Çok korkuyorum gitmesinden

Çok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?
Nasipse gelir Yemen den
Nasip degilse ne gelir elden..
 
Nişan sıkılmamasının garantisi mi?

Gitmek isteyecek adam nişanlıyken de çıkarır yüzüğü gider.
 
Nişan, evlilik vs. kimseyi kimsenin hayatında kalıcı yapmaz. Gitmeyi kafasına koyan 2 aylık sevgiliyken de gider 20 yıllık evliyken de. Bence sevgilinizi darboğaz etmeyin. Zamanı geldiğinde nişan da yaparsınız düğün de.
 
Senin onun gitmesinden korkuyorsun ama acikcasi o senin gitmenden korkmuyor !! Ayrica erkegin dedigi olur zamani coktann gectik. !!
Kotu bi amacli demiyor onu sadece ev almak filan hep erkege bakiyor ona gore biraz bekle diyor yani ben biliyorum zamanini diyor
 
Nişan, evlilik vs. kimseyi kimsenin hayatında kalıcı yapmaz. Gitmeyi kafasına koyan 2 aylık sevgiliyken de gider 20 yıllık evliyken de. Bence sevgilinizi darboğaz etmeyin. Zamanı geldiğinde nişan da yaparsınız düğün de.
Amin
 
Ne olacak yani giderse aç susuz mu kalacaksın? Nefes alamayacakmisin? Yuruyemeyecekmisin? Hiç kimse vazgeçilmez değil şu hayatta insan yeri geliyor neleri unutuyor.Onsuz olamayacağıni kendisinede hissettirmişsin belli daha ortada fol yok yumurta yok erkeğin dediği olur bilmem ne diye triplere girmiş sen böyle devam edersen tatlım evlenince buraya konu acarsin kocam benle ilgilenmiyor beni yok sayıyor bıktım bosanicam diye.....Azcık kendinizin kıymetini bilin ki karsidakide size kiymet versin
Oyle biri degilki bunalttigim halde her konuda bana karsi cok iyi sadece bekle biraz diyor evimizi alalim filan diyor
 
Evlilik için acele etme. Belki bu sizin hayırlı olanıdır. Adam şimdiden benim dediğim olacak diyor böylesiyle ömür geçirmek zor.
Çok seviyorum :) ama hakli ki o evlilik teklifi edicek o sonucta ve para toparlamak icin bekleyelim diyor yani canim oyle istiyor diye 2 yil degil
 
Ben en başta bu işin ciddileşmesi için isteğinizi ona söylememeniz gerektiğinden yanayım. Bir kere o uğraşsın o debelensin birşeyler için ulaşılmaz olan siz olun bakın o zaman nasıl avucuyla kavrayacak sizi eğer gerçekten seviyorsa tabi. Bu zamanda erkeklerin benim dediğim olur havasına girmelerine de anlam verebilmiş değilim . Son söz erkeğin filan değildir bence bir ilişkiyi ayakta turan daima kadındır. Kadın kendi zekasıyla erkeği çekip çevirir. Siz dışarda rahat gezip tozmak istemekte son derece haklısınız. Ama dediğim gibi buna değecek mi karşınızdaki kişi önce onun kararını vermek gerekiyor .
 
Kafan guzel sana cok yakismis gule gule kullan. Sen zaten ceptesin o cocuga gore. Biraz daha aratirma yapip belkide ustune kuma getirir,ya da seni yari yolda birakip o kizla evlenecek ... ( gormedik mi burda onuda gorduk ) ..erkek ne derse odur. Lafini oglun olursa onada ogretirsin. Sonra buyur evlenir elalemin kizinin canini yakir. Ben erkegin diye dolanir ortada. Aklini basina topla ERKEK NE DERSE ODUR DEVRİ BİTTİ!! kanunda bile kadinlara daha cok hak taninirken bu eski kafali hatunlar ne zaman devir degistirecek merak ediyorum !!
:) hakli ama bana gorede son soz erkegin hakki
 
Back
X