Çok Kiz Arkadasi Olan erkekle evlenir misiniz

Ben anlatamıyorum ki hayatım. Ben de izmirin göbeğinde yaşıyorum gerikafalı falan da değilim. Yanımda gezdirmek istemeyeceğim erkek tipi bu benim. kız arkadaşı olsun da kardeş niye? Bu kardeşim kardeşim diye dolaşan üç beş günlük arkadaşlar çok itici değil mi? Yani siz ve sizin gibiler benim anlattığım kategoride değiller. Neden yani normal yakın arkadaşım demek yetmiyor da "aaa o benim kardeşim". Neyin kanıtı neyin çabası. Bahsettiğim o yani.

ya ben arkadaş olarak dedim bunu geçmiş sevgilisiyse beni ilgilendirmez.

günübirlik tanımadıkları insanlarla cinsel ilişki yaşayan tiplerdense kabul etmem sadece. öyle tiplere güvenmiyorum.

Anlaşabiliyosanız geçmişine takılmayın derim ben . Ama o kardeş gibi olan kız arkadaşları göz önünde tutmakta fayda var tabi

Canım sen bilirsin ama ben tercih etmem. Nedenine gelirsek kısa sürede nerdeyse 10 a yakın kızla ciddi düşünmüş. Hani uzun vadeli olsa anlarım ama.. bide hem aileci hemde çevresi geniş diyosun. Hangi ara sana zaman ayıracak, fırsat bulacakta evleneceksiniz?? Karışık işler ki ben hiç sevmem böyle şeyleri. .bide bir çok kızla arkadaşlık Yapıyor demişsin. Ben kızlarla erkeklerin arkadaş olmasına pek sıcak bakamıyorum. 1-2tane de değil hemde bi sürü.. bence uzak dur derim.. Yeterince açıklayıcı olmuşumdur inş..

Valla az zorlasak gorustuklerimi bir iki konusup muhabbeti sonlardirdiklarimi falan sayarsak benim 10'u bulur. Garipsencek bi sey de yok. Eskimedim ya
Benim karsima cikacak insan da boyle olsun isterim. Hic iliskisi olmamis ya da bir tane iliskisi olmus adam da istemem sanirim.

Geçmişteki ilişkilerinde aldatmış mı , şiddet göstermis mı. Bunlar önemli olurdu geçmiş için. Ama sayısına takilmazdim. Yakın kız arkadaşları olması sıkıntı olurdu benim için. Gerçekten yakın arkadaş bir , iki tane olur . Daha fazlası ne işe yarıyor ki. Okul da yeni bitmiş zaten o ciddi düşünüp sizle evlenesiye ohoo .

Ben oyle biriyle evliyim hic sorun yasamadim. Tam tersine evlilik oncesi fazla sevgilisi olmus biri tecrubelidir benim gozumde. Kadin veya erkek fark etmez,kisinin bekarliginda ne kadar tecrubesi varsa o kadar mutlu bir evliligi oluyor.
Yoksa merakli oluyor ve evliyken kasi gozu oynuyor. Falanca mekana gidelim deyince aaa oyle bir yer mi vardi diyor. Hic bilgisi yok. İcki sisesi gorunce uzayli gormus gibi oluyor. Sokakta yuruyen kadinlara ac ac bakiyor. Cunku kadin gormemis omrunde. Benim gozumde ideal evlenilecek erkek,mumkunse cinsellik yasamis olan,icki icen ve gece hayati olan kisidir. Digerleriyle evlenmeyi dusunmem bile bekar olsam

Evliliği dusunmenız için erken değil mi daha bu konuda emın olmanız gereken sızsınız mantık bir yanada empati yapın sız birini sevince ne ararsınız sevılmek bence sevıldıgınızden emın olun ilk sıze umut verıyor mu evlilikle alakalı kı bunu dusunuyorsunuz

Benim eşimin de çok kiz arkadaşi vardi hatta erkekler çok çok azdı.Ben de onun arkadaslariyla arkadas oldum.Aralarinda bi sey olacak olsa coktan olurdu zaten.ayrica beni kendi arkadaslarimdan daha cok ariyorlar.Neden olmasin ki bence sakinca yok.

Ya su "ilk iliskimde çok kırıldım , şimdi güven sorunu yaşıyorum " modundaki erkeklere sinir oluyorum. size karşı yaptığı ya da yapacagi dengesizlikler için kılıf gibi geldi bana.

Geçmişe neden takılıyorsunuz. Görüşmek sevgili olmak değil ki. 20 kişi ilede görüşmüş olabilir bence

Olabilir geçmişi muhim degil de ailesini hep yaninda istemesi kacmak icin yeterli bi sebep

Olamaz mı gayet normal tanımak istediklerinin çoğunda anlaşamamış geçmişiyle yargılamayın bu sorunun cevabı bizde değil onu tanıyan sizsiniz bizde otomatikmen kötü adam resmi çıkıcak kendiniz düşünün bir süre derim.

Evet dusunuyorum bende durust olmasi kotu alislanliklarinin olmamao ve olgun olmasi hosuma gidyor

Ben olsam geçmişi ile hiçbir insanı yargılamam , tanışırım ve kendi fikrimi oluştururum

Haklısınız.. daha iyi tanımam gerekiyor.

Neden insanlarin gecmisiyle bu kadar mesgulsunuz. Adam hirsizlik yapmamis adam oldurmemis kac kisiyle gorustugu nasil bir es ve bana olacagini degistirir mi?
ben hıc kız arkadası olmayan bir erkekle evlenmek istemezdim mesela o yuzden eski iliskileri beni ilgilendirir veya sekiz kere evlenmis bosanmıs biriyle de evlenmek istemezdim.
veya her iliskisi aldatma sebebiyle biten. o yuzden bence onden bır arastırma yapmak mantıklı

ben bir sorun goremedim bu cocukta niye herkes bu kadar tepki göstermis anlayamadım, sanırım sorun bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…