Çok kıskanç, ne yapacağımı şaşırdım..... yardım :(

Face kapatmak bir çözüm değil kıskanç insan bulur mutlaka bişeyler. Onu çok sevdiğinizi gösterin ki size güven duysun belki azalır kıskançlığı

Face kapatmak bir çözüm değil kıskanç insan bulur mutlaka bişeyler. Onu çok sevdiğinizi gösterin ki size güven duysun belki azalır kıskançlığı

Onu sevdiğimi biliyo ama bu aralar o kdr çok sıkıo ki bunaldığımıda fark ediyor yani geceden beri konuşmadık :/

canım al karşına konuş kapatın faceleride böyle şeyler yüzünden niye konuşmuyorsunuz konuşmadan çözemezsiniz ki

Bi de çalışıo şimdi ondan da yazmıo , ya sanki hep kendi istediği olsun istiyo ona da sinir oluorum yapma şöyle diyorum , ama dinleyen kim..

Onu sevdiğimi biliyo ama bu aralar o kdr çok sıkıo ki bunaldığımıda fark ediyor yani geceden beri konuşmadık :/

canım al karşına konuş kapatın faceleride böyle şeyler yüzünden niye konuşmuyorsunuz konuşmadan çözemezsiniz ki

üff ayrıl yaa. bu ne. sakıncası neymiş? napcak bu adam ileride de sokağa çıkma, kimse seni görmesin dicek.
sıkıntı çekmene ne gerek var?

üff ayrıl yaa. bu ne. sakıncası neymiş? napcak bu adam ileride de sokağa çıkma, kimse seni görmesin dicek.
sıkıntı çekmene ne gerek var?

Ayrılmak,ayrıl demek o kadar kolaymı yaa ? siz basite alıyo olabilirsiniz ama benim için o kadar basit değil. Sadece ne yapmalıyım diye forumdakilere danışıyorum . .

Son düzenleme:
ay bu face yok muuu.. bizzi herr Allahın günü kavgaya sürüklüyordu resmeennnnnn !! en sonunda olmayacak böyle dedik sacma sapan insanların hatta tanımadığım insanların bir arkadaslık isteği bile kavgaya sebep oluyorsa kapatıyoruz dedikkkk ve 1 bucuk yıldır kullanmıyoruz.. dünya varmıs ya tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…