Mühendisim. Benim de çevremde erkek çok. Bir ara baby shower falan yapsam çağıracağım kız sayısı kadar yanımda görmek isteyeceğim erkek arkadaşım vardı. Birinin yanında gezdirilmeyecek bir insan da değilim valla kurban olsunlar beni veren Allah'a
hayır.
o arkadaşlıkların çoğu flörtöz oluyor çünkü.
çok erkek arkadaşım var ama zırt pırt görüşmeyiz arada buluşur dertleşiriz ya da araşırız ama ay hepsi kardeşim diye sürekli etrafımda erkek çemberi oluşturmadım bunu yapan kızlar da var ve samimi bulmuyorum.
hele erkekler için daha kötü o kızlar sevgilisini kıskanıyor çünkü zıtlaşma oluyor sonra vs.
Evet dusunuyorum bende durust olmasi kotu alislanliklarinin olmamao ve olgun olmasi hosuma gidyorOlamaz mı gayet normal tanımak istediklerinin çoğunda anlaşamamış geçmişiyle yargılamayın bu sorunun cevabı bizde değil onu tanıyan sizsiniz bizde otomatikmen kötü adam resmi çıkıcak kendiniz düşünün bir süre derim.
Tabi ki daha fazla tanıma ihtimalin var acele etme benim şuan ki ilişkimde de öyle oldu başım çoğu kez ağrıyoEvet dusunuyorum bende durust olmasi kotu alislanliklarinin olmamao ve olgun olmasi hosuma gidyor
Olamaz mı gayet normal tanımak istediklerinin çoğunda anlaşamamış geçmişiyle yargılamayın bu sorunun cevabı bizde değil onu tanıyan sizsiniz bizde otomatikmen kötü adam resmi çıkıcak kendiniz düşünün bir süre derim.
ben hıc kız arkadası olmayan bir erkekle evlenmek istemezdim mesela o yuzden eski iliskileri beni ilgilendirir veya sekiz kere evlenmis bosanmıs biriyle de evlenmek istemezdim.Neden insanlarin gecmisiyle bu kadar mesgulsunuz. Adam hirsizlik yapmamis adam oldurmemis kac kisiyle gorustugu nasil bir es ve bana olacagini degistirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?