Canım sen yine ucuz kurtulmussun. Ben birgun sabah 7de ise giderken yanımdan bisikletle kapşonlu bi cocuk geçti. Hatta millete bak bu saatte spor yapıyor diye düşündüm. Servise binecegim yere az bir mesafe kala arkamdan bir el ağzımı tuttu çocuğun diger elide kalçamı. Meger o kapşonlu sapıkmıs. Bisikletini cekmis kenara arkamdan saldırdı. O an ölmediysem korkudan birdaha ölmem heralde. Kalçamdan bıçaklandım sandım nasıl sıktıysa sen düşün. Bir çığlık attım korktu geriledi. Kimsede yok cevrede şansıma. Kosa kosa yola çıktım gelmedi arkamdan. Hemen polise gittik bikac kisi daha sikayet etmis boyle bir olaydan. Hemen biber gazı aldım. Babam bikac gun biraktı servise. Babamın gelmedigi bigun yine çıktı karşıma. Akıl hastasiydı heralde sırıtıyordu. Yine bisikleti vardi cevremde yuvarlak yapti döndü. Hemen 155i aradim. Yine kacti. Ertesi gun babam arabayla gizlice o yolda bekledi. Bu sapık yine geldi. Elimde biber gazı gelsene bidakka konusalim dedim cocuga. Amacim biber gaziyla etkisiz hale getiricem babamda arabadan sopayla dovicek. Cocuk bisikletiyle hafif yanaştı yanıma bana ne dedi biliyormusun. Sana unutamayacagin birsey yasattim dedi. O oyle deyince ben ustune dogru hizla hareket ettim babamda arabayi calistirdi. Cocuk anladi tabi kacti. Babam takip etti ama kayboldu cocuk. Yakalanmadida. Ama aynen dedigi gibi hayatimda unutamayacagim birsey yasatti. Allah versin cezasini, bana yasattiginin bin katini yasasin ne diyim. Artik biber gazım olmadan disari cikmiyorum. Bence her bayan taşımalı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar ben bugun dersaneden donuste babami durakta bekliyordum, 15 dk falan gecti sonra bir adam geldi yanima, nasilsin dedi bende normal olarak cevap verdim sonra ismimi sordu bende ne biliyim soyledim yasimi fln sordu, sonra benimle evlenirmisin dedi, ben cok korktum ve ben daha kucugum dedim, o da beklerim ben dedi bir kac kere , sonra babam aradi ben telefonu hemen actim ve o duraktan uzaklasarak kosmaya basladim adam arkandan bagiriyodu ismimi, arkadaslar cok korktum cidden yemek yiyemedim Allahtan babam geldi o anda eger gelmeseydi ne olurdu bilemiyorum, size hic denk geldi mi boyle birisi ve neden boyle seyler yapiyorlar bi bilginiz var mi amaclari nedir ve adam 35 yaslarinda falandi ben is 17 yasimdayim yani boyle bir seyin olmasi imkansiz amaci neydi bu adamin, beni cok korkuttu ve adam ilk basta elimi sıktı bu yuzden kendimi cok kotu hissediyorum ve cok korkuyorum ya beni tekrar gorurse cunku her haftasonu dersanem var girmek zorundayim, ne olur sorularima cevap verin
Cok korkunc ben evden cikamazdim oyle bir sey yasasaydim heralde, Allah korumus caniniza bir sey olmamis, biber gazi nasil yerlerde satiliyor biliyomusunuz? En kisa zamanda bulmam lazim
ayy pislik herif. bulur o belasını canım merak etme Allah korusun beterinden.. hepsini bir araya toplayıp hadım edeceksın bunları
Off ben bilmiyormuydum ama hic tahmin etmedim, hayatimin sokunu yasadim korkunctu ve ben oyle sosyal biri degilim aslinda ne diyecegimi bilemedim, bir daha cok dikkatli olacagim bu olayi unutmicam, korkunc pislikler, keske ben de bagirabilsem oyle ama oyle bir tip degilim, cok sakin bir yapim var
Arkadaslar ben bugun dersaneden donuste babami durakta bekliyordum, 15 dk falan gecti sonra bir adam geldi yanima, nasilsin dedi bende normal olarak cevap verdim sonra ismimi sordu bende ne biliyim soyledim yasimi fln sordu, sonra benimle evlenirmisin dedi, ben cok korktum ve ben daha kucugum dedim, o da beklerim ben dedi bir kac kere , sonra babam aradi ben telefonu hemen actim ve o duraktan uzaklasarak kosmaya basladim adam arkandan bagiriyodu ismimi, arkadaslar cok korktum cidden yemek yiyemedim Allahtan babam geldi o anda eger gelmeseydi ne olurdu bilemiyorum, size hic denk geldi mi boyle birisi ve neden boyle seyler yapiyorlar bi bilginiz var mi amaclari nedir ve adam 35 yaslarinda falandi ben is 17 yasimdayim yani boyle bir seyin olmasi imkansiz amaci neydi bu adamin, beni cok korkuttu ve adam ilk basta elimi sıktı bu yuzden kendimi cok kotu hissediyorum ve cok korkuyorum ya beni tekrar gorurse cunku her haftasonu dersanem var girmek zorundayim, ne olur sorularima cevap verin
Babanıza anlattınız değil mi?
Ben de psikopat derecede saldırgan biri falan değilim, ne alakası var yapıyla. Her kadın kendini korumalı. Ki dediklerim size "hırsızın hiç mi suçu yok" lafını hatırlatacak belki ama siz kendinizi korumaz, adınızı soran tanımadığınız adamlara kişisel bilgilerinizi verirseniz bu ortamı kendiniz hazırlamış olursunuz. Niye tahmin etmediniz anlamadım, normal bir şey mi tanımadığınız adamın " nasılsın, adın ne" falan demesi. Adamlar pislik orası ayrı da bu pisliklerin varlığından haberdarsak öyle tanımadığımız adamlarla da muhabbete girmememiz gerekir. Ne münasebet yani, hala anlam veremiyorum yaptığınız şeye ama neden yalan söyleyeseniz değil mi, demek size normal gelmiş konuşmuşsunuz. Ders olmuştur artık ne diyeyim. Ben de ortaokulda annem markete gönderdiğinde popoma şaplak atılması suretiyle ilk tacizimi yaşadığımda eve gidip ağlamıştım kaç gün. Ama sonra öğrendim yani, beni taciz edecek adamın burnundan getiririm cidden. Gerçi 23 yaşındayım bu yaşta bile korkuyor insan ister istemez...
Nasil tahmin edebilirdim bu benim icin cok tahmin edilemez bir sey cunku cok guzel biri falan da degilim kendime cok bakmam hani o kadar fazla guzel kadin var genelde erkekler daha cok begenir guzel kadinlari hani ben hic tahmin etmezdim, artik tecrube edindigim icin bir daha boyle bir hata yapmam umarim
Aynen canim Allah daha beterinden korusun poliste kimlik tespiti icin yuzlerce fotografin icinden onun yuzunu bulmaya calistim o sira gordumki okadar cok sapikla yaziyormusuz ki. Bulundugum ilcede sadece 300 \ 400 civari taciz vukuatlisi varmis. Ben taniyamadim cunku kapşonu yuzunu kapatmisti. Her bayan lutfen biber gazi tasisin. Basima gelmez demesin kimse ne olacagi hic belli olmaz. Allah kimseye yasatmasin.
Canım sadece bakımlı kadınlar taciz edilir diye bir kural yok. Bazen final dönemlerimde acaip paspal olurum ve o dönemlerde de baya baya tacize uğruyorum. Etraf bu adamlarla dolu artık ne yazık ki. Bana da adını soran adama cevap vermen tuhaf geldiği için bunu belirtmeden geçemedim. Bak zaten sadece ben değil böyle düşünen biirçok kadın var. O durumda senin yaşında bi kızın cevap verme olasılığı yüzde bir falan herhalde. O yüzden şaşırdım. Ama olan olmuş. Senin yapacağaın şey daha dikkatli olmak. Bir daha karşılaşacağını sanmam içini rahat tut, sapık işte bi günde kaç kadına evlenme teklif ediyordur o. Hem sen evlenme teklifiyle kaldığı için şanslısın, daha ne teklifler duyacaksın ohooo...Bunlara alış ve kendini korumayı öğren. Çünkü bu tip adamlardan korkarsan bu onların hoşuna gider. Ama benim yaptığım gibi yaparsan korkar kaçarlar. Misal dolmuşta beni rahatsız eden adam dik dik sırıtarak bakıyordu. Of dedim pof dedim olmadı. En son döndüm "suratım tanıdık mı geldi ne bakıyorsunuz bi saattir" diye sordum. Adamın eli ayağı birbirine dolaştı zor indi dolmuştan, bi de dolmuştakiler de sorunca "hanımefendi bi şey mi yaptı noldu" falan diye, iyice tırstıBi defasında da yolda yürürken kolumdan tutmaya kalkmıştı biri. Yapıştırdım koca çantayı, içinde de bi ders kitabım vardı 1000 sayfalık nası ağır. Oh
Baya cesaretlisiniz ya ne guzel, bende ozguven eksikligi mi var anlayamadim bu tip durumlarda cok dusunemiyorum ve gerekeni yapamiyorum mal gibi kaliyorum bunu nasil halledebilirim, nasil kendimi gelistirebilirim o anlamda? Bu aralar dersler yogun oldugu icin de baya asosyallestim diyebilirim, kendimi hala cok kotu hissediyorum O adam elime dokundugu icin de elimi hala pis hissediyorum fakat kac kere yikadim ve aklima milyonlarca sey geliyor, ya baska birileri varsa etrafinda benim fotografimi cekmis olabilirler gibisinden seyler dusunuyorum, oyle bir sey olmaz degilmi yani biriyle cok ugrasmazlar dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?