Cok kiskancim

Çözüm belli zaten bi destek alın, esiniz sizi surekli kiskansa sıksa bunaltsa eminim bu adam ruh hastasi psikopat falan dersiniz. Hepimiz deriz. O yüzden sizde yapmayin boyle seyler. Ne demis eskiler ; kuşu avucunun içinde tut, ne avucunu çok sıkıp öldür, ne avucunu çok aç kaçsın. Surekli kıskanıp olay cikartip adami bunaltip daha da kendinden sogutup evinden kaçırma, ne de basi boş birak. Orta halli sürdür gitsin. Ben hic kiskanmakla ugrasamam eşimi. Cok gözüme batan birseyi olursa önüme oturtup hesabını sorarım. Yoksa mutlu mesut gidiyoruz 🤣

Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
O zaman tedavi olun. Bu karşınızdakine kendini kötü hissettiren bir şey

Çözüm belli zaten bi destek alın, esiniz sizi surekli kiskansa sıksa bunaltsa eminim bu adam ruh hastasi psikopat falan dersiniz. Hepimiz deriz. O yüzden sizde yapmayin boyle seyler. Ne demis eskiler ; kuşu avucunun içinde tut, ne avucunu çok sıkıp öldür, ne avucunu çok aç kaçsın. Surekli kıskanıp olay cikartip adami bunaltip daha da kendinden sogutup evinden kaçırma, ne de basi boş birak. Orta halli sürdür gitsin. Ben hic kiskanmakla ugrasamam eşimi. Cok gözüme batan birseyi olursa önüme oturtup hesabını sorarım. Yoksa mutlu mesut gidiyoruz 🤣
Ay ne güzel keşke sizin gibi olabilsem :)

Demek ki onlar sizin kadar iyi değilmiş ki eşiniz onları değil sizi seçmiş. Böyle mantıksız düşüncelerle ilişkinizi yıpratmayın. Gerekirse psikolojik yardım alın

Siz gözü dışarda bı kadın olabilir misiniz ya da geçmişte güveniniz mi sarsıldı? Bundan başka mantıklı bı açıklaması olamaz. Aldatan aldatır engel olamazsiniz

Rabbim yardımcır olsun.. Şeytanın vesvesilerine boyun eğme.. Güzel güzel yuva kurmuşsun. Seviyorsun, seviliyorsun bundan daha güzel birşey olamaz. Geçmişi geçmişte bırak.. ne kadar düşünürsen düşün geçmişi değiştiremezsin. O yüzden geçmişin üzerini kapat yak gitsin küllerini de at gitsin.. Yuvana sarıl, eşine sarıl 🤗🤗

Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
Adı üstünde eski. Geçmiş olmuş ve bitmiş. Herkesin hayatında birileri olmuştur. Çok normal. Sizin de olmuş. Siz eski sevgililerinizi aklınıza getiriyor musunuz? Yersiz bir kıskançlık olduğunun farkındasınız. Bu sizi de eşinizi de çok yorar. Sürekli ona kafa yorarsınız kendi kendinize kurarsınız sonra eşinizle çok ciddi sorunlara neden olur tabi Şimdi siz varsınız.Gerçekten eşinize ve kendinize güvenin sizi eş olarak seçtiğine göre demek ki farkınız var. Aklınıza bunlar geldiğinde başka şeylere yoğunlaşın.

Ben de öyleyim genelde boş kalınca oluyor. Şuan çalışmıyorum mesela ve akşama kadar doluyorum gelince de saldirasim geliyor. Ama iş dönemi olmuyor bu . Bu hafta mesela öyle bir kriz yaşadım yine sonra kendime gelince pişman oldum. Spor yapıp kitap film onlarla zaman geçiyorum tavsiye ederim. Kendinize güven de geliyor.

Bir de belli edince adamlar iyice havaya giriyor ben neyim diye. İlerleyen zamanlarda hata yaparsa (dilerim olmaz) hesap bile soramaz hale gelirsin çünkü ilk cümlesi sen zaten kafanda kuruyorusun kıskançlıktan bunlar diye söylenecek.

Ben kıskançlığın normal bir duygu olmadığını hatta aşırı kıskançlığın psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum bence bir psikolojik destek alın

Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor , şuan sizinle beraber şuana bakın herşey geçmişte kalır herşey unutulur insan yeniden ve yeniden sever acaba partnerinizden mi kuşkulanıyorsunuz ? o mu size böyle hissettiriyor ? onunla mutlu değil misiniz ? emin değil misiniz ondan :KK14:

Adama acıdım vallahi. Hayatı zindan ediyorsundur kesin

evet bu hastalık gibi birşey. ama şuan zaten eşiniz yanınızda. keşke size anlatmasaydı olup bitenleri. bilmeseydiniz kafanızda kurmazdınız. ama bir kere olmuş. en azından bunu eşinle konuşabilirsin. seni rahatlatacak birkaç bişey söylerse belki kurtulabilirsin bu durumdan.

Ben de sizin gibiydim. Deliler gibi kıskanırdım. Bu hem beni yıprattı hem de onu.

Sonra başka bir sebepten ayrıldık. O ayrılıkta bile "bir sürü hayranı vardı, kesin onlar ayrıldığımızı duyunca balıklama atlamışlardır. Acaba onlarla görüşür mü" falan diye kafayı yiyordum.

Mesela ayrılık döneminde bir süre aramamak lazım. Sırf bu kıskançlıktan aradığım oldu onu. Sonra tamamen koptuk.

Aradan zaman geçti. Adam bana döndü. Beni unutamadığını anlattı. O ara kimseyle olmamış.

Fark ettim ki, kıskançlık yapsan da aldatacak olan adam aldatır, aldatmayacaksa ve seni seviyorsa, ayrılsanız da başkasına gitmez.

Yani bu senle ilgili değil. Onunla ve seni sevmesiyle ilgili. Bunu fark ettim ve acaip rahatladım. Uzun zamandır kıskançlık kavgamız yok. O kadar huzurluyum ki.

Adamı boğarsan ilişki yıpranır ve gerçekten bir gün aldatır. Neyse ki o noktaya gelmeden aklım başıma geldi.

O adam senin. Enerjini sekse, cilveye, kaliteli zaman geçirmeye harca.

Bak kııız. Zaman zaman ortalığı trollesem de isteyince nasıl da aklı selim şeyler yazıyorum

Back
X