Cok korkunctu

Canim ayni saate bundan yillar once dersaneye gitcem arkadasimi alicam bisikletli adam seyini acti tam karsimda elinde bicak kendimi yere zor attim kactim ertesi sabah ayni adam sahilde cocukluu kadini deserek oldurmuss cok kotu oldun neleri var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ya bu aralar arttı böyle vakalar.
Dün akşam saat 10 buçuk sularında benim kardeşim de yaşadığımız şehrin en büyük avm'sinin önündeki durakta yaşamış bu tarz bi olayı.
Arkadaşıyla otobüs bekliyolarmış, gençten 2 çocuk yaklaşmış yanlarına.
Sanmışlar ki onlar da otobüs bekliyo ee durak orası sonuçta.
Sonra inceden laf atıp sataşmaya başlamışlar. Tabi bizim kızlar cvp vermeyip uzaklaştıkça oğlanlar üstlerine gitmiş.
Düşün taksi durağı ve taksiciler de 3 metre ötelerindeyken buna cesaret edebiliyolar.
Neyse otobüsleri gelmiş tam yönelmişler binmek için, çocuklardan biri kardeşimin arkadaşının dudağına doğru atılmış zorla öpmek için.
Orda bağırış çağırış çocukları fiziksel olarak kendilerinden uzaklaştırmaya çabalamak için çırpınayım derken otobüs gazlayıp gitmiş.Taksiciler olaya seyirci kalmaya devam etmişler.
Allah'ın işi, tam da o esnada liseden erkek bi arkadaşlarına rastlamışlar,çocukta avm çalışanıymış.
Hemen almış arabasına bizimkileri eve getirmiş.
Soluk soluğa eve gelince kardeşim korktuk biz,anlatınca da hem kızdık niye bizi aramıyosun polis çağırmıyosun diye.
Hem de bi o kadar şükrettik Allah'a daha beterlerinden korumuş Rabbim.

Aman diyim tanımadığınız kimseyle ne muhattap olun, ne de sizi rahatsız etmelerine izin verin.
Hemen bağırın hiç korkmayın. Elbet olaya seyirci kalanlar kadar tepki gösteren yardımsever insanlar da çıkacaktır o esnada ortaya.

amaçları sapıklık cnm. bir daha ki gidişinde baban arkada gizlice seni gözetlesin. bir daha gelirse devreye girer.

Cok korkunc ben evden cikamazdim oyle bir sey yasasaydim heralde, Allah korumus caniniza bir sey olmamis, biber gazi nasil yerlerde satiliyor biliyomusunuz? En kisa zamanda bulmam lazim

Valla canim ilk gunler cikamadim pek zaten ama 1 sene gecti artik normale dondum. Ben bulundugum yerde ki av malzemeleri satan bir dukkandan aldim. Genelde oralarda satiliyormus.

ayy pislik herif. bulur o belasını canım merak etme Allah korusun beterinden.. hepsini bir araya toplayıp hadım edeceksın bunları

Aynen canim Allah daha beterinden korusun poliste kimlik tespiti icin yuzlerce fotografin icinden onun yuzunu bulmaya calistim o sira gordumki okadar cok sapikla yaziyormusuz ki. Bulundugum ilcede sadece 300 \ 400 civari taciz vukuatlisi varmis. Ben taniyamadim cunku kapşonu yuzunu kapatmisti. Her bayan lutfen biber gazi tasisin. Basima gelmez demesin kimse ne olacagi hic belli olmaz. Allah kimseye yasatmasin.

Ben de psikopat derecede saldırgan biri falan değilim, ne alakası var yapıyla. Her kadın kendini korumalı. Ki dediklerim size "hırsızın hiç mi suçu yok" lafını hatırlatacak belki ama siz kendinizi korumaz, adınızı soran tanımadığınız adamlara kişisel bilgilerinizi verirseniz bu ortamı kendiniz hazırlamış olursunuz. Niye tahmin etmediniz anlamadım, normal bir şey mi tanımadığınız adamın " nasılsın, adın ne" falan demesi. Adamlar pislik orası ayrı da bu pisliklerin varlığından haberdarsak öyle tanımadığımız adamlarla da muhabbete girmememiz gerekir. Ne münasebet yani, hala anlam veremiyorum yaptığınız şeye ama neden yalan söyleyeseniz değil mi, demek size normal gelmiş konuşmuşsunuz. Ders olmuştur artık ne diyeyim. Ben de ortaokulda annem markete gönderdiğinde popoma şaplak atılması suretiyle ilk tacizimi yaşadığımda eve gidip ağlamıştım kaç gün. Ama sonra öğrendim yani, beni taciz edecek adamın burnundan getiririm cidden. Gerçi 23 yaşındayım bu yaşta bile korkuyor insan ister istemez...

İnsanın başına bir şey gelince hep bir daha olacağını düşünüyor. Halbuki öyle olmuyor hiç de. Benim de başıma geçenlerde bir sapık dadandı koşarak geldim eve sonra aynı yoldan aynı saatte birçok kez geçtim bir daha olmadı çok şükür. Takma kafana bir daha olursa çığlık at etrafta birileri vardır mutlaka ve koş

Keşke hiç cevap vermeseydin ya da nişanlıyım geliyor buraya falan deseydin ne bileyim.Adam belli ki anormal bi tip bir daha görürsen uzaklaş hemen yanından başka çaren yok.Ailene anlat bu durumu hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Babanıza anlattınız değil mi?

Insanlar cocuklara tanimadigimiz biriyle konusmayin diyor, siz kocaman 17 yasinda kizsiniz, yasiniza kadar soylemis, bir de tokalamissiniz, ne munasebet diyip, uzaklasmak gelmedi mi akliniza?
Bir daha boyle bir sey olunca, en yakin dukkana vs. girin, babanizi veya yakininizi arayin, rahat birakmamaya devam edersede polisi arayin...
Yirtik olun azicik, hayat o kadar naif degil...
Bu arada korkma, sacma sapan manyak biri, herkesle ugrasiyordur, denk gelmez bir daha, ama her ihtimale karsin bir sure temkinli ol, tamam mi?
Gecmis olsun...

13 yasinda çocuk değilsiniz ki.
17 yasinda genç kizsiniz.
Etraf sapik dolu biraz kendinizi Koruyun lutfen .
Nerede yasiyoruz ?

berbat bi tecrübe yaşamışsın umarım o sapık tekrarlamaz dersaneden arkadaşlarınla çık ya da baban veya başka bir büyüğün seni bıraksın alsın dersaneden bi süre

Benim anlamadıgım hiç tanımadıgın birinin elini neden sıkıp konuşuyorsun :26: Kötü bir durummuş etraf sapık dolu

Nasil tahmin edebilirdim bu benim icin cok tahmin edilemez bir sey cunku cok guzel biri falan da degilim kendime cok bakmam hani o kadar fazla guzel kadin var genelde erkekler daha cok begenir guzel kadinlari hani ben hic tahmin etmezdim, artik tecrube edindigim icin bir daha boyle bir hata yapmam umarim

Canım sadece bakımlı kadınlar taciz edilir diye bir kural yok. Bazen final dönemlerimde acaip paspal olurum ve o dönemlerde de baya baya tacize uğruyorum. Etraf bu adamlarla dolu artık ne yazık ki. Bana da adını soran adama cevap vermen tuhaf geldiği için bunu belirtmeden geçemedim. Bak zaten sadece ben değil böyle düşünen biirçok kadın var. O durumda senin yaşında bi kızın cevap verme olasılığı yüzde bir falan herhalde. O yüzden şaşırdım. Ama olan olmuş. Senin yapacağaın şey daha dikkatli olmak. Bir daha karşılaşacağını sanmam içini rahat tut, sapık işte bi günde kaç kadına evlenme teklif ediyordur o. Hem sen evlenme teklifiyle kaldığı için şanslısın, daha ne teklifler duyacaksın ohooo...Bunlara alış ve kendini korumayı öğren. Çünkü bu tip adamlardan korkarsan bu onların hoşuna gider. Ama benim yaptığım gibi yaparsan korkar kaçarlar. Misal dolmuşta beni rahatsız eden adam dik dik sırıtarak bakıyordu. Of dedim pof dedim olmadı. En son döndüm "suratım tanıdık mı geldi ne bakıyorsunuz bi saattir" diye sordum. Adamın eli ayağı birbirine dolaştı zor indi dolmuştan, bi de dolmuştakiler de sorunca "hanımefendi bi şey mi yaptı noldu" falan diye, iyice tırstı Bi defasında da yolda yürürken kolumdan tutmaya kalkmıştı biri. Yapıştırdım koca çantayı, içinde de bi ders kitabım vardı 1000 sayfalık nası ağır. Oh

kesinlikle haklısın. en olmaz denen yerde bile bır dolu var bu pislik heriflerden. bende taşıyorum biber gazı yaklaşık 2 senedir bir taciz olayından sonra edinmiştim. Allah korusun tabi tedbirimizi alalım da

Baya cesaretlisiniz ya ne guzel, bende ozguven eksikligi mi var anlayamadim bu tip durumlarda cok dusunemiyorum ve gerekeni yapamiyorum mal gibi kaliyorum bunu nasil halledebilirim, nasil kendimi gelistirebilirim o anlamda? Bu aralar dersler yogun oldugu icin de baya asosyallestim diyebilirim, kendimi hala cok kotu hissediyorum O adam elime dokundugu icin de elimi hala pis hissediyorum fakat kac kere yikadim ve aklima milyonlarca sey geliyor, ya baska birileri varsa etrafinda benim fotografimi cekmis olabilirler gibisinden seyler dusunuyorum, oyle bir sey olmaz degilmi yani biriyle cok ugrasmazlar dimi?

Canım muhtemelen yaşının verdiği bir şey bu. Veya yaşadığın ilk taciz vakasıysa doğaldır yani. Ama boşa paranoya yapma derim ben. Öyle şeyler olmuyor. Bu sapıkların yüzde doksanı boş gezenin boş kalfası kafası çalışmayan tipler. Ne düşünecek resim çekmek falan... Bir daha görmezsin bile. Hem babana da anlatmışsın tek beklemezsin bir süre. Ama sonrasında bir şekilde alış lütfen tek kalmaya da. Çünkü öbür türlü kendine güvenin iyice azalır sokağa tek çıkamaz olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…