Çok Kolay Doğum Yaptım

selam arkadaslar benimde dogumun kolay gecti sadece 2 saat, daha ne olsun:) bundanda kolayi olmaz kii.ben suda dogum yaptim.sancilar tabiki biraz zorluyo.cefa cekilmeden sefa sürülmez diye bir laf var.o kadarda olucak sonucta dogum yapiyosunuz.su an yine hamileyim:CüvCüv: tibbi bir promlem olmadigi sürece tercihim normal.bebegi kucaginiza aldiginiz anda hersey bitiyo sanki hicbirsey olmamis gibi.hatta hemen cikarsalar evime giderdim, hic yorulmadim ki.dogum sonrasinda da hic problem yasamadim bebi$imin emmeyi ögenmesi konusu haric.Allah kolayligini veriyo.herkese bir nefeste dogurmayi nasip etsin.(banada):Saruboceq:

walla çok güzel oldu bu başlığı okumam bende şimdiye kadar kimseye sormadım doğum hikayesini asla video izlemedim herkesinki farklı olacak diye düşünüyorum.
hatta çok rahat olacak diye kendime telkinlerde bulunuyorum hatta geçen bir yakınım ah yazıkkkkkk nasıl doğuracan senin adına çok üzülüyom dedi. bende üzülme ben doğurmayacam benimkini leylekler getirecek dedim sırnaşık şey
ben ce psikolojik ne kadar çok korkarsak o kadar ağrılı olur

benim düşüncem her zaman için insanların cesur olmasından yana...bir tarafım hep korkuyor ama bir tarafımda diyorki anneannem evde doğum yapmış dayım tahtanın üzsüne düşmüş bir gün sonra anneannem bahçeye çalışmaya gitmiş eskiden ne zormuş şartlar onlar ölmemişte bizmi ölücez doğururken...
kaldıki epiduraller şunlar bunlar var...
ben çok sancılı adet olurdum bayılırdım hastanelerde iğne yedikten sonra kendime gelirdim şimdi kendime gaz veriyorum işte o sancının aynısı belki daha bile hafifi...şimdilik korkmuyorum gün yaklaştıkça neler hissedicem bilmiyorum ama anne karnında yaşama yolculuk diye bi belgesel var onu izledikten sonra kesinlikle daha cesaretli davranıyorum emin olun...bi terslik olmazsa doğurucam çatır çatır :))

herşey iyi hoşta o sancı odasına gimek zorunda mısın??girmesen odanda sancını çesen olmaz mı?? bunları meraktan soruyorum yanlış olmasın..

bende ikizlerimi normal dogum yapmıs biri olarak deneyimlerimi paylasmak istedim

evt bende hep zor dogum hikayelerini dinleyerek hamileliğimi gecirdim...aslında 35 haftaya kadar hersey normaldi...biz sezeryan gününü hastaneyi herseyi hazırladık...taki ben 1 hafta sonra sancılanana kadar bide bilsem bunun dogum sancısı oldugunu...doktor hersey yolunda 38 haftalıkken alırız bebekleri dedi bana....ve ben aksam 9da sancı hissettim ara ara devam eti bu sancılar...anemi aradım ne yedin aksam dedi kavun dedim tamaaaaam gaz yapmıstır dedi...biz gaz sancısı diye...esim sırtımı ovmaya basladı...esime dogummu yoksa dediimde yok yaa dogum sancısı olsa konusamassın bile dedi...:roflol:nerden biliyosa işte öyle anlatılıyoki bu dogum biz genclere....

ben bi dusa gireyim dedim ve 9dan 1 e kadar girdim cıktım dusa ılık su okadar iyi geliyoduki bizde gaz sancısıya sıcak iyi geliyo diye düsünüyoz tabiiii..

ve saat 1 de sancılarım artık gaz sancısından cıkmıstı anlamıstık bunu... doktorumu aradıgımda hemen rahat bişeyler giyinip gelmemi söyledi ve gittiğide canım sen nekadar sancı cekmişşin bebekler geliyo dedi... hemen eve döndük ama bu arada bende sancı kalmadı ...kurtulusun yok dedi doktorum:dilcikar:

eve döndük cantamı aldık gittiğimde hersey hazırlanmıs doktorum normal yapabilecegimi söyledi hiç tereddüt etmeden tamam dedim adet sancısından biraz fazla bi agrı cektim 4 saat ve20 dakikada ikisinide kucagıma aldım

bu arada ben farkında olmadan cok güzel bişey yapmısım sık sık banyo dogumumu kolaylastırmıs

bebek bekleyen güzel anneler normal dogumdan sakın korkmayın:teytey:

Son düzenleme:
bende hamileyim ve her kafadan ayrı ayrı sesler çıkıyo,sanki çok ii bişiymiş gibi herkez hikayesini anlatıyo ama ....ama ne isterseniz var bu hikayeler içinde evde sancısı gelip doğurandan tutunda tuvaletde kendi doğumunu yapana kadar şimdi okudum yazılanlarıda ne kadar haklısın evet insan nasıl yaklaşırsa öle beynine uyarı gönderiyor valla bida dinlemek istemiyorum diycem eee işim gereği kadınlardan duyuyorum naparsınız....bende normal istiyorum inşlh bi sorun olmazda nazlı bebeğimin gelişini doya doya hissderimm....:ecrin_bebek:

bende hiç düşünmemeye çalıştım şimdiye kadar..sezeryandan daha çok korkuyorum ben..ama tabi bilinç altında olanlar rüyalarımda çıkıyor :kedi: bakalım inş. normal olur çok istiyorum yavrumu hissederek dünyaya getirmeyi ağrılıda olsa sancılı da olsa sonu müthiş bi olay bence değer...ama inanıyorum ki kızım annesine kavuşmanın heyecanıyla hemen doğacak annesini üzmeyecek..inş. kolay olur öyle inanıyorum öyle olmasını istiyorum RABBİM den...bu arada doğumum dr 2 kasım son dedi bakalım hayırlısı.....

CANIM EVET BEN DİYECEKTİM TAM SICAK SU DOĞUMU KOLAYLAŞTIRIR.KEŞKE BİZDE SENİN GİBİ OLSAK..HEVESLENDİM ŞİMDİ HAMİLE KALMAYA YAAA....NE GÜZEL ADET SANCISI GİBİ OLMUŞ.İNŞALLAH BİZ BEBEK DÜŞÜNÜN VE KORKANLARINDA BÖYLE OLUR.ACABA SANCI ÇEKİNCE HEMEN BANYOYAMI?KOŞŞAK...kaydirigubbakcemile3 SONRA ÇOÇUK KÜVET ÇOÇUĞU OLUYOMUŞ.ADIDA DUŞA KABİN kaydirigubbakcemile3 ŞAkA BİR YANA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.TÜM HAMİLELERE HER ZAMAN DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM.RABBİM KOLAY DOĞUMLAR VERSİN DİYE.ÇÜNKÜ O KADAR BEYNİMİZE KAZINMIŞKİ SAATLERCE SANCI ÇEKECEKSİN,RAHMİN PARÇALANACAKİ, ADET SANCISIDA YANINDA NEYMİŞ GİBİ SÖZLERE KULAK ASMAYIN HERKESİN YAPISI FARKLI.....HADİ HEP BERABER CESARETLİ OLMAYA NORMAL DOĞUM YAPMAYA......opuyorumnanaktan

oncelikle merhaba ben yeni uye oldum fazla turkce yazamiyorum avusturyada dogup buyuduyum icin.bende 5 ay once gogum yaptim dogumum cok kolaydi konturole gitim dogum yapicaksin sancilarin covalir dedi dokdor 3 saate dogum yaptim neye uradimi sasirdim bi baktimki bitanecik oglum umeyir kucamda cok mutluyum allah herkese naip etsin.

bende nomal doğum die gitmişdim ama ordakiileri görünce kesinlikle yapamam dedim ve sezeyanla doğum yaptım.zaten doktırumda beklersen bu gelmez dedi. hiç doğum sancısı çekmedim ben . sadece amnion sıvısı gelmişdi hastaneye gittiğimde. 1 gece kaldım orda suni sancı verdiler serumla ama onuda açmayı unutmuşlar serumumda gitmedi yani :))))) komedi gibi bişidii.... ertesi gün eve geldim bi banyodan sonra kendime geldim yani anlıcağınız ağrı sızı nedir bilmiyorum. :)))

ben babanenemı ornek alıcam annem zor doğurmus ama ben babanenı ornek almak ıstıyorum 8 tane dogurmus hepsını evde kendı kendıne arada bazen ebe gelmıs okadar
babaneme dogumun zor olup olmadıgını sordum gayet kolay oldugunu soyledı buda bana yettı genelde ıyı örnekleri kendıme model alırım her zaman öyle yapmak ve pozitif bakmak gerekır hayata

çok güsel yazmışssın gerçekten teşekkürlera.s.

kesinlikle katılıyorum daha 10 haftalık hamile olmama rağmen burda okuduğum hikayeler beni çok

bunalttı ve artık okumıcam dedim daha önümde çok büyük bi zaman var herkes gibi korkularım var.

tşkler tekrar

topic çok faydalı olmuş gerçekten teşekkürler. ben de henüz başlarındayım bu sürecin ama her an aklımdaydı nasıl nolcak diye hele bir de olumsuz bişiler okuyunca..

burdaki 1-2 arkadaşın hikaysini okuyunca bile gaza geldimkaydirigubbakcemile3

kolay doğum hikayelerine ihtiyacımız var gerçektennnalkisalkisalkis​

benim doğumum da çok kolay oldu,aslında alışverişe çıkmıştık az buçuk sancım vardı da normal sanıyordum.ablamın ısrarıyla hastaneye uğradık o arada sancılar arttı 15 dakika sonra bebişim dünyaya geldi.küçük bir sorun oldu,giysilerini zor yetiştirdiler,kimse bu kadar çabuk beklemiyordu.Rabbim herkese böyle doğum nasip etsin

ben de 35 haftalık hamileyim. en başından beri sezeryan mı düşünüyosun normal doğum mu diye soranlara o kadar şaşırıyorum ki... bence sezeryanı bir seçenek haline getiren bu zor doğum öyküleri. sezeryan bir ameliyat ve gerçekten gerekliyse yapılması gereken bir uygulama bence. ben böyle konuşunca doğum gelsin görürsün diyenler de oldu. bizde hakkaten bi felaket tellallığı var hakkaten. çocuk yokmu derler zamanı var dersin sonra olmaz bak bizim bir tanıdık diye başlarlar.
hamile kalırsın şunu yap bunu yapma düşer diye başlarlar.
sonra her gördüklerinde kaç kilo aldın soruları başlar aman dikkat et bilmem kim 35 kilo aldı veremedi... doğum yaklaşınca aman bol uyu uyuyamayacaksın mahfolacaksın lafları. bebek değil canavar bekliyorum sanki...
sonra tüm bunları soranlar onlar değilmiş gibi 2. çocuk için baskıya başlarlar...
Allah izin verirse normal doğurucam. ve gerçekten korkmuyorum. o anı yaşamak benim için çok değerli. kimseyle didişmiyorum artık Allah bi kolaylığını verir deyip susuyorum. inşallah doğumdan sonra bende gelip çok kolay oldu diyerek anlatırım...

ben hem normal hem sezeryen yaptım, ikisi de çok zor değil, iyi ki doğurmuşum, şimdi 33 haftalık hamileyim, inşaallah bir tane daha doğum yapıcam, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba ne guzel yazmissnz beni cok rahatlattinz ben normal d.cok korkuyorum inanin suan 6 aylik hamileyim ve simdi kararimi vermek uzereyim ins bende normal d.yapicam size cok tesekkür ederim dualarinzi eksik etmeyin olurmu bebeginize ve size sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…