Çok kızgınım

Siz bu kadar problem yaşadığınız için gitmeyebilirsiniz ama eşinize gitme demeniz bence yanlış...
Sonuçta ailesi ama aradaki çizgiyi de koruması gerekiyor. Yani durumun farklında olmalı, onlarla da görüşmeli ama size laf söyletmemeli...

kızlar öyle şeyler yaşadımki kv kp görümcelerim öyle şeyler yaşattılarki bir deri bir kemik kaldım geçen sene yaşadım en ağırıydı aslında evlendiyim günden beri vardı sorunlar ama geçen sene yaşadıklarım en ağırıydı..açmak istemiyorum açtığım zaman biliyorum yine fenalaşıcam ,neyse şuan onlardan nefret ediyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok.. hele o kv allahından bulsun diyorum ..bu bir sene zarfında eşimin hatrı için bir iki defa telefonda bir defada yüz yüze görüştüm ..aslında okadar safımki hiç görüşmemem gerekiyor bu insanlarla ama her görüştükten sonra sinir krizi geçiriyorum bu yüzden ...neyse asıl konum şuan 33 haftalık gebeyim ve bu insanlar birkere bile beni arayıp sormadılar tehlikeli bir hamileliyim var... çocuğum şuan doğum kanalına girmiş durumda ve ben kalkıp bir iş dahi yapamıyorum...ne varsa eşim yapıyor işimi, annemlerde uzakta şehir dışında kv yakın ne aradılar ne sordular ne yardıma ihtiyacın varsa gelelim dediler ...ben onca yaşadığım şeylere rağmen yine onlarla konuştum görüştüm ama onlar yine yaptılar yapacaklarını ...benim asıl zoruma giden eşimin bunları görmemesi ve en ufak bir bahanede hadi gidelim gitmemeiz gerekiyor annem babam diyor gidicem diyor... ben gelmiyorum deyince tamam sen gelme ben giderim diyor ve gidiyor ..görmüyor hiçbirşeyi görmüyor okadar safki ondanda nefret ediyorum bu yüzden, deliricem çıldırmak üzereyim neden kimse beni düşünmüyor, birde eşim onların yanındayken çok farklı biri oluyor gidip geldiyi zaman da çok değişiyor ...en son yaşadığımız şey ise kimse beni arayıp sormadığı için kaynım küçük bir operasyon geçirmiş bende aramadım ,ve eşimin gitmesinide istemedim bu yüzden büyük bir tartışma yaşadık şuanda konuşmuyoruz sizce kızlar eşim gidip gelsinmi birde benim gitmemem doğru değilmi ..yani eşimi tek yollamam doğrumu bunu öğrenmek istiyorum

canım ne yasarsan yasa...esını annesı yada aılesı ıle gorusturmeme lüksüne sahip dğilsin maleseff......sen gorusme arama ok.ama esının aılesı ne kadar kotu olursa olsun esının annesı babası yanı atsa atılmaz satsa satılmazz...nasıl anneler cocukları ne kadar yanlış yaparsa yapsın affedip sevmeye devam ediyorsa evlatta aılesını sılemez ve sılmemesı de gerekkk.......

sabret cnm hersey degısır
once asla dırdır etme
cok ettım benmde 6 aylık bebegım var hamıleyken bende cok yıprandım
ne zaman kendımı kontrol etmeyı ogrendım
annesıyle ılgılı konusmadım
adam annesının adını anmıyor
eee ben bunca zaman bosuna esıp gurlemısım
buradan okuduklarımdan cok buyuk ders cıkardım.
Durmadan annem annem dıyen adam gıttı haklıymıssın sen hayatım dıyen adam geldı
kv demede sustum konusmadım gerekmedıkce hıc yokmus gıbı davrandım

ama kardesını araması gıtmesı lazım
orda hatalısın

dolduruyorlarsa sende gıt esınle ama kendını kontrol et uzme kendını

bebegınıde saglıkla kucagına al bak ne esın ne sen
kımse umrunuzda olmazzzzz

kızlar ayrıntıya girmek istemiyorum ama ..yaşadıklarımı özetlim size.. biliyorum merak ettiniz... şuan rahatsız olduğum için fenelaşıyorum özet geçim ..şimdi geçen sene ben iki aylık hamileydim canım meyve istedi... eşimde bana hmen alıp geliyorum dedi arabasına bindi ve gitti ...kaza yapmış yoğun bakıma alındı yaşayıp yaşamayacağı belli değildi ...vede kyvaldemlerde bana senin yüzünden oğlum kaza geçirdi canın nasıl meyve ister senin deyip etmediyi laf küfür kalmadı ..veben üzüntüden bebeğimi düşürdüm...allah,ıma şükürler olsunki eşim kurtuldu ..uzun anlatmak istemiyorum üstten geçiyorum sonradan onlar yaptıklarının yanlış olduğunu anladılar... eşimde gereken cevabınada sonradan onlarla konuşup verdi ...ama ben oanda sadece eşime odaklanıp eşime üzülüp ağladığım için oan yaptıklarını umursamıyordum sadece eşimin yaşaması için dua ediyordum çünkü benim için en önemlisi eşimdi oanda ...ama işte şimdi onların yaptıkları aklıma geliyor ve çıldırıyorum veben biliyorumki eşime birşey olduğu zaman onlar benim yanımda değiller...

Benim abim sessiz sakin uysal bir tiptir ( hatta saftrik )

Sizin gibi bi eşi oldu maalesef

Ve eşi izin vermedikçe abimi göremiyoruz..

Sizin eşinizse abimin tam tersi, ailesine size rağmen gidiyo.. Baskın bir karakteri var herhalde..

Yine de yanlış anlaşılmasın her iki erkekte dengeyi kuramayan kişiler.. Sadece tek tarafa hak vermek yerine, haklıya haklı demeyi bilseler keşke..

kızlar ayrıntıya girmek istemiyorum ama ..yaşadıklarımı özetlim size.. biliyorum merak ettiniz... şuan rahatsız olduğum için fenelaşıyorum özet geçim ..şimdi geçen sene ben iki aylık hamileydim canım meyve istedi... eşimde bana hmen alıp geliyorum dedi arabasına bindi ve gitti ...kaza yapmış yoğun bakıma alındı yaşayıp yaşamayacağı belli değildi ...vede kyvaldemlerde bana senin yüzünden oğlum kaza geçirdi canın nasıl meyve ister senin deyip etmediyi laf küfür kalmadı ..veben üzüntüden bebeğimi düşürdüm...allah,ıma şükürler olsunki eşim kurtuldu ..uzun anlatmak istemiyorum üstten geçiyorum sonradan onlar yaptıklarının yanlış olduğunu anladılar... eşimde gereken cevabınada sonradan onlarla konuşup verdi ...ama ben oanda sadece eşime odaklanıp eşime üzülüp ağladığım için oan yaptıklarını umursamıyordum sadece eşimin yaşaması için dua ediyordum çünkü benim için en önemlisi eşimdi oanda ...ama işte şimdi onların yaptıkları aklıma geliyor ve çıldırıyorum veben biliyorumki eşime birşey olduğu zaman onlar benim yanımda değiller...

sen de diyorsun,eşimin yaşayıp yaşamayacağı belli değildi.evladına üzülüp,canı yanan bir annenin acısıyla söylediklerini unutman lazım:34:

düşünsene sen yaptığın düşüğün acısını yaşıyorsun,kaynanan yetişkin evladının öleceğini düşünmüş:50:

baybi geçmi$le ya$anmaz
hatalarini anlami$lar,e$in senin yaninda olmu$
kotu gunler geçmii$ de kalmi$ ,onlarda evlat acisiyla naptiklarini bilemediler herhalde
ben annemi kaybettim, kan bagi olan insanlar yanimda olmadi
kotu gun unde kimse yaninda olmaz ben bunu bilir bunu soylerim
Allah yuvaniza huzur versin, kocani ba$indan eksik etmesin
hamileliginde verdigi psikolojiyle sen çok yogun ya$iyorsun duygularini $u an ( o yuzden once unutup $imdi hirtlatmi$sin ofkeni kizginligini )

sen gitme e$inede kari$ma
senin haftanda bende kizim dogum kanalindaydi ve 1 cm açiklik vardi , 40 haftada dogdu
sakin ol , dr un dediklerini yap , uzulip herseyi stres yapmada
insanlardan beklentin olmazsa daha az uzulursun..

Son düzenleme:
kızlar öyle şeyler yaşadımki kv kp görümcelerim öyle şeyler yaşattılarki bir deri bir kemik kaldım geçen sene yaşadım en ağırıydı aslında evlendiyim günden beri vardı sorunlar ama geçen sene yaşadıklarım en ağırıydı..açmak istemiyorum açtığım zaman biliyorum yine fenalaşıcam ,neyse şuan onlardan nefret ediyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok.. hele o kv allahından bulsun diyorum ..bu bir sene zarfında eşimin hatrı için bir iki defa telefonda bir defada yüz yüze görüştüm ..aslında okadar safımki hiç görüşmemem gerekiyor bu insanlarla ama her görüştükten sonra sinir krizi geçiriyorum bu yüzden ...neyse asıl konum şuan 33 haftalık gebeyim ve bu insanlar birkere bile beni arayıp sormadılar tehlikeli bir hamileliyim var... çocuğum şuan doğum kanalına girmiş durumda ve ben kalkıp bir iş dahi yapamıyorum...ne varsa eşim yapıyor işimi, annemlerde uzakta şehir dışında kv yakın ne aradılar ne sordular ne yardıma ihtiyacın varsa gelelim dediler ...ben onca yaşadığım şeylere rağmen yine onlarla konuştum görüştüm ama onlar yine yaptılar yapacaklarını ...benim asıl zoruma giden eşimin bunları görmemesi ve en ufak bir bahanede hadi gidelim gitmemeiz gerekiyor annem babam diyor gidicem diyor... ben gelmiyorum deyince tamam sen gelme ben giderim diyor ve gidiyor ..görmüyor hiçbirşeyi görmüyor okadar safki ondanda nefret ediyorum bu yüzden, deliricem çıldırmak üzereyim neden kimse beni düşünmüyor, birde eşim onların yanındayken çok farklı biri oluyor gidip geldiyi zaman da çok değişiyor ...en son yaşadığımız şey ise kimse beni arayıp sormadığı için kaynım küçük bir operasyon geçirmiş bende aramadım ,ve eşimin gitmesinide istemedim bu yüzden büyük bir tartışma yaşadık şuanda konuşmuyoruz sizce kızlar eşim gidip gelsinmi birde benim gitmemem doğru değilmi ..yani eşimi tek yollamam doğrumu bunu öğrenmek istiyorum

canım kardeşi ameliyat olduysa gidecek tabii, keşke o zaman engel olmaya çalışmasaydın, ama yazdıklarına bakılırsa senin görüşmemen daha iyi
eşin dolduruşa geliyorsa bu konuyu onunla konuşmalısın, eğer ailesinden döndükten sonra sana kötü davranıyorsa sorun var demektir
ama bi değişim olmuyorsa bırak gitsin, böyle aileler var, kadın görüşmüyor bişeyler yaşanmış bitmiş olduğu için,
sorun olmuyor

Son düzenleme:
sen de diyorsun,eşimin yaşayıp yaşamayacağı belli değildi.evladına üzülüp,canı yanan bir annenin acısıyla söylediklerini unutman lazım:34:

düşünsene sen yaptığın düşüğün acısını yaşıyorsun,kaynanan yetişkin evladının öleceğini düşünmüş:50:

ne diyosunuzya ne düşüyün acısını yaşicam eşime üzülüyordum eşime okadar üzülüp ağlıyodumki bebeyimi kaybettim

ne diyosunuzya ne düşüyün acısını yaşicam eşime üzülüyordum eşime okadar üzülüp ağlıyodumki bebeyimi kaybettim

tamam öyle olsun,sen eşine o kadar üzülüp çocuğunu düşürmüşsün,annesinin oğluna üzülüp o lafları söylediğini neden kabullenmiyorsun.üstelik hatalarını anlamış insanlar

canım sen bebeğini kaybetmişisin Allah sabır versin ama k.valideni en iyi senin anlaman lazım..çünkü o da evladını kaybetme durumuyla karşı karşıya kalmış..o an ki korkusunu,telaşını düşün..

genelde böyle anlarda suçlayacak,öfkemizi üzüntümüzü kusacak birini ararız o da sen olmuşsun.yaptığı elbette doğru değil ama acısına,korkusuna ver lütfen..o büyüklük yapmıyorsa sen yap..

evet gitmek zorunda değilsin ama eşine de karışma bu konuda.

yemin ediyorum yazdıklarınız şuan ellerimi titretti ve yazamıyorum bile ..şimdi yaptığım düşüğün acısınımı yaşıyorum ...veya yaşadım... zerre kadar umrumda değildi...benim yazdıklarımı okumadın galiba ben eşimin derdine düşmüş ağlıyorum onlar ise oğullarını bırakmış benimle uğraşıyorlardı ..onun evladı benim neyim peki eşim için okadar çok üzüldümki bebeğimi düşürdüm demek istiyorum ..yani eşim için yaşadığım acığyı dile getirmek için söylüyorum bunu...işte bu yüzden ayrıntıya girmek istemedim konumda

baybi egeme kızma yanlıs anladın sanırım..o demek istemiş ki oğlu yoğun bakımda olan bir anne üzülmez mi..???sen düşük yaptın bak sende üzüldün anlamınmda demek istemiş..

yemin ediyorum yazdıklarınız şuan ellerimi titretti ve yazamıyorum bile ..şimdi yaptığım düşüğün acısınımı yaşıyorum ...veya yaşadım... zerre kadar umrumda değildi...benim yazdıklarımı okumadın galiba ben eşimin derdine düşmüş ağlıyorum onlar ise oğullarını bırakmış benimle uğraşıyorlardı ..onun evladı benim neyim peki eşim için okadar çok üzüldümki bebeğimi düşürdüm demek istiyorum ..yani eşim için yaşadığım acığyı dile getirmek için söylüyorum bunu...işte bu yüzden ayrıntıya girmek istemedim konumda

:50::50::50::50:

tamam öyle olsun,sen eşine o kadar üzülüp çocuğunu düşürmüşsün,annesinin oğluna üzülüp o lafları söylediğini neden kabullenmiyorsun.üstelik hatalarını anlamış insanlar

kardeşim ben kimseyi suçlamadım neyi kabullenicem ya...annesi tabiki üzülür ama beni suçlama hakkına sahip değil...olafları kabullen demişsin neden kabulleneyim o laflarını

baybi egeme kızma yanlıs anladın sanırım..o demek istemiş ki oğlu yoğun bakımda olan bir anne üzülmez mi..???sen düşük yaptın bak sende üzüldün anlamınmda demek istemiş..

ya tabiki üzülür ben üzülmezmi dedim üzülür tabi ...ama insan bir başkasını suçlarmı hemde gelini ..suçladığüı nedenede bir baksanız öyle yorum yapın isterseniz ...ne günahım var benim şimdi ya

kardeşim ben kimseyi suçlamadım neyi kabullenicem ya...annesi tabiki üzülür ama beni suçlama hakkına sahip değil...olafları kabullen demişsin neden kabulleneyim o laflarını

öncelikle biraz sakin olur musun? hamilesin,bebeğini düşün ve sakinleş..sonra da yazılanları tekrar oku..kimse sana kötü niyetli birşey yazmıyor..evet haklısın,yaşadığın şeyler çok zor ama bu böyle gitmez deniliyor..sen de anne olacaksın,kalbini kinle nefretle doldurma deniliyor..evet sen gitme istemiyorsan ama eşine engel olma deniliyor..ne dememizi istersin?seni daha da öfkelendirecek,iyice düşman edecek şeyler mi söyleyelim? ama bu inan doğru olmaz.çünkü bahsettiğimiz insan eşinin annesi..

farkındayım çok üzgün ve hırslısın ama bunu sana yardımcı olmaya çalışan insanlardan çıkarmamalısın..gerçekten kimse suçlamadı seni.

Son düzenleme:
öncelikle biraz sakin olur musun? hamilesin,bebeğini düşün ve sakinleş..sonra da yazılanları tekrar oku..kimse sana kötü niyetli birşey yazmıyor..evet hakkısın,yaşadığın şeyler çok zor ama bu böyle gitmez deniliyor..sen de anne olacaksın,kalbini kinle nefretle doldurma deniliyor..evet sen gitme istemiyorsan ama eşine engel olma deniliyor..ne dememzi istersin?seni daha da öfkelendirecek,iyice düşman edecek şeyler mi söyleyelim? ama bu inan doğru olmaz.çünkü bahsettiğimiz insan eşinin annesi..

farkındayım çot üzgün ve hırslısın ama bunu sana yardımcı olmaya çalışan insanlardan çıkarmamalısın..gerçekten kimse suçlamadı seni.

hayır kırıcı olduysam özür dilrim ..ben kimseye birşey demiyorum ..sadece şu egem dnen kullanıcının yazdıklarına bozuldum okuyup anlamadan yorum yazmış ben burda ciddi şeyler yaşıyorum lütfen bunu göz önünde bulundurarak iyice okuyup anlayıp ondan sonra yorum yapın ..herkese ayrı cvb yazmakta gerçekten hem zorlanıyorum hemde yanlış anlaşılıyorum

ben üzüldüm ama ben kimseyi suçlamadım

işte sorunda burda sen üzülüyorsun kimse sana annesiyle görüş ara sor el üstünde tut demedi
sen eşine gitme görüşme arama dersen sen kötü olursun olan evliliğine olur bak bebeğiniz de olacak unut herşeyi bebeğine eşine odaklan

şimdeden bu sorunu hallet ki yarın öbür gün çocuk olunca daha kötü olmasın

eşinle konuş görüşmesine engel olduğundan dolayı hata yaptığını, bundan sonra karışmayacağını ama senin araman ve görüşmen konusunda baskı yapmamasını gerektiği söyle
biraz kendi haline bırak bakalım ailesi hakkında gelmedi etmedi aramadı deme

sen bu şekilde üstelersen eşin anlamaz aksine olayları senin abartığını ailesinin yapıcı olduğunu ama senin huzur bozduğunu düşünür
evet zor olacak ama dene birazda böyle gözlemle bakalım neler olacak

Allah eşini ailesine ve sana bağışlamış bak ne güzel yavrunuzda olacak

Back
X