- 16 Kasım 2020
- 130
- 34
- 28
- Konu Sahibi Herseyeragmenumutvar
-
Gebelik ihtimali varkızlar bebeğim 2 ay24 günlük sezeryanlı Doğum yaptım daha adet olmadım iki gün önce eşimle afedersiniz ilişki sırasında bi aksilik yaşadık preservarif kullanıyordu bi anda nolduysa çıktı bende hissettim geri çektim kendimi prezervatif içimde kalmıştı çıkardım içine az bi boşalmıştı yani prezervatifin içine aceba içimde de kalmış mıdor diye korkuyorum bebeğim daha küçük çok kötü bi Doğum oldu ve bide şöyle bi söylenti var süt koruyo diye aceba doğru mu kalma ihtimalim var mı kızlar lütfen bi bakın böyle olan var mı aranızd
Ay inşallah yoktur çok korkuyorum kan versem çıkarmı acebaSüt korumaz. Oyle bir sey yok. Bilgisizce soylenmiş bir söz. Umarim hamile degilsinizdir.
Adet görüyor musunuz? Goruyorsaniz gecikince, görmüyorsaniz iliski uzerinden 10 gun geçsin kan verin.Ay inşallah yoktur çok korkuyorum kan versem çıkarmı aceba
Hayır görmüyorum doğmdan sonra görmedim hiçAdet görüyor musunuz? Goruyorsaniz gecikince, görmüyorsaniz iliski uzerinden 10 gun geçsin kan verin.
Prezervatifin içine boşalıp içerde kaldıysa zannetmiyorum inşaallah hamile kalmazsınız yoksa yorucu bir dönem daha sizi beklerkızlar bebeğim 2 ay24 günlük sezeryanlı Doğum yaptım daha adet olmadım iki gün önce eşimle afedersiniz ilişki sırasında bi aksilik yaşadık preservarif kullanıyordu bi anda nolduysa çıktı bende hissettim geri çektim kendimi prezervatif içimde kalmıştı çıkardım içine az bi boşalmıştı yani prezervatifin içine aceba içimde de kalmış mıdor diye korkuyorum bebeğim daha küçük çok kötü bi Doğum oldu ve bide şöyle bi söylenti var süt koruyo diye aceba doğru mu kalma ihtimalim var mı kızlar lütfen bi bakın böyle olan var mı aranızda
10 gun sonra kan verin o zaman.Hayır görmüyorum doğmdan sonra görmedim hiç
Yok aslında boşalmadı hiç bi damla kadar vardı prezervatifin içinde hani az da olsa yetiyo diyorlar korkuyorum o yüzden kaç gündür stresten bi hal oldum bende pek ihtimal vermiyorum on gün sonra kan vericem umarım yokturPrezervatifin içine boşalıp içerde kaldıysa zannetmiyorum inşaallah hamile kalmazsınız yoksa yorucu bir dönem daha sizi bekler
O zaman bişey olmaz sonuçta rahime gitmemiş boşyere stres yapmayın sütünüz kesilir sonra bende pek ihtimal vermiyorum prezervatifin içinde olan eğer yırtık veya delik değilse bişey olmaz bence siz bebeğinize odaklanın sonrasına zaten bakarsınız Allah korusun sütünüz kesilirYok aslında boşalmadı hiç bi damla kadar vardı prezervatifin içinde hani az da olsa yetiyo diyorlar korkuyorum o yüzden kaç gündür stresten bi hal oldum bende pek ihtimal vermiyorum on gün sonra kan vericem umarım yoktur
Çok sağolun moral oldunuz gerçekten stres yapmamak elde değil ki yinede inşallah yoktur bişey kan vermek için on gün beklicem bakalım ne çıkarsa yazarım artık burayaO zaman bişey olmaz sonuçta rahime gitmemiş boşyere stres yapmayın sütünüz kesilir sonra bende pek ihtimal vermiyorum prezervatifin içinde olan eğer yırtık veya delik değilse bişey olmaz bence siz bebeğinize odaklanın sonrasına zaten bakarsınız Allah korusun sütünüz kesilir
Çok sağolun böyle düşünmeniz beni çok sevindirdi bende çok takıntılıyımdor sonucu öğrenene kadar içim rahat etmez dediğiniz gibi umarım yokturHenüz regli olmadıysanız vucudunuz henüz yumurtlamaya başlamamıştır zaten. Yani gebelik ihtimali düşük. Umarım değilsinizdir.
İnşaallah gönlünüzdeki haberle gelirsinizÇok sağolun moral oldunuz gerçekten stres yapmamak elde değil ki yinede inşallah yoktur bişey kan vermek için on gün beklicem bakalım ne çıkarsa yazarım artık buraya
Doğumdan sonra adet görene kadar yumurtlama olmaz normalde. Ama ilk yumurtlama adetten önce olacağı için, yine de kesin olarak ne zaman olduğunu / olacağını bilemezsiniz. Süt de korumaz maalesef.kızlar bebeğim 2 ay24 günlük sezeryanlı Doğum yaptım daha adet olmadım iki gün önce eşimle afedersiniz ilişki sırasında bi aksilik yaşadık preservarif kullanıyordu bi anda nolduysa çıktı bende hissettim geri çektim kendimi prezervatif içimde kalmıştı çıkardım içine az bi boşalmıştı yani prezervatifin içine aceba içimde de kalmış mıdor diye korkuyorum bebeğim daha küçük çok kötü bi Doğum oldu ve bide şöyle bi söylenti var süt koruyo diye aceba doğru mu kalma ihtimalim var mı kızlar lütfen bi bakın böyle olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?