Cnm sende acele etme boşwer ciddiseyse kaderinizde varsa olur zaten sıkma canını gönlünce olur inşanlaÇok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?
Bilmiyorum vallahi cnm ama bari aileler tanişsa iş ciddiye binse rahat olursun ya da söz olsa aileler arasında neden hayır diyor buna en azından yani Ciddeyse adı olsun bununAmin ama ya oyalaniyorsam ? Suan hersey cok iyi ama kaderde varsa diyip birakamamki sen 2 yil diyirsan 2 olsun neden demiyor ? Erkekler boylemi hepyoksa benmo sanssizim
Haklısın cnm söyle ona artık gizli kaçak evden çıkmak istemiyorum de bi adı olsun aileler bilsin de baktın yine tepki gösteriyo bnce ciddi deil o zamn yaniNeymis o kadar sure olmazmis cok uzunmus ben surekli anneme yalan soyleyerek cikmaktab biktim evden o rahat tabi
Ya oyalıyorsa diyosun daha tam olarak güven sağlayamadigin bi adamlami ciddi düşunup evlenmk istiydun¿Amin ama ya oyalaniyorsam ? Suan hersey cok iyi ama kaderde varsa diyip birakamamki sen 2 yil diyirsan 2 olsun neden demiyor ? Erkekler boylemi hepyoksa benmo sanssizim
Çok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?
Çok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor
Amin ama ya oyalaniyorsam ? Suan hersey cok iyi ama kaderde varsa diyip birakamamki sen 2 yil diyirsan 2 olsun neden demiyor ? Erkekler boylemi hepyoksa benmo sanssizim
Çok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?
Artik o kadar gururauzluk yapamicam yeniden yoksa iyice sogur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?