- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
- Konu Sahibi diLLi_dxuxdxuxK
-
ben oğlumu gününden 20 gün önce doğurmuştumm..sırtında kireçlenme başlamıştı..dr 3 gün sonraa suni sancıyla alalım dedii..o 3 gün geçmek bilmedii..etrafımdaki insanlar sağolsunlar öyle hikayeler anlattıki çocuğu doğurmaktan vaz geçtim bi araa..kaydirigubbakcemile3..yok şöyle zorr yok parçalandık yok suni sancı çok zor insan duvarlara tırmanıyo acıdann..normal yapma o acıya katlanamazsın ooooo daha nelerr...mecburen 3.gün suratım korkudan bembeyaz sabah 10 da hastaneye gittimm...sancı serumu taktılar..2 tane de iğne vurdular..bekliyorum bekliyorum sancı gelmiyoo..saat 2 de bi iğne daha..yine sancı yok..millet doğurup doğurup gidiyo bende tık yok..ensonunda 5 buçukta ince ince sancım başladı..8 buçukta şıp diye doğurdumm..en büyük sancıyı yarım saat çektimm..sonra çok rahattımm..istediğim gibi kalkıp oturuyodum..bebişimi kucağıma alabiliyodumm..sezeryanla doğum yapanların iyileşme dönemi zor oluyo..10-15 gün başkalarına bağlı yaşıyolar..hayat boyu rahim enfeksiyonlarını daha kolay kapıyolar..karın kaslarındaki bütünlük bozulduğu için zayıfta olsalar karınlarında fazlalık sarkma oluyo..herkese bi sorun yoksa normal doğumu tavsiye ederimm..hem kadın hemde bebek için en iyisi normal doğum..bi topikte sancının yararları yazıyo..mutlaka onuda bulun okuyunn kızlarr..
canım senin ilk doğumunmuydu bende suni sancıyla doğum yapıcam ve ilk doğumum bende duydum suni sancıyla daha çabuk doğum oluyo diye rahim daha çabuk açılıyomuş doğrumu bilemem artık yaşıyına görücem inşallah bende senin gibi çabuk kolay doğururum böyle kolay doğum yapanları okuyunca ne kadar rahatlıyorum allahım banada nasip eder böyle doğumu yaa
evet canım ilk doğumumdu.. 1 çocuğum var..ben normal doğum günümden 15-20 gün önce doğuracağım için dr 3 gün önceden bi iğne vermişti..doğuma hazırlık iğnesii..benim çokk kolay geçti..ben bile inanamadımm..dayanılmaz sancılar çekeceğimi sanıyodumm..
inşaallah sağlıcakla doğurursun..hiç korkma..bide küçük bi-iki tavsiye..nefes egzersizleri yapp..sancın geldiğinde çok işe yarıyo ..çok konuşan insanlardan uzak durr..geveze insanlar doğumu acayip kötü olarak anlatır..çok konuşabilmek için herşeyi abartarak anlatırlarr...bide doğurduğun anda muhteşem hissedersin kendini...anında ağrı kesilir kendini melek gibi hissedersinn..bak yaşayınca görceksin..sırf o anı bi daha yaşayabilmek için hemen ikinci doğumu yapmak istersinnn:asigim puyorumnanaktan
ayy canım ne güzel anlattın valla korkmuyorumda korkutanlar oluyo illaki ama herkesin doğumu bir olmuyo ilk çocuğunla ikinci çocuğunun doğumu bile farklı olabiliyo tavsiyelerin için çook teşekkür ederim inşallah kolay olur ama 40 ıncı haftama girdim henüz bi açılma yok dedi dr bilemiyorum dr um bi açılma var dedi bi yok dedi kafamı karıştırdı bi iyi konuşuyo bi kötü anlıcan inşallah senin gibi bi doğumum olur canım böyle doğuranları duyunca doğurasım geliyo valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sizin dogumunuz böyle olmus olabilirr. belkii benimki daha zorlu gecicek belkide cok kolay ama lutfen saygısızlık etmeyinn burda bu sözleri duymayı ısteyen okadar cok düşünceli hamişler varkii arkadasımız saolsun bize cesaret vermişş......Polyana cılık yapmaya ne gerek var ben zor doğum yaptım mahfoldum öldüm bittim bebeği doğurcam derken
canım feda olsun kızıma
canım ya sen en kötü acıyı yaşamışın.allah yardımcın olsun bidahada yaşatmasın.
Benim doğumum çok kolay rahat ağrısız geçti hemde normal di (maşallah) çünkü 1 tane bile doğum hikayesi videosu anısı dinlemedim izlemedim..şimdi 2.oğlumu beklıyorum umuyorum bu daha rahat geçicek..KIMSEYİ DİNLEMEYİN...Herkes farklıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?