- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Para yok ev yok hicbi sey yok ama evlilik var üstüne bebek yapma var.
Simdi ne desek boş.
Calisiyo asgari ucretli isi biraz agir oldugu icin ayda bi kacgun izin aliyor oda maasindn kesiliyor bize kalan para bin tl yaklasikİyi yapıyorsun yüzlerine bile bakma. Eşin çalışıyor mu kirayı nasıl ödeyeceksiniz?
Nasıl iş bu? Yani asgari ücretli bir iste en azından paZar günleri tatil olur ve tam maaş alınır. Eşininzin işi ağırsa daha çok kazanması gerekmez mi?Calisiyo asgari ucretli isi biraz agir oldugu icin ayda bi kacgun izin aliyor oda maasindn kesiliyor bize kalan para bin tl yaklasik
Nasıl iş bu? Yani asgari ücretli bir iste en azından paZar günleri tatil olur ve tam maaş alınır. Eşininzin işi ağırsa daha çok kazanması gerekmez mi?
öyle kayınpeder kaynanaya selam bile vermem
kaldı ki taşınıyorum diyecem
Var bnden iyi bilemezsiniz hergun gezmelerdeler foto paylasiyolar isyerlerine kac kez gttim musterileri de var.bitek bize yok.hade diyilim gercektn yok insan evladdi icin 3 bin borc edemezmi.altin konusina gelince onlar bize soz verdi vericez gelinimiz 3 yil baba evinde nisanli kaldi.insanlar ayipladi.dugunu yapalim dediler bzimkilerde tamam dedi.zaten altindanda umudum kalmadi 3 bini vermeyen altinimi vericek allah askina.o altin olsaydi 1 oda bile olsa alirdim maksat kiradan kurtulalim die niyetim altini takip sıp sıp ortalikta kupelerimi sallamak degilBelki paraları yoktur.
Evlenince kabul etmişsiniz. Zaten evlendikten sonra altın alanını görmedim.
.ne ahkam kesmisim millete polemik yaratma herkez yorym yapmakta ozgur bnde ozgurum.bnm baska derdim var simdi kalkip konuyu degistiriceksen hic yazma canim cekicek durumda degilim saolDemek ki burda millete ahkam kesmekle olmuyormuş.
Siz de yanlış seçimler, yanlış şeyler yapabiliyormuşsunuz...
Sağlıklı doğumlar..
Canım benim bebek için çok acele etmişsiniz.Keşke sen de durumunuz düzelene kadar çalışsaydın sonra bebek olsaydı.Bin lira neye yeter;hele bebek doğunca.Allah yardım etsin.Görümcen de çok biliyormuş yüzüğünü de alın nedir yahu.Annenin sana taktıklarının kaynananda ne işi var.Alın onda neyiniz varsa bir süre idare edin en azından.
eşin iş değiştirsin bence. 1000 tl çok azBebekten yana korkun yok allah kismetiyle verir.dogumdan sonra gerekirse bnde calisrim bakarim cocuguma. Bnm bu saatten sonra takilardanda umudum kalmadi
Mesai parasini veriyolar tabiki. Esim gece vardiyasinda cok zorlaniyor izin aliyo isyerinden o yuzden kesinti yapiyolar. Esim benim icin cikmiyor bende kackez cik dedim hamileyim esimin sigortasindan yararlaniyorumeşin iş değiştirsin bence. 1000 tl çok az
fazla mesaiyi ödemeyip bir de kesinti mi yapıyorlar?
Mesai parasi veriliyo.gece vardiyasinda zorlaniyor izin aliyo oyuzden maastn kesiliyoBebek kısmetiyle gelmez.
Bebeğin kısmetini anası babası sağlar
Nasıl iş yeriymiş o ?
Hem mesaiye kalıp maaştan kesen ?
Bebek kısmetiyle gelmez.
Bebeğin kısmetini anası babası sağlar
Nasıl iş yeriymiş o ?
Hem mesaiye kalıp maaştan kesen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?