Çok kızgınım çok :/

Bebek kismetiyle dogar dusuncesindeyim dogar dogmaz anneden gelen sutu kim sagliyo yine anne babami
Anne yiyecek yemeği zor bulurken, sürekli para stresiyle bunalırken sütü de çok gelir zaten...
Bir kaç sene çalışsaydınız kenara para koysaydınz bebekten önce böyle olmazdı.
Hakkınız olan altını vermeseydiniz sesinizi çıkarsaydınız zamanında şimdi onlardan para istiyor gibi görünmezdiniz.
Allah verir, anne baba verir gibi düşüncelerle hareket ederseniz daha çok sıkılırsınız. O bebeğe yazık değil mi?
Bence siz de evde alan yapılabilecek bir iş bulun. Takı, başörtü kenarı falan gibi şeyler yapın, hiç yoktan iyidir. Bin lirayla nasıl geçinilir bu devirde? İki kişi idare ederdiniz bir şekilde ama bebeğin bin türlü masrafı var.

Bebek kismetiyle dogar dusuncesindeyim dogar dogmaz anneden gelen sutu kim sagliyo yine anne babami

Sadece süt mü veriliyor bebeğe.Misal sütün gelmedi mamayı kim sağlıyor?Bezi,aşısı,kontrolleri,giyimi ne olacak?Öyle kolay değil malesef.Bir kız çocuğu annesi olarak söylüyorum bunu.İnşallah senin istediğin gibi olsun herşey.

Hih aynen bnde cok istiyorum evde yapabilicgim bi is ama nasil bulucam oyle bi is daha once hic evde is yapmadim

Mesai parasini veriyolar tabiki. Esim gece vardiyasinda cok zorlaniyor izin aliyo isyerinden o yuzden kesinti yapiyolar. Esim benim icin cikmiyor bende kackez cik dedim hamileyim esimin sigortasindan yararlaniyorum
elbette iş bulmadan çıkmasın.
arayın bir yandan.
inşallah daha iyi bir iş bulur.
Rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin.

kötü gününde yanında olmayanı, iyi gününde tanımazdan gel.

elbette iş bulmadan çıkmasın.
arayın bir yandan.
inşallah daha iyi bir iş bulur.
Rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin.

kötü gününde yanında olmayanı, iyi gününde tanımazdan gel.

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin:) esim zaten is bulmadan cikmaz suan sigortadan yararlandigim icin cikmiyo.ve kv kp gelince buyuk konusmak istemiyorum ama bidaha yuzlerine bile bakmicam

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin:) esim zaten is bulmadan cikmaz suan sigortadan yararlandigim icin cikmiyo.ve kv kp gelince buyuk konusmak istemiyorum ama bidaha yuzlerine bile bakmicam
illa ki torunu görmek isteyecekler.
ben olsam söz verdikleri altınlarımı yapmadan göremezsiniz derdim.

illa ki torunu görmek isteyecekler.
ben olsam söz verdikleri altınlarımı yapmadan göremezsiniz derdim.

Ha bide o var gorsen dogmamis bebegimin ustune titriyo gibi gozukuyolar "benim cocuginda benim cocugum "diyip duruyo kv ismini bile ben katcam demsti.boyle insanlara torunu gostermesemde yerden goge kadar hakliyim

Takilarinizi neden verdiniz ki. Vermeseydiniz. Ben olsam dava acarim o kv ye elimden caldilar takilarimi diye..bir dahada yuzlerine bakmam.

Ayrica madem is yok para yok bebek niye.

Niye 3 binlik ev buldunuz? Daha uygun fiyata ev vardır eminim.
Eşimde ben de çalışıyoruz ve maaşınızda gayet iyi ona rağmen sıfır evi sizden daha uyguna tuttuk ki oturduğumuz ilçe ve semtte gayet nezih.

Ha bide o var gorsen dogmamis bebegimin ustune titriyo gibi gozukuyolar "benim cocuginda benim cocugum "diyip duruyo kv ismini bile ben katcam demsti.boyle insanlara torunu gostermesemde yerden goge kadar hakliyim
utanmadan isim mi koyacak?
görüşüp de canını sıkma. boşver.

Niye 3 binlik ev buldunuz? Daha uygun fiyata ev vardır eminim.
Eşimde ben de çalışıyoruz ve maaşınızda gayet iyi ona rağmen sıfır evi sizden daha uyguna tuttuk ki oturduğumuz ilçe ve semtte gayet nezih.
yıllık 3 binmiş.

Takilarinizi neden verdiniz ki. Vermeseydiniz. Ben olsam dava acarim o kv ye elimden caldilar takilarimi diye..bir dahada yuzlerine bakmam.

Ayrica madem is yok para yok bebek niye.
Esimin ustundekini parayi soktuler ortaliktn kayboldular zatn.benim kinamda dugumde olmaadi basimiza is geldi evde formalite icabi elime kina surduler dugun gunude gelinlik giydim sadece foto cekmek icin.bana 3 ceyrek bi cumhuriyet 100 tl para takildi otele gidiyoduk kv guvenmedim annemlere alin sizde kalsn dedim annemler olmaz ayip olur dedi almadi en buyuk gorumceme guvendim ona verim dedim oda annem varken bnde kalmazi hos olmaz dedi annesine verdim.sora evimize doncemiz vakit kv kp iki ceyrek bi cumhuriyet verip bizi postaladilar evinizin masrafini yapin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…