Çok Kiz Arkadasi Olan erkekle evlenir misiniz

Bende oyle dusunuyorum sonucta hepimiz insanlarla tanisiyoruz. Ama arkadaslarim biraz aklimi karistirdi. Yani efendi biri olur bir suru seyde cikabilir sonradan. Durust olmasi hosuma gidiyor

Arkadaşlarınıza neden laf düşüyor cidden anlamıyorum. Adam size bazı bilgiler vermiş arkaşdaşlarınızın bundan nasıl haberi oluyor? Sizin ona anlattıklarınızı onun arkadaşlarının bilmesini ister misiniz? Hadi çok samimi kız arkadaşları olması kafanızı karıştırır arkadaşlarınıza danışmak istersiniz anlarım ama evlilik niyeti ile tanıştığı 7-8 kız neden sizi rahatsız etti anlayamadım. Burda bir sürü konu açan arkadaş oluyor kısmetsizim diye. Görücü usulü bir sürü insanlar tanışıyorlar elektik alamıyorlar bir şekilde olmuyor. Eminim böyle arkadaşlarınız da vardır. Onlara senin kaç tane sevgilin oldu diyor musunuz? Geçmiş(!)lerini sorguluyor musunuz?
Samimi kız arkadaşlarının olması sizi rahatsız edecekse, sosyal medyadan bu kızları çıkartacaksın baskısına girecekseniz, whatsappta falan konuşmalarına engel olacaksanız bence bu arkadaşla siz olmazsınız. Sizinle ortak pencereden bakan pek çok insan var. Bu yönde bir arkadaşlık kurmanızı tavsiye ederim.

Bir erkeğin bayan arkadaşları olabilir normal
Kadının da aynı şekilde
Ama erkeğin çevresinde devamlı kadınlar varsa ve dediğiniz gibi aramalar çok oluyorsa ben o erkeği herkese yüz veren umut veren bir insan olarak görürüm yani sadece arkadaşça yaklaştığını düşünmem
Hani sayılı sayıda kardeş gibi gördüğü bayan arkadaşları olsa tamam normal derim güzel dostluklar kurmuş diye ama devamlı kadınlarla iç içeyse çapkındır uzak dur derim

Adam size evlilik mi teklif etti peki?Yani böyle her tanıştığınız insana potansiyel koca gözüyle bakmayın bence.Evlilik bi sonuçtur baktınız ilişkiniz iyi gidiyor bi sorun yaşamıyosunuz adam sadakat sahibi sizle de evlenmek istiyor ,evlenirsiniz.Şimdiden bunu düşünmenize gerek yok

Bu kadar masum adama bile Casanova muamelesi yapılıyor ya, artık göreceğim hiçbir garip şey kalmadı herhalde. Adam cinsellik bile yaşamamış ki bu oldukça doğal ve sıradan bir durum.
Aynen ilk yorumları olduğumda yemin ederim dehşet kapıldım!
Ne var yani adamın karşısına anlaşamadığımız insanlar çıkmış onun suçu mu bu ?
Bende bu yıl 5 kisi ile tanıştım tanistirildim. Hepside yanlış insanlardı. Simdi onlarla muhattap oldum diye bende mi kötü bir insanim ? Benide mi tasliycaksiniz ?

Sevgili konu sahibi sen bu konuda acele etme zamana bırak ve sen bu zaman içinde tanımaya calis derim...
Herkez geçmişinde bi takım hatalar yapabilir önemli olan bu hataların farkına varmak bi daha tekrarlamamak bazı insanlar bazı konularda şansız ve dogru insanı bulmakta güçlük çekiyorlar.... 8 kişi ile tanışmış diye yargılama belki oda hep yanlış insanlara denk gelmiştir...
Ha ama bu kişi ile neden ayrılmış okadar kafaya takıyorsan sor doğruluk payını da öğren...

Normal anlamda cok kız arkadaşı olması beni rahatsız etmez aksine öyle erkek benim gözümde daha güvenilir olur, çünkü kızlar onun için sadece bişeyler yasayacagi karşı cins degil aynı zamanda dostluk kurabilecegi varlıklar... geçmişte de kaç kişiyle görüşmüş ne yapmış beni ilgilendirmez ben benden sonrasına bakarım

Gecmisi beni ilgilendirmez. Isterse 100 kizla gezsin. Benim icin önemli olan benden sonraki tavirlari

Evet evlenirim, hatta memnun olurum.

1) Karşı cinsi sadece cinsel bir obje gibi görmediğini, onunla arkadaşlık kurabilecek kadar güven verici olduğunu anlarım.

2) Bir problem yaşadığımızda ona akıl verecek kadın da çok olur.

Geçmiş ilişkileri beni ilgilendirmemekle birlikte karakterinden ipucu verir.
Ayrıca 30 ü geçmemiş erkekle evlenilmemesi gerektiğini savunanlardanim,istisnalar dışında

Farklı düşünsem de katılmadan edemiyorum yorumuna.Ama ikideki görümceler gibi de olabilir.Başıma geldi.Oyüzden illallah ettim kız kankileri olanlara.Iyy düşündükçe sinirlerim bozuluyor .Hoşlanmıştım ;olabilirdi ne güzel aramızı bozdular.Hepsi de iş arkadaşımdı.

Ya istemediği halde de olabilir.Mesela ben de isterdim bu kadar kafam yorulmadan daha az kişi olsun; onla da evleneyim.Ama kader işte.Şimdi çok kişiyle görüştüm diye ben de mi mundarım.Niyete bakılsın.

Kendini iyi pazarlamis diyorum sadece.

hayır.

o arkadaşlıkların çoğu flörtöz oluyor çünkü.

çok erkek arkadaşım var ama zırt pırt görüşmeyiz arada buluşur dertleşiriz ya da araşırız ama ay hepsi kardeşim diye sürekli etrafımda erkek çemberi oluşturmadım bunu yapan kızlar da var ve samimi bulmuyorum.

hele erkekler için daha kötü o kızlar sevgilisini kıskanıyor çünkü zıtlaşma oluyor sonra vs.

Benim de çok erkek arkadaşım olduğu için bana normal geliyor. Evlenirim elbette.

Bu arada arkadaşlar. Ben yanımda gezdirmem diye derken sadece "etrafında kız arkadaşı çok" dediğine karşı dedim. Geçmişteki sevgililer çok kız arkadaşı olmuş anlamında değil. Geçmiş diyerek o detayı atlıyorsunuz. Atlamayın. Kimsenin geçmişini yargıladığımız yok. Bizim de geçmişimiz var.

Almazdım herhalde. O güven sorunu dediğin şey çok problemli bir kafanın habercisi olabiliyor.

Mühendisim. Benim de çevremde erkek çok. Bir ara baby shower falan yapsam çağıracağım kız sayısı kadar yanımda görmek isteyeceğim erkek arkadaşım vardı. Birinin yanında gezdirilmeyecek bir insan da değilim valla kurban olsunlar beni veren Allah'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…