Çok kıskanç :( fikirlerinize ihtiyacım var

konuşmaktan kastın nedir ? ne zaman kimle evleneceğini nerden biliyorsun... o zaman seninle neden bir ilişki yaşıyor evleneceğinizin garantisi mi var ... şaka yapıyor olmalısın böyle düşünen bir sevgili ve de ona hak veren bir genç kız...hay allahım yaaa sen nelere kadirsin... ohaoldumsmile

kapat hesabını çok mu lazım?
şu facebook denen zımbırtı yüzünden ne kadar gereksiz tartışma yaşanıyor çiftler arasında yahu....bizim ikimizn de yok hesabı kafamız rahat
bu kadar müdahele etmesine izin verme, çok cocukça davranıyor sevgilin..
kıskançlık elbette olacaktır ama bu tarz değil.sositososito

Ayy bende yeni gördüm o cümleyi, yazdığın şeylere katılmakla beraber dondum kaldım, aman allahım :1shok:

Ama bir yandan anneme babama kızdım,
doğurunca beni bir fanusta yaşatmamış, ar namus diye birşey yok,
kocaya saygı sıfır..alsanaalsanasmile

ben de çok kızıyorum aileme ; kendime saygım olsun diye yetiştirirken demek kocama saygısız bir hatun olarak yetişmişim... vah vah bana eyvahedigeldismile

madem silmesinden rahatsızsan verme şifreni sende hem seviyosan silip silmemesi neden bu kadar önemli ki arkadaşlarını anlamadım yani:uhm:

şu cümleye anlam veremedim arkadaşım!!! :bbo: çünkü insanlar sevdiklerini merkezleri yapmamalılar... sevgililerinden önce nasıl arkadaşları dostları varsa sevgilileriyle beraberken de o dostları arkadaşları insanın yanında olmalı. napsaydı kız aşkım seni seviyorum arkadaşlarımı silmen umrumda değil mi deseydi bence çok saçma!!!! :tomato:

hakısın canım... arkadaşın demek istediği de " ama seviyorum" bahanesine sığınanlar içindi... " seviyorsam onun herşeyine varım" diyenler için yani...

Aynnnen face miz falan yok kafamız rahat
hee kıskançlık dersen bizim kide 2 taraflı olarak hat safada ama mutluyum ben diyeceğim oki ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin :)

negüzel işde kıskansın seni sana sahipleniyor seni çok seviyor başka bir erkeğin sende ekliolmasını falan kabullenemiyor hatta isterse faceyide kapat

asıl mesele facebookta arkadaşlarını silmesi değil biliyorsun dimi?bu bugün facebook olucak yarın başka bişey...asıl mesele bu adamın kişiliğinde....tamam herkes sevdiği insanı bi parça kıskanır,ama bu böyle sınırsız kontrolsüz bi davranışa dönüşüyorsa orda normal olmayan bişeyler var demektir....

bu paylaşmakta neyin nesi anlamış değilim...ne diye paylaşasınki zaten sevdiğini...sevdiğin insan ayrı arkadaşların ayrı,arkadaşlarınla arandaki ilişki boyutu sevdiğinle arandakiyle aynı olmadığına göre kimse kimseyi paylaşıyor denemez..bilmem anlatabildim mi......

herneyse demem o ki bu tür insanlarla ilişki yürütmek ızdıraba dönüşebilir ve çok acı çekersin...ruh sağlığın gitgide bozulmaya başlar,kendine olan güvenini ve saygını kaybetmeye başlarsın.....laf anlatmaya çalışmakla geçer ömrün..hep açıklama yapmak zorunda kalırsın ve yıpranırda yıpranırsın...kendini kafeste gibi hissetmeye başlarsın,sonunda ondan kurtulmaya karar verdiğinde bunca zaman niye kendime eziyet etmişimki dersin...

şimdi ne yapman gerektiğini anlamışsındır umarım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…