diycek başka bişey yok bence..!Şifremi vermem güven açısından önemli bence.Vermesem güven problemi çıkar ortaya. diyorsun peki o sifreni isteyerek sana güvenmediğini belli etmiyormu kaydirigubbakcemile
benim facebook ve bilimum şifrelerimi eşim dahil kimse bilmez. bu güven meselesi değil kişisel alanla ilgilidir. biriye evliyim yada beraberim diye özel hayatım, kendime ait dünyam olmayacak diye bişey yok. asıl olmaması problem olur.
zaten güven şifreyle bilmem neyle olmaz... kıskançlık özellikle bu kadar hayatınızı kısıtlar hale gelirse hastalıktır. şimdi böyle yapan evlenirseniz neler yapar düşünün bir. seviyorsunuz tabi bu anlaşılır ama sevgi hayatınızı bu kadar kısıtlamalı mı?
kıskanç insanlardan nefret ederim
bas tekmeyi gitsin
bunun adı sevgi değil
hata sende
niye şifreni veriyosun
anan baban istese vermezsin
elin sıpası ister verirsin
şu hemcinslerime ne çok kızıyorum:umursamaz:
Gerçekten çok haklısınız.Bi de ben söz geçirebilsem.Ama şimdi şifremi değiştirsem ve ona vermesem çok daha büyük problem olucak biliyorum.Bana güvenmiyosun diye de yüzüne söyledim defalarca hep güvendiğini söyledi.İnanın bilmiyorum ne yapcağımı.Bir yandan şöyle düşünüyorum.Ben ona aynısını yapsam,bir kızı silmek istesem ve bana 'hayır silmiyceksin' diye büyük bir tepki gösterse çok alınırım.O da böyle düşünüyor 'benden değerli mi' diye..
Gerçekten çok haklısınız.Bi de ben söz geçirebilsem.Ama şimdi şifremi değiştirsem ve ona vermesem çok daha büyük problem olucak biliyorum.Bana güvenmiyosun diye de yüzüne söyledim defalarca hep güvendiğini söyledi.İnanın bilmiyorum ne yapcağımı.Bir yandan şöyle düşünüyorum.Ben ona aynısını yapsam,bir kızı silmek istesem ve bana 'hayır silmiyceksin' diye büyük bir tepki gösterse çok alınırım.O da böyle düşünüyor 'benden değerli mi' diye..
valla arkadaşım ben 2 buçuk senelik evliyim 2 yıl içinde annem babam dışında kimse kalmadı çok sevdiğim arkadaşlarımı artık yolda görünce hatırlıyorum telefon rehberimde sadece teyzemin oğlunun numarası var diğerlerini hep sildi başta güseldi beni seviyo sahiplenio diodum şimdi oğlumla sitenin kapısının önene inelim diyorum ona bile izin vermiyor 1 kere izin verdi oğlumuz durmadığı için mecbur kaldı ondada 5 dk içinde yanımıza geldi şimdi dışarı çıkmak istesemde sölemiyorum çünkü göndermicekk evde kendime oyalanacak bişiler buluyorum eşimi gerçekten çok seviyorum yoksa inan katlanılacak gibi bişi deil kıskançlık kendine özgüvenin gidio ben evlediğim günden beri dışarı asla yanlız çıkamadım şöle biraz yürüyüm kafam dağılsın demedim...Erkek arkadaşım :/ 7 aylık bi ilişkimiz var.Beni çok sevdiğini ve ciddi düşündüğünü biliyorum,şüphem yok. Ama kıskançlığı beni çok kırıyor.Bazı konularda çok hoşuma gidiyor inadına kıskandırmaya çalışıyorum ama facebook.. Facebook hesabıma girip sürekli birilerini silmesinden nefret ediyorum.Çevremdeki belirli bi kaç kişi dışında hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor.Beni paylaşamayacak kadar çok seviyo olablir belki ama bir türlü kabullenemiyorum bunu.Kardeşim dediğim erkek arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım..Yetmiyor.Sürekli arkadaş listemden silmesini istemediğim kişileri siliyor,sormadan.Sıradan kişilerde değiller yani.Ben mi onu anlayamıyorum acaba,napsam ki :çok üzgünüm:
başta nasıl başlarsan sonuna kadar öle gider ben mesela ilk başlarda hep tamm dedim alttan aldım aman aramız bozulmasın dedim kendimi onun yerine koyarak yargıladım olayları hata yaptım ben yanlız dışarı çıkmak arkdaş istiyorum demeliydim şimdi ne oldu alıştı zaten bilio benim kabul edeceğimi şimdiden sınırlarını koy derim arkdaşım..Gerçekten çok haklısınız.Bi de ben söz geçirebilsem.Ama şimdi şifremi değiştirsem ve ona vermesem çok daha büyük problem olucak biliyorum.Bana güvenmiyosun diye de yüzüne söyledim defalarca hep güvendiğini söyledi.İnanın bilmiyorum ne yapcağımı.Bir yandan şöyle düşünüyorum.Ben ona aynısını yapsam,bir kızı silmek istesem ve bana 'hayır silmiyceksin' diye büyük bir tepki gösterse çok alınırım.O da böyle düşünüyor 'benden değerli mi' diye..senin resimlerine bakmasınlar diyor
kıskançlık ayrı saygısızlık ve özgüvensizlik ayrı.. Bunlar kıskançlık değil.. Benim sevgilim de kıskançtır.. hem de çok.. mesela dekolteli bi kıyafet giymişsem hemen dikkatini çeker, üstünü düzelt der en fazla surat asar.. tanimadiği Bir erkek arkadaşım face de Beni eklemişse konuşmuşsak hemen dikkatini çeker, kardeşim giBidir canım çok samimiyiz demişsem iş Biter..yani kıskançtır her seven insan giBi, ama kıskanırken Bana saygı göstermeyi de Bilir.. Ben onun kölesiymişim giBi davranmaz.. hayatındaki tek varlık Ben olmalıyım triplerine girmez.. Ben de ne yapiyosam nereye gidiyosam hesap veririm, onun rahatsız olacaği insanlarla görüşmem.. eskiden Benden hoşlanan Bazı erkeklerle mesela, ya da Bana lauBali davranan ve asilan saçma sapan insanlarla.. hemen mesafe koyarım o tarz insanlarla arama.. ama onun dişinda hayatımda var olan insanların hepsinin niyetinden eminimdir.. o da Bana sonsuz saygı duyar.. ve onun üzüleceği Bişeyi asla yapmam, gene de Bana geçip güven sorunum var şifreni ver diyemez, kırılırım derse.. yani mesele kıskançlık değil.. Bu çok farklı.. Bu saygısızlık Bana göre.. ve asla dayanamayacağim Bişey.. kaç ilişkimi Bitirdim Böyle özgüveni düşük insanlar yüzünden.. şuanki sevgilimin de en Büyük artısı dozunda kıskanması.. kıskanırken kişiliğime saygısızlık etmemesi.. sosyal Bir varlık olduğumuzu ve arkadaşlarımızın olması gerektiğini Bilmesi.. Beni kafese kapatmaya çalişmaması.. en önemlisi de Bana güvenmesi..
arkadaşım öncelikle yorum yaparken hepimiz için gerçerli hitap ettiğimiz sözlere bakmak lazım öncelikle bizim eşlerimiz sevgililerimiz saygısız ve özgüveni düşük insanlar deil senin arkadaşın öle olabilir tamamiyle sizin hayatınız mesela kıyafetime karışır diosun bende bunu kabullenemem asla da demez böle giyin üzeri düzelt dieki ben zaaten nerde nasıl giyineceğimi çok ii bilir ve ne giysem beğenir daha hiç bir zmn üzerini düzelt die uyarı almadım ayrıca bizim evliliğimizde saygıyı hiç bozmadık özgüven dersen o insanın kendine olan güveni bence bi çok insan var kısakanılmayan ama kendine özgüveni olmadığı için yanlız çıkamazlar dışarı özgüven ayrı bir boyutta burda benimki böle seninki böle meselesi deil arkadaşa nasıl yardım ederiz fikir olarak bence nasıl yararlı oluruz bu önemlikıskançlık ayrı saygısızlık ve özgüvensizlik ayrı.. Bunlar kıskançlık değil.. Benim sevgilim de kıskançtır.. hem de çok.. mesela dekolteli bi kıyafet giymişsem hemen dikkatini çeker, üstünü düzelt der en fazla surat asar.. tanimadiği Bir erkek arkadaşım face de Beni eklemişse konuşmuşsak hemen dikkatini çeker, kardeşim giBidir canım çok samimiyiz demişsem iş Biter..yani kıskançtır her seven insan giBi, ama kıskanırken Bana saygı göstermeyi de Bilir.. Ben onun kölesiymişim giBi davranmaz.. hayatındaki tek varlık Ben olmalıyım triplerine girmez.. Ben de ne yapiyosam nereye gidiyosam hesap veririm, onun rahatsız olacaği insanlarla görüşmem.. eskiden Benden hoşlanan Bazı erkeklerle mesela, ya da Bana lauBali davranan ve asilan saçma sapan insanlarla.. hemen mesafe koyarım o tarz insanlarla arama.. ama onun dişinda hayatımda var olan insanların hepsinin niyetinden eminimdir.. o da Bana sonsuz saygı duyar.. ve onun üzüleceği Bişeyi asla yapmam, gene de Bana geçip güven sorunum var şifreni ver diyemez, kırılırım derse.. yani mesele kıskançlık değil.. Bu çok farklı.. Bu saygısızlık Bana göre.. ve asla dayanamayacağim Bişey.. kaç ilişkimi Bitirdim Böyle özgüveni düşük insanlar yüzünden.. şuanki sevgilimin de en Büyük artısı dozunda kıskanması.. kıskanırken kişiliğime saygısızlık etmemesi.. sosyal Bir varlık olduğumuzu ve arkadaşlarımızın olması gerektiğini Bilmesi.. Beni kafese kapatmaya çalişmaması.. en önemlisi de Bana güvenmesi..
arkadaşım öncelikle yorum yaparken hepimiz için gerçerli hitap ettiğimiz sözlere bakmak lazım öncelikle bizim eşlerimiz sevgililerimiz saygısız ve özgüveni düşük insanlar deil senin arkadaşın öle olabilir tamamiyle sizin hayatınız mesela kıyafetime karışır diosun bende bunu kabullenemem asla da demez böle giyin üzeri düzelt dieki ben zaaten nerde nasıl giyineceğimi çok ii bilir ve ne giysem beğenir daha hiç bir zmn üzerini düzelt die uyarı almadım ayrıca bizim evliliğimizde saygıyı hiç bozmadık özgüven dersen o insanın kendine olan güveni bence bi çok insan var kısakanılmayan ama kendine özgüveni olmadığı için yanlız çıkamazlar dışarı özgüven ayrı bir boyutta burda benimki böle seninki böle meselesi deil arkadaşa nasıl yardım ederiz fikir olarak bence nasıl yararlı oluruz bu önemli
sevgiler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?