Cok korkunctu

elini neden sıkıyor ki? hadi sıktı neden sorularına cevap veriyorsun be tatlım :26: dış dünyaya karşı katı bir yapıdaymış gibi görünmeniz de yarar var ve buna kendinizi alıştırın. işe yarıyor denendi onaylandı.

ben de kaç yaşındaydım hatırlamıyorum belki 14-15 falan, eve doğru yürüyorum apartman karşıda, adamın biri arabayla geldi götüreyim falan diyor, ilk defa yaşamıştım sanırım. ben annemin babamın arkadaşlarını tanımam bazen onlar tanır beni, babamın arkadaşı gibi düşündüm bi an, biraz saflık da vardı o zaman, bazen de insanın o an saf bi anına geliyor düşünemiyor ters bir şey. yok zaten şurası geldim falan diyorum. ısrar etti olsun götüreyim yine de vs. ben de anladım sustum artık, o konuştu kart mart uzattı ben sustum bakmadım bile, sonra önümden bastı gitti. o panikle arabanın plakasını da almak aklıma gelmedi hiç. sonra arabalardan korkmaya başladım, şüphelenirsem plakaya baktım falan ki ara ara takılmalar olmuştur maalesef böyle olmasa da.
bundan sonra dikkat edersiniz artık siz de...

Adam bildiğin sapık.. Senide küçük görmüş
Tavlarım gönlümü eylerim demiş.. Yanlızzzz yaşın 17 yani kusura bakmada o kadarda küçük deilsin.. Nasılsın sorusuna cvp vermen hata hadi onu geçtimde ismini söylemek ne?!?
Bundan sonra daha dikkatli davranırsın umarım.. Geçmiş olsun

ben vapurda yaşlı bir amcanın yanında oturuyordum.. öyle ton ton öyle temizpak bir amca idiki.. "üni.de mi okuyorsun güzel kızım?" "hangi bölüm?" "maşallah aferin sana" vs gibi tatlı tatlı konuşuyordu.. ben 18 o en azından 70.. cevap verdim sorularına..normalde tanımadığım kişilerle konuşmama ama bu amca noel baba gibi bişeydi.. sonra indik.. kadıköyü pek bilmem şuraya gideceğim yardımcı olur musun dedi.. tamam amca gel yolumun üstü dedim.. yolda yürüyoruz o tatlı noel baba sapığın tekine dönüştü.. neler söylediğini yazmaya bile utanırım.. nasıl koştum kaçtım eve kadar allah biliyor.. o amcanın görüntüsü de bir sapığı altında saklıyorsa daha da birşey diyemedim..

bir daha görmezsin muhtemelen.. o gün denk gelmiştir.. ama karşılaşırsan tanıdığını hatırladığını belli etme.. sapıklar memnun olur böyle şeylere.. değerli hissederler.. baktın konuşuyor.. cevap verme sakın.. hızla uzaklaş..

ben de lisedeyken yürüyerek eve gidiyordum.o gün de pazar vardı pazarın içinden geçerken bir adamın sürekli yanımda bana baktığını hissettim.sonra bana o civardaki bir hastaneye nasıl gideceğini sordu.ben de bi yandan yürüyüp bi yandan yolu tarif ediyorum.ama adam anlamamış gibi tutuk bi şekilde bana bakınca ''ben de o tarafa gidiyorum pazar çıkısına kadar gelin benle,ordan daha kolay tarif ederim ''dedim.Allah var adam hiç sapık biri gibi durmuyordu aksine çok ezik birine benziyordu.yolda 2 adım gerimden beni takip ederken birden evlenme teklif etti.kızdım ve hızlı bir şekilde yürümeye başladım.ama adam resmen yalvarıyor çok beğendim falan diye.pazarın diğer tarafına geçtim tam izimi kaybettirdim derken yine dibimde bitti.ben de durdum gözlerimi açarak(tipik sinirlenme hareketim,çok korkunç olurum )peşimi bırak yoksa polise şikayet ederim seni dedim.polis karakolu 2 bina ötedeydi.adam ileri doğru bakıp gerisin geriye kaçtı.bi de bakarım ileride 2 polis varmış.ama eve girerken bile ne olur olmaz etrafıma bakındım hala takip ediyormu diye.hadi ben yol soran birine yer tarif ettim.sen neden hiç tanımadığın birine adını yaşını halini hatırını söyledin ki?baya bi boş bulunmuşsun anlaşılan.etrafta abazan çok biri de sana rastlamış ama sen sen ol bi daha tanımadığın kişilerle konuşma.(bu tembihi genelde 6 yaşındaki kızıma yaparım ama... )

canım yaaa...bir de ben daha küçüğüm demişsin hani aslında ben de isterim ama kahretsinki yaşım tutmuyor der gibi hadi hepsini yaptın bari evlenme teklifi ettiğinde ben daha küçüğüm yerine ağzına geleni saysaymışsın keşke.çok tatlısın gerçekten

canım durumu babana anlat bi kaç hafta baban götürsün getirsin seni ama korkma böyle sapıklar çok. Seni unutmuştur bile yeni birine sarkmıştır ama tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım ve yanında mutlaka biber gazı taşı biz bayanlar maalesef sapıklardan çok çekiyoruz

Yuh okuyunca aynı adam mı dedim
Bi'gün Üsküdar'dan Eminönü vapuruna bindim vapurda sınava çalışıyorum yanımda dediğin gibi tonton, kibar o yaşlarda bi'amca oturuyo. Okuduğum kitaptan girdi, ne okuyosun hangi okul bilmem ne soruyo. Ben de amcaya tık diye parmağımla itelesem oracıkta ölecek diye saf saf konuşuyorum "hı hı evet amca okula gidiyorum, hı hı evet o üniversite ya evet sınavım var". Sonra adam başladı hergün mü gidiyosun, hep mi bu saatte gidiyosun, senle tekrar karşılaşmayı çok isterim baktım o tonton bi'amca değil aklını başka yeriyle bozmuş hemen uyandım ters cevaplar vermeye başladım. "Belli olmuyo amca üniversite burası, neyse sınava çalışmam lazım" falan. Vapur yanaştı ben bekliyorum amca insin o bekliyor birlikte inelim oyalanıyorum yok tepemde dikildi bekliyor. En sonunda inmiyomusun dedi ben de "pardon?! siz buyrun inin, işim var benim" dedim kaşlarımı çatarak birde nasıl süzüyor oracıkta gebertesim geldi kaç yaşında adam
Ben senin yaşlarındayken liseden geliyodum. Mahallede de ozaman küçük arabayla memleketinden getirdiği sebzeyi satan bi'adam var organik bilmem ne diye herkes tanıyo resmen. Evin o sakin sokağından laylaylom geliyorum bi'baktım adam bahçemizin kenarına oturmuş şeyini çıkarmış kurcalıyo gözgöze geldik ve hiç toparlanmadı. Koştur koştur eve girdim babama anlattım direk babam baktı çaresine.

Sen de sakın babansız dolanma bu aralar, tabii bu tedbir amaçlı. Büyük ihtimal geçiyomuş sen denk gelmişsin, korkma ama tedbirsiz de davranma.

Off ben bilmiyormuydum ama hic tahmin etmedim, hayatimin sokunu yasadim korkunctu ve ben oyle sosyal biri degilim aslinda ne diyecegimi bilemedim, bir daha cok dikkatli olacagim bu olayi unutmicam, korkunc pislikler, keske ben de bagirabilsem oyle ama oyle bir tip degilim, cok sakin bir yapim var

Tanimadiginiz birisi Isminizi soruyor sizde soyluyorsunuz oylemi😳😳biraz uyanik olun yahu lutfen.o an sanane benim ismimden sende kimsin be desene..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tanimadiginiz birisi Isminizi soruyor sizde soyluyorsunuz oylemi😳😳biraz uyanik olun yahu lutfen.o an sanane benim ismimden sende kimsin be desene..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dusunemedim ki hatta bi ara babamin arkadaslarindan biri sandim Allah bir daha gostermesin cidden cok korkunctu,

Canım sen yine ucuz kurtulmussun. Ben birgun sabah 7de ise giderken yanımdan bisikletle kapşonlu bi cocuk geçti. Hatta millete bak bu saatte spor yapıyor diye düşündüm. Servise binecegim yere az bir mesafe kala arkamdan bir el ağzımı tuttu çocuğun diger elide kalçamı. Meger o kapşonlu sapıkmıs. Bisikletini cekmis kenara arkamdan saldırdı. O an ölmediysem korkudan birdaha ölmem heralde. Kalçamdan bıçaklandım sandım nasıl sıktıysa sen düşün. Bir çığlık attım korktu geriledi. Kimsede yok cevrede şansıma. Kosa kosa yola çıktım gelmedi arkamdan. Hemen polise gittik bikac kisi daha sikayet etmis boyle bir olaydan. Hemen biber gazı aldım. Babam bikac gun biraktı servise. Babamın gelmedigi bigun yine çıktı karşıma. Akıl hastasiydı heralde sırıtıyordu. Yine bisikleti vardi cevremde yuvarlak yapti döndü. Hemen 155i aradim. Yine kacti. Ertesi gun babam arabayla gizlice o yolda bekledi. Bu sapık yine geldi. Elimde biber gazı gelsene bidakka konusalim dedim cocuga. Amacim biber gaziyla etkisiz hale getiricem babamda arabadan sopayla dovicek. Cocuk bisikletiyle hafif yanaştı yanıma bana ne dedi biliyormusun. Sana unutamayacagin birsey yasattim dedi. O oyle deyince ben ustune dogru hizla hareket ettim babamda arabayi calistirdi. Cocuk anladi tabi kacti. Babam takip etti ama kayboldu cocuk. Yakalanmadida. Ama aynen dedigi gibi hayatimda unutamayacagim birsey yasatti. Allah versin cezasini, bana yasattiginin bin katini yasasin ne diyim. Artik biber gazım olmadan disari cikmiyorum. Bence her bayan taşımalı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Cok korkunc ben evden cikamazdim oyle bir sey yasasaydim heralde, Allah korumus caniniza bir sey olmamis, biber gazi nasil yerlerde satiliyor biliyomusunuz? En kisa zamanda bulmam lazim

Bayanlar neler çekiyor. 8 yaşlarındayken öyle bir pislik tarafından taciz edilmiştim o geldi aklıma sinirim kalktı. Allah belasını versin, ...sı kurusun.. Korkma canım çarşıda caddede birşey yapamaz. bence de durumu babana anlat senı getirip götürsün dersaneye ve bir tane biber gazı edin. 24 yasındayım ama hala cantamın en kolay ulaşılır yerinde, yada aksamları carsı donuslerınde cebımde taşıyorum. Allah kullandırtmasın tabi. Ne olur ne olmaz.

Cok korkunc ben evden cikamazdim oyle bir sey yasasaydim heralde, Allah korumus caniniza bir sey olmamis, biber gazi nasil yerlerde satiliyor biliyomusunuz? En kisa zamanda bulmam lazim

canım av ve balık malzemelerı satan yerde Nato biber gazı satılıyor 10 tl falan. öyle yerlere sorabılırsın

ayy pislik herif. bulur o belasını canım merak etme Allah korusun beterinden.. hepsini bir araya toplayıp hadım edeceksın bunları

Canım benim normal olarak demişsin de orada normal olan şey senin tanımadığın kişilere cevap vermemen olacaktı.Nasılsın demiş cevap vermişsin,adını sormuş cevap vermişsin,diğerlerine de öyle... Daha dikkatli olmalısın,ortam kötü.

bende bigun yolda yürürken yanıma bır adam yanaştı seninle bişeyler yapalım mı dedi o an sağır oldum resmen korkudan adama hiçbişi diyemedim ben cevap vemiyorum benımle yürüyo aynı şeyi tekrarlıyo bide sapık hızlı hızlı yürümeye başladım bagırıcak cesaretim bile yoktu okula kaçtım hemen annemi aradım gel beni al diye çıkamadım dışarı korkumdan ozman çok küçüktüm korkmustum bende senin gibi canım şimdide oluyor peşime düşmeler laf atmalar hiç cevap vermem duymamazlıkdan gelirim... Allah belalarını versin öylelerinin bizi çok korkutuyorlar..

Boylelerini mahkemelik ediceksin arkadasim en yakin arkadasim biz buranin yerlisiyiz arkadasimi universite okuyan disardan gelen biri sanmiski galba adam bu lafi demis sabah yolda yururken donup postasi ne kadar demis okul cikisi adam caddedeydi arkadasim cantayla saldirdi adami yere yatirdik bi guzel tekmeledik dovduk karokolada verdik bi guzel patronuna gittik once bu adam kim diye adam yine ne yapti dedin yermisin yemezmisin arkadasimin abisi kafa goz daldi adami bidaha goremedik susmiyicaksin hakkini ariyicaksin bize degilde baska bi kiza yapilsaydi kiz sesini cikarmasa insaatlik bi yer zaten atsa allah korususn boylelerine ders vericen korkmuyican kendi anasina bacisina yapilca kiyamet kopar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gördüğün anda kalabalığa karış
Böle sapıklar çok cnm dikkat et
Bende lisedeyken sabahın köründe arkadaşı bekliyordum
Kimsecikler yoktu, adam eğildi eteğimi açmıştı
Çığlık çığlığa çok korkmuştum
Bi daha tenhadan gitmedim
Ne berbat insanlar war
Kendini korumayı öğren
Dikkatli ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…