Aşık Oldum Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

daha iyisini hakediyorsun valla :) ama yaşadıklarından sonra umarım bu defa gönlüne göre olur diyorum.

Cok hos anlatmissin. Agzin da kulaklarinda sanirim :KK48:
Hakkinda hayirlisi olsun

Ne cabuk "aşık" oluyor ve ne cabuk vazgecebiliyorsun.. Bunlar oyle kolay duygular degil sanki.. Sana daha once de demistim, "sevdigim adam" gibi ozel bi tabiri olmadik kisiler icin heba etme.. Dun tanisip bugun "sevdigim adam" olmaz kimse..
Bu konuya gelirsek, adama bsy yazma ve hemen onun da derin duygularda oldugu hissine kapilma lutfen.. Ve sozcuklere, bakmalara fazla anlam yukleme şu aşamada..
Once kendi duygularindan emin ol bi de..

İcim kipir kipir oldu ne guzel duygular bunlar ya.
Aah ahh icim çürüdü benim.

Ne cabuk "aşık" oluyor ve ne cabuk vazgecebiliyorsun.. Bunlar oyle kolay duygular degil sanki.. Sana daha once de demistim, "sevdigim adam" gibi ozel bi tabiri olmadik kisiler icin heba etme.. Dun tanisip bugun "sevdigim adam" olmaz kimse..
Bu konuya gelirsek, adama bsy yazma ve hemen onun da derin duygularda oldugu hissine kapilma lutfen.. Ve sozcuklere, bakmalara fazla anlam yukleme şu aşamada..
Once kendi duygularindan emin ol bi de..
şuan yazmıyorum zaten yanına dahi gitmedim kardeşimle görüşmüşler bugün kardeşime 2.defa ekle beni faceden konuşurz demiş aralarında hemen hemen 20 yaş var. birde şu durum var ki etiketlediğim resim halen duvarında ve bizim resmimizden başka resim yok dünle yada bugünle alakalı. kendisi fuarda

şuan yazmıyorum zaten yanına dahi gitmedim kardeşimle görüşmüşler bugün kardeşime 2.defa ekle beni faceden konuşurz demiş aralarında hemen hemen 20 yaş var. birde şu durum var ki etiketlediğim resim halen duvarında ve bizim resmimizden başka resim yok dünle yada bugünle alakalı. kendisi fuarda
Kac yasinda ki bu adam?

Nasil yani? Kardesinize mi yaziyo?

Aşık oldum ben ciddi ciddi aşık oldum. Bundan önceki flörtümle buluşma vs olayımız olmadı. Yani tanışıklığımız sanalda kaldı ve oda geleyim falan diye çabalamadı 5 ay kadr bir süre konuştuk ettik ama sevgili namına ortada birşey yoktu.

Şimdiki tanıdığım kişiyle de aynı piyasa sebebi ile tanışıyoruz. 4-5 ay olmuştur tanışıklığımız. Merhabamız vardı ve kendisi aynı zamanda yazar. Bu yüzden geçtiğimiz günlerde fuara katılıp katılmayacaklarını sormak için mesaj attım ve katılacaklarını söyledi. bende mrhaba demek için uğrayacağımı söyledim.
Ardından bir kaç gün sonra bir programla ilgli birşeyler sormak için mesaj attım o konu hakkında konuştuk aradan 2-3 gün geçti ve hiç konuşmadık. Cuma akşamı bana mesaj attı. İyi akşamlar biz geldik xx'e diye(xxx=şehir) bende hoşgeldiniz vs dedim. bayağı ısrarcı bir şekilde görüşmek istedi. bende pazar gnü uğrayacağımı söyledim.

Ve dün gittim kızlar yanına. uzaktan gördü beni. bir an emin olamadı ben miyim diye ondan sonra resmen gözlerinin içi parladı görünce. Br an gordu beni uzaktaydı gözleri parladı resmen :)) hafta içi tekrar bekliyormuş
gözlerime gözlerime baktı hele birde resm çekilirken tekrar gel dedi o an kafami döndüm yüz yuzeydik :))
işte hafta içi dha sakin nol bol mesajlasrz ddi elini belime atti resim çekilirken bayağı sarıldı yani
Gidiyorum ben diye gittim yanına yalnızdm gel öpeym dedi elimi sıktı yanagmdan öptü ve hafta içi goruselm dyr ısrarcı :))
ayy kitabını aldım imzaladı bana sabahvesen(tabi burası ismim :KK70:) tanışmanın mutluluğuyla yazdı :) utandm bir an gözlerime bakarken ama onun dışında hep knuştum :) ordan burdan konuştuk falan :)

hafta içi geleceksen birlikte kahvaltı yapalım erken gel dedi. daha sonra sana içecek birşeyler ısmarlarım falan dedi. hatta dün de dedi seni gezdirirm diye :KK70: ki yabancısı o bu şehrin.hatta cuma akşamı konuşurken de o bna istanbula geldiğinde sen beni gezdirirsin demişti. ki istanbula da ben yabancıyım. hafta içi dha sakin bol bol mesajlasrz dedi (ama şuana kadar yazmadı daha. bende yazmıyorum.)

Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Dünden beri onu düşünüyorum. Gözlerine baktığım anı. elini belime koyduğu zamanı. yanağıma değen sakallarını. Elime değen ellerini. ve kesinlikle söyleyemem ona ne hissettiğimi. Çünkü bir kez gözlerine baktım ya olumsuz olursa yıkılırım kırılım. Ne yapacağım şimdi ben kızlar...

kardeşim gelmiş bna diyor xx abinin soyadı neydi :KK70: napcan dedm eklicem faceden dedi. ekleme be dedim. sanane ya xx abi ekle beni dedi bana diyor :KK70: harbiden de dedi ekle faceden diye :KK70:

Çok sevindim
Güzel heyecanlar bunlar
Gelişmeleri merakla bekliyorum

Back
X