün ki sıkıntım annem ve babam . İkisi de çok iyi çok fedakar insanlar ama gel gelelim ki konu kıyaslama olunca çok kırılıyorum . Sürekli birileri ile beni kıyaslamaları , bendeki bir başarıyı görmezden gelmeleri zoruma gidiyor . Üniversite neredeyse bitecek bölüme girelim 4 sene olacak nerdeyse ( hazırlıkta okudum ) hala annem babam bölümümü sevmiyor . En basitinden ; dün annem babam bir arkadaşlarına gittiler . Kızları da benimle aynı bölümde okuyor ikimiz de farklı üniversitedeyiz ama . benim hazırlıkta olduğu için o benden 1 sene erken bitirdi. Benim okulum %100 ingilizce , onun okulu ise türkçe aynı dersleri görüyoruz ama ben o dersleri ingilizce olarak görüyorum yani bizim derslerimiz daha ağır onlardan ama annem sabah yarım saat boyunca kızı övdü bana sesimi çıkarmadım. yalnz bu olay için değil hep bir şekilde birileri ile kıyaslanıyorum . Ne yapmayalım ? Şimdiden teşekkür ederim . Yazdıklarım içinde birilerine kusurum olduysa affola..
amın canım darısı sana nıyet ıyı olduktan sonra emın ol ıyılerde buluyor senı allahım herkesın yardımcısı olsunahahahhahahah maşallah ablacım :)
Bu anne baba modelini hiç sevmiyorum. Eski kuşaklarda kişisel dozu farklı olmak üzere genelde oluyor. Annen baban senin yaşın itibariyle çok fazla bu doza sahip olmaması lazım aslında. Mesela bizim annelerimiz daha çok yapardı. Yeni kuşak daha bilinçli.
Bu konuda maalesef yapacak bir şey yok. Onları bu konuda değiştirmen mümkün değil.Kulaklarını kapatcaksın.
İş bulma durumuna geldiğiniz zaman aradaki farkı anlarlar.
öncelikle bu yaptıklarının seni motive etmediğini
aksine ters etki yaptığını söyle
kendini yetersiz hissetmene neden olduklarını ifade et(öyle olmasa dahi söyle bunu )
can sıkıcı bir durum
Nefes tüketme anlamayacaklar he de geçççherkese merhaba bugün ki sıkıntım annem ve babam . İkisi de çok iyi çok fedakar insanlar ama gel gelelim ki konu kıyaslama olunca çok kırılıyorum . Sürekli birileri ile beni kıyaslamaları , bendeki bir başarıyı görmezden gelmeleri zoruma gidiyor . Üniversite neredeyse bitecek bölüme girelim 4 sene olacak nerdeyse ( hazırlıkta okudum ) hala annem babam bölümümü sevmiyor . En basitinden ; dün annem babam bir arkadaşlarına gittiler . Kızları da benimle aynı bölümde okuyor ikimiz de farklı üniversitedeyiz ama . benim hazırlıkta olduğu için o benden 1 sene erken bitirdi. Benim okulum %100 ingilizce , onun okulu ise türkçe aynı dersleri görüyoruz ama ben o dersleri ingilizce olarak görüyorum yani bizim derslerimiz daha ağır onlardan ama annem sabah yarım saat boyunca kızı övdü bana sesimi çıkarmadım. yalnz bu olay için değil hep bir şekilde birileri ile kıyaslanıyorum . Ne yapmayalım ? Şimdiden teşekkür ederim . Yazdıklarım içinde birilerine kusurum olduysa affola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?