Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok korkuyorum aylik igne kullanıp hamile kalan varmi
benım bı arkadaşım da hap kullanırken hamıle kaldı ustelık hıc unutmamıs yutmayı hıc ıstemedıgı bı donemdı bence kesınlıkle ıstenmıyosa sadece kadın korunmamalı erkekte korunmalı bence tabı o da cozum degıl veren Allah sonucta
Ben 3 aylık korunma iğnesi vuruldum hemde sadece bir kere.vuruldugumdan beri yani 5 aydır hic adet görmüyorum.bi daha da vurdurmafim iğne.hamilelikle alakası yoktur.igne zaten adet olamama gibi sorunlar yapıyor.
Ben 3 aylık korunma iğnesi vuruldum hemde sadece bir kere.vuruldugumdan beri yani 5 aydır hic adet görmüyorum.bi daha da vurdurmafim iğne.hamilelikle alakası yoktur.igne zaten adet olamama gibi sorunlar yapıyor.