Çok Kiz Arkadasi Olan erkekle evlenir misiniz

dilarasym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
75
9
1
47
Karsima cikan kisinin universitede bir 10 aylik iliskisi olmus ciddi. Birde o kizdan sonra 7 8 kisiyle tanismis kiz arkadaslari vasitasiyla. Sanirim ilk iliskisinden sonra guven sorunu yasamis.
Kimisiyle kisa sure sonra ya kendisi uzaklasmis yada kiz uzaklasmis..
Bunu kendisinden de duydum, arastirdim dogru kaynakdan da duydum. Durustce anlatti. O ilk ayrilkdan sonra hep evlenilecek uzun iliski istedim diyor..
Zina detecesindede kimseyle yakinlasmamis. bana karsi da dikkatli..

Siz olsaniz boyle bir gecmisi olan birisine ne derdiniz ? Kardes gozuyle cok kiz arkadasi var erkekler kadar hep ariyorlar hal hatir soruyorlar.
Okulu yeni bitti kendi yasitlarina gore is hayatinda cok iyi bir durumda ve sosyal. Aileci bir yapisi var. Ailesini cevreside cok seviyor, efendi olgun diyor. Mesela ne yese arar yemek yedin mi hadi cikalim yemege der kiyamaz..

Son düzenleyen: Moderatör:
allah akıl fıkır versın ya bu gecmısı dıdıkleyenlere, almayın kardesım hayatınıza kımseye almayın. Karsınızdakıler asla sutten cıkmıs akkaşık olmayacak, sizde oyle degılsınız.

Takıl ama ciddi dişünme onun gibi, inanma ciddi düşünen biri değildir

Önceden 7-8 kişiyle sevgili olmasını önyargıyla karşılamazdım geçmiş ve tanımaya calışırdım daha sonra karar verirdim. Lakin kardeş gözüyle gördüğü bir sürü kız arkadaşa sahip biriyle asla tanışmam, asla aramızda birsey olamaz bu konuda önyargılıyım evet. Kardeş gözü muhabbeti bana saçmalık geliyor. Çoğu kardeş gözü adı altında suyunu cıkartıyor çünkü.

Çok kız arkadaşı olan insanlar bir durup düşünürüm ama sizin durumunuz bu değil. Arkadaş tanıştırması ile 7-8 kızla görüşmüş olması gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirdiği anlamına gelmiyor. Elektrik alamamıştır olmamıştır. Bir kızla 2-3 kez yemeğe çıkması sevgili oldukları anlamına mı geliyor?

Bende oyle dusunuyorum sonucta hepimiz insanlarla tanisiyoruz. Ama arkadaslarim biraz aklimi karistirdi. Yani efendi biri olur bir suru seyde cikabilir sonradan. Durust olmasi hosuma gidiyor

Uf ne kadar saçma sapan düşünceler.
İsterse 50 tane sevgilisi olsun,isterse sayısını bilemesin napalim yani.
Beni aldatıp aldatmamasina bana karşı hareketlerine bakarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…