Cok kiskancim

Yasemincemderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
39
10
36
31
Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi

Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
Sizden oncesi sizi ilgilendirmemeli. Nicin eski defterleri aciyorsunuz ki. Kendinize güveniniz çok düşük olsa gerek. Ozguveninizi arttirmanin yollarini bulun. Kapanmis defterleri acmaniz her ikinizi ilişkinizi cok yıpratır.

Geçmiş sevgililerini nekadar sevdiğini eşiniz mi anlattı yoksa siz mi öyle olduğunu düşünüyorsunuz, önlenemez derecede kıskançlık varsa böyle gereksiz ayrıntıları anlattırmayın, ilişkinize zarar veriyorsa bu kıskançlık terapiste gidebilirdiniz .

Baska seylerle aklinizi mesgul edin ugras bulun kendinizi ve esims guveniyorm deyin bunu surekli tekrarlayn

Sizden oncesi sizi ilgilendirmemeli. Nicin eski defterleri aciyorsunuz ki. Kendinize güveniniz çok düşük olsa gerek. Ozguveninizi arttirmanin yollarini bulun. Kapanmis defterleri acmaniz her ikinizi ilişkinizi cok yıpratır.
Gercektem oyle özgüvenim çok düşük evlendim başka şehre geldim evin içinden çıkamıyorum dışarı kimseyi tanımıyorum evde durdukça bunlara sarıyorum

Geçmiş sevgililerini nekadar sevdiğini eşiniz mi anlattı yoksa siz mi öyle olduğunu düşünüyorsunuz, önlenemez derecede kıskançlık varsa böyle gereksiz ayrıntıları anlattırmayın, ilişkinize zarar veriyorsa bu kıskançlık terapiste gidebilirdiniz .
Tanıştığımız da Her Şeyi kendi anlattı umrumda değildi ilk zamanlar evlendikten sonra takılmaya başladım çünkü saf kocam kimle ne yaptıysa anlattı bana

Cok garip..bir tanidigim var o da esini cok kiskanir ama o genellikle cok kiskanc biridir..iyi guzel herseyi kiskanir..siz sadece esinizi mi.

Geçenlerde bir komşumun ayrılık haberini aldım

Çok severek evlendiler 6 sene çocukları olmadı kızları şimdi 2.5 yaşında kadının aşırı kıskançlığından ayrıldılar

Lütfen kendinize de eşinize de bunu yapmayım gerekirse bir yardım alın👍👍👍

Hemde çok emin olun bende istemiyorum bunu esimi cok seviyorum cok guveniyorum ama aklima hep diger kizlara nasil davrandığı geliyor

Geçenlerde bir komşumun ayrılık haberini aldım

Çok severek evlendiler 6 sene çocukları olmadı kızları şimdi 2.5 yaşında kadının aşırı kıskançlığından ayrıldılar

Lütfen kendinize de eşinize de bunu yapmayım gerekirse bir yardım alın👍👍👍
Gerçekten mi 😢 işte bende bundan çok korkuyorum benden soğur diye artık ona belli etmiyorum bu kiskancliklarimi ama için içimi yiyor

Gerçekten mi 😢 işte bende bundan çok korkuyorum benden soğur diye artık ona belli etmiyorum bu kiskancliklarimi ama için içimi yiyor
Belirli bir zaman sonra ne sevgi kalıyor ne saygı kendine de yazık ediyorsun normal seviyelerde kıskançlık olabilir ama bıkkınlık olduğu zaman erkeği tutamazsın

Kimi ne kadar sevdigini kimin için ağladığını kimle ne yaşadığını zamanın da anlatmıştı ama artık benim aklıma geliyor sürekli bunlar

Hemde çok emin olun bende istemiyorum bunu esimi cok seviyorum cok guveniyorum ama aklima hep diger kizlara nasil davrandığı geliyor
Geçmişi asla değiştiremeyeceğinizi kabul ederek başlayın. Siz kıskançlıktan deliye dönsenizde eşiniz bunları yaşadı.
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kıskançlık yapıp evliliğinizi yıpratmayın. Huzurunuzu kaçırdınızda ne oldu? Silindi mi o yaşananlar?

O zaman siz yoktunuz ki, hayatı o zamandan ibaretti. Şimdi siz varsınız geleceğiniz var ne diye geçmişi düşünüyorsunuz? geçmiş artık yok. Yapmayın bunu kendinize edersiniz.

Geçmişi asla değiştiremeyeceğinizi kabul ederek başlayın. Siz kıskançlıktan deliye dönsenizde eşiniz bunları yaşadı.
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kıskançlık yapıp evliliğinizi yıpratmayın. Huzurunuzu kaçırdınızda ne oldu? Silindi mi o yaşananlar?
Ne güzel yazdınız öyle aklıma geldikçe bu dediklerinizi hatırlamayacağımçok teşekkür ederim

Back
X