çok kırılıyorum ..

sende kendini öv bence seni övmüyorlarsa, babamlar ablama da aynı şeyi yapıyorlar malesef, biz övüyoruz ablamı, kıyaslamayı biz yapıyoruz sonra babam duruyor tabi yerinde ister istemez
kendimi övünce de annem ve babam ' kendini beğenmişlik yapma , ukala seni , burnun çok havada ' diyorlar ..

kendimi övünce de annem ve babam ' kendini beğenmişlik yapma , ukala seni , burnun çok havada ' diyorlar .. onu da denedim yoksa . Kendimi başarısız , bir işe yaramayan biri gibi görüyorum

Ah bu anne ve babalarda ki bitmek bilmeyen ego tatmini.
Cocuklarina nasıl zarar verdiklerinin farkinda degiller.

Simdi buraya bir anne küçük cocugu icin yaziyor olsa bir seyler onerirdim ancak kocaman insan olmussunuz ne denir ki

Al karşına konuş. Niye boyle yapiyorsunuz zoruma gidiyor deyin. Ben size istediginizi veremiyor muyum? okudugum bolum ingilizce herkes okuyamiyor diye sen de kendini ov biraz.

Baktin olmuyor sen de kıyas yap madem. Sunun annesi boyle bunun babasi boyle diye belki hatalarinin farkina varirlar.

hayır sakın öyle görmeyin!!bu kendine tuzak kurmak olur!benim annemde babamda bana başkalarını çok överdi.çocukluk arkadaşım vardı adı Ezgiydi ben dışarıda oynar çocukluğumu yaşarken o yemek falan yapardı.sonra lisede sınıfta kaldı baktı okuyamayacak evlendirdiler..bir de ilkokul arkadaşım vardı çalışkan,terbiyeli...lisedeki halini bir gördük...yani bana övdükleri kişiler nasıl olduysa hep fos çıktı!! :))))) babamda arkadaşının kızı pasta börek yapıyormuş onu överdi,şimdi de ''kızım o geçen yaptığın kekten yine yapsan.'' der ))))) yani üzülmeyin.zamanla kıymetinizi bilecekler

çok teşekkür ederim

çook teşekkür ederim çok sağolun çok mutlu oldum :)

:)) maşallah,sen ıyısn ki,oda öle,annende damat beylen otursun :)
allah razı olsun cok guldurdun benı tabı hersey karsılıklı ama benı kv cok olgun bır kadın allah eksık etmesın basımdan.annemde zaten eşime dyo cok efendı cok agır damadımız cok ıyı dyorum bu ıste bı terslık var hayatta benı ovmez allahtan damatla sorunu yokkkk

Bu anne baba modelini hiç sevmiyorum. Eski kuşaklarda kişisel dozu farklı olmak üzere genelde oluyor. Annen baban senin yaşın itibariyle çok fazla bu doza sahip olmaması lazım aslında. Mesela bizim annelerimiz daha çok yapardı. Yeni kuşak daha bilinçli.
Bu konuda maalesef yapacak bir şey yok. Onları bu konuda değiştirmen mümkün değil.Kulaklarını kapatcaksın.
İş bulma durumuna geldiğiniz zaman aradaki farkı anlarlar.

ahahahhahahah maşallah ablacım :)

öncelikle bu yaptıklarının seni motive etmediğini
aksine ters etki yaptığını söyle
kendini yetersiz hissetmene neden olduklarını ifade et(öyle olmasa dahi söyle bunu )
can sıkıcı bir durum

çok teşekkür ederim evet malesef bir nevi kuşak çatışması .. Aslında annem babam da üniversite mezunu ikisi de ama yine de var ikisinde de

öncelikle bu yaptıklarının seni motive etmediğini
aksine ters etki yaptığını söyle
kendini yetersiz hissetmene neden olduklarını ifade et(öyle olmasa dahi söyle bunu )
can sıkıcı bir durum

kesinlikle çok teşekkür ederim aynen çok kötü bir durum

Nefes tüketme anlamayacaklar he de geççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…