brokoli galiba senin dediklerini uygulicam ,
hatta kizlar butun yorumlarinizi okudum bende hepsini uygulamak istiyoruumm...
Cunku benim sevdigim de acayipp çook kiskanç ve bu beni deliirtiiyoo... !!!!
ben simdiye kadar hep kendimi cok kiskanç biri olarak bilirdim yani annemi, ablami filan az da olsa bazen kiskanirim..ama hiçte oyle o kdr abartili degilmisim...
sevgilim ile 1 senedir beraberiz... ama gercekten beni çildirtiyo yaa..bu sayede anladim ben o kdr cok kiskanç olmadigimi..
onu çook Seviyoruum gercekten, onunda beni sevdigine inaniyoruumm... ama ayni konuyu açan arkadasim gibi kisitlama gibi seyleri var..
mesela ben facedeki butun siniftan erkek arkadaslarim ve hep okuldan tanidigim erkek arkadaslarimi sildiim..oda kendinin face'sindeki butun kizlari sildi..butun sifrelerini hepsini ben biliyorum, oda benim butun sifrelerimi biliyo ama bu benim için bi sorun degil , yani biliyosa bilsin.. ama prblm su ki.. biz ayni okuldaydik, okulda tanistik filan.. ve ben hiç zmn aman erkeklerle konusmiyim filan demedim.. yani nrmal buluyorum.. sonuçta sinif arkadasim olamaz mi yani..mesela tenefüste filan konustugumu bir kere filan gormus( sevgili olmadan once.)..onu hep ortaya cikarir..ne isin vardi senin orda, yok niye konusuyodun ki,yok ne konusuyodunuz, hepsini bana soyle.. benim sim kartimi mesela alip kirmak istiyo..cunku arkadaslarimda numaram vardi..ama sildim onlarida..yine trip yapiyo!! ama kaç kez dedim ona beni çildirtma diye.. bana karisamazsin, sen benim kocam degilsin..diye..!!
kendisi soyle dusunuyo : " Bence bir kiz/veya bir erkek, ilerde evlenecegi kadina, veya kocasina, saygisindan evliliginden önce kimseyle konusmus olmamasi gerek,vs ".. Dogru bence dusundugu sey..hatta çok guzel bisey..ama bu ona kiskançlik triplerine girip beni üzmesine hak vermiyor!!!!
lmaz:
lmaz: