Çok kızgınım çok :/

Ama ben burayi okumamasim
Kadın yardım ediyor hediye alıyormuş size
Allah icin birakinda okadarini yapsn aldiklari 1000 tl tutmamistir.bugune kadar sumure bildigi kadar somurdu bizden bunu almis cokmu keske onuda almasaydi.biz onlara ihtiyacimiz var dedik o besigi alana kadar yardmci olsaydi bize sokaktami kalsaydik.o aldiklarinida millete gosteris amacli almistir.karnim burnumda yerde surune surune insaat evi temizledim.bn hayatimda onlar kadar vicdansiz insan gornedim

Insanin basi sıkısinca yedii yabanciya gidiyor i yedi yabanxida yardimci oluyo soz konusu milyonlar degil 3.bin tl
Ve esimi dunya bilir is konusnda caliskanlini her is gelir elinden ailesi o fabrikada kole gibi ogullarini calistircana yanlarina alsaydilar ozaman.suan asiri derecede gerginim Allah hakkimizi onlara birakmasin bugune kadar neler cektirdiklerini bi ben bi allah bilir

Sustugumu kim soyledi yalan degil ilk zamanlar cok ezdirdim kendinmi onlara bu iki uc aydir konusamaya basladim oda daha kaldiramiyorum dolup tastim anliyomusun oyuzden konusmaya basladm

E Allah razi olsun ailenden :) once Allaha sonra ailene emanet ediym seni guzel gunler goresin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…