hııım anladım,yengec burcu erkegıde cok kıskanc oluyo,ondan sordum canım esımde yengec burcu 4sene cok cektırdı bana,yengec burcu olsaydı eger bılgılerndırebılırdım senı
Bugün doğum günüAslan.
madem oyle oda kapatıcak facei sende aynı sekilde.. seni engellemesi ne yaparsan yap ben gormiyim mi yoksa ben yapıyım istedigimi sen gorme diyemi onda resim varmı peki sana kızıyorda
Benm paylaştığım resimleri görmemk için engelledi beni. Görüp de sinirlenmemek için.. ben koydum diye oda koydu resim.. Şu faceden tartıştığımız kadar hiçbişeyden tartışmamışızdır yani . .
İlişkilerde face çok problem oluyor aynılarını bende yaşadım diyebilirim ikimizde kapattık facelerimizi şimdi çok rahatız bence sizde öyle yapın derim.
Kapatın facelerinizi. Ama senin resim koymanla dini açıdan ne ilgisi varmış anlamadım. Kapalı bayanlarda gayet resimlerini koyuyorlar. Uygunsuz resimler koymuyorsundur profiline. Kıskançlık yapmak için dini karıştırmasalar olmuyor.
Kapalı değiliim zaten, uygunsuz resımler tabiki koymuyorum, her insan gibi normal resimler, ama istemiyor işte..
aynı şeyleri bende yaşadım canım öncelikle allah sabır versin :) facem kapalı 1 buçuk yıldır onla ilgili sorunlar bitti evet ama kıskanç insan mutlaka kıskanacak birşey bulur yani ...
Aynen öyle ama az da olsa hafiflemiştir demi kapatınca sorunlarınız ? şimdi nasıl aranız ?
şimdiyi sorarsan bu ara iyi değil :) üniversite sorunu var gidecem diye anlayacağın yine kıskançlık . ama face kapattıktan sonra bir sorunumuz olmadı face saçma sapan birşey boşver kapat gitsin burda takılırsın değmez bir birinizi üzmeye bile
haha :) tabikide değil hepimizde var kıskançlıkta işte bizimkiler aşırı anlaşılan yani benimki öyle bazen öyle değişik şeyleri kıskanıyorki şaşırıyor insan ama kıskandığınıda pek yansıtmıyor sonradan söyler mesele yada içine atar suratı düşer ben hemen anlıyorum neyi kıskandığınıda anlıyorum söylemesine gerek kalmıyor. üniversite konusu açmıştım okudun galiba yani beni daha zor bir dönem bekliyor canım
Aynen canım çok doğru diyosun :) Demek sadece benim sevgilime has değilmiş aşırı kıskançlık. :)
en kötüsüde o işte canım mesela ben öyle değilim kızdıysam sevindiysem üzüldüysemde içime atmam herşeyi yansıtırım içime atmam.. birikmesi daha kötü söyle diyorum o an ne his ediyorsan söyleki hemen çözelim 2 yıl az şey atlatmadık öyle güllük gülistanlık olmuyor bunu herkes bilir..
evet farkındaym canım Allah yardımcın olsun, biz ayrı şehirlerdeyiz ama aynı durum onda da var hemen söylemiyor, içine atıyor durgunlaşıyor en sonunda patlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?