Daha önceki Kimyasal dan dolayı çok korkuyorumbence hemen ver ccanım:)
Canım merhaba bende bugün testle öğrendim hamile olduğumu ben yarın kan vericem senin daha yeni. buda sonucum canım tam eminim.aetik kan vericemSelamlar, daha önce bir çok konu açtım.. Geçen sene şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay yeni dr um 'bu ay son deneme, olmaz ise rahim filmi ve spermgram isteyeceğini söyledi. Dediği 4 günü 2si dolu 1 boş 1i dolu olarak değerlendirdik. Ve son ilişki üzerinden 12 gün geçti, reglim bugün yarın gelecek diye beklerken az önce test yaptım veee sonuç!! Sizce kan ne zaman vermeliyim?
YaaaaaaCanım merhaba bende bugün testle öğrendim hamile olduğumu ben yarın kan vericem senin daha yeni. buda sonucum canım tam eminim.aetik kan vericem
Bu.arada tebrik ederim canim inşallah sağ salim kucagimiza alırız kan verirsen adet ten sonra tekrarlaSelamlar, daha önce bir çok konu açtım.. Geçen sene şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay yeni dr um 'bu ay son deneme, olmaz ise rahim filmi ve spermgram isteyeceğini söyledi. Dediği 4 günü 2si dolu 1 boş 1i dolu olarak değerlendirdik. Ve son ilişki üzerinden 12 gün geçti, reglim bugün yarın gelecek diye beklerken az önce test yaptım veee sonuç!! Sizce kan ne zaman vermeliyim?
Çok teşekkür ederimkorkma canım her zaman aynı şey olacak diye bir şey yok, bende aynı korkuları yaşıyorum ama yapacak bir şeyimiz yok,Allahım hayırlısını versin canım rahat ol.
Çok teşekkür ederimBu.arada tebrik ederim canim inşallah sağ salim kucagimiza alırız kan verirsen adet ten sonra tekrarla
Benim adetime üç gün var canım yarın kan vericemÇok teşekkür ederimben de tebrik ederim sizi siz adetinizin kaçıncı günü yaptınız
Yumurtlamanızın kaçınıcı günü , benim tam 12. Günü o yüzden mi bu kadar ince çıktı çizgi acabaBenim adetime üç gün var canım yarın kan vericem
Canım ben Pepapp uygulamasını kullandim orda 18 ocakta var gözüküyor değerlendirdik tabi sonrqsi ve onceside oldu hangi ara oldu artık onu bilmiyorumYumurtlamanızın kaçınıcı günü , benim tam 12. Günü o yüzden mi bu kadar ince çıktı çizgi acaba
OyyyCanım ben Pepapp uygulamasını kullandim orda 18 ocakta var gözüküyor değerlendirdik tabi sonrqsi ve onceside oldu hangi ara oldu artık onu bilmiyorumama ama o tarihten bugüne on beş gün geçmiş adetine üç gün kalınca yaparsın benimde iki gün önce yaptığım test daha silikti sen herhalde erken yumurtlama olmuş canım benim testim böylesi iki gün önce
Tekrarla canım var gibi benim böyleydi bugün kıpkırmızı sen erken yumurtlamamis olabilir sinOyyybenim adetime 1 gün var
Olmazsa yarın ya da ctesi tekrarlayacağım bakalım, sonucunuzu haber verinnTekrarla canım var gibi benim böyleydi bugün kıpkırmızı sen erken yumurtlamamis olabilir sin
Çok teşekkür ederimKızlar öncelikle ikinizde tebrik ediyorum. Sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah.
Belirtileriniz nelerdi ? Bizimlede paylaşır mısınız
Evet yarın acile gidip vericem haber veririmOlmazsa yarın ya da ctesi tekrarlayacağım bakalım, sonucunuzu haber verinn
Sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsın belirtilerim şöyle canımKızlar öncelikle ikinizde tebrik ediyorum. Sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah.
Belirtileriniz nelerdi ? Bizimlede paylaşır mısınız
Çok teşekkür ederimbenim dün akşam bacaklarıma birden ağrı girdi, hatta eşime yağmur mu yağacak acaba dedim bi 10 dk sürdü geçti belirti olarak sayılır mı bilmiyorum.. 2 gündür dudaklarım aşırı kuruyor ama öyle susuzluk yaşamadım henüz. Kimyasal gebeliğimin ilk belirtisi acılı göğüs uçlarımdı. Şu an sadece göğüslerim dolu dolu ama acı yok. Birde akıntı.. Normalde akıntım olmaz, yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi. Hatta İnternetten bakıyordum nasıl akıntı oluyor diye grip olmuştum acaba ondan mı bilemedim. Dün test yaptım pradoctor bir şey çıkmadı. Bugün sabah yine belirgin akıntım geldi, sarımtırak süt gibi.. Kasık ağrım oldu bugün regl geliyor kesin dedim, sağ kasık batması oluyor ara ara Ağız kuruluğu artınca acaba mı dedim ve test yaptım, inşallah sağlıkla kavuşuruz allah isteğen herkese versin
Kızlar belirtilerinizi yazdığınız için çok teşekkür ederim ..Sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsın belirtilerim şöyle canım
Yuzumde sivilce iki tane falan çıkar adete yakin bu sefer çoğaldı
Göğüslerim dolgun normalde gevsektir çocuk emzirmeyi bıraktığım için bazen batma oluyordu
Kasiklarimda adet sancısı belimde fazla yoktu arada ve saniyelik oluyor ama ağrı var ve karnım biraz şiş sert bacaklarımda bazen ağrı oluyordu ve iştahım var idrarla berber arada yani bu iki gündür fark ediyorum beyaz akıntı var ve idrarım koyuydu ben tabi birde soğan kürü içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?