Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasipse gelir Yemen denÇok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?
Kotu bi amacli demiyor onu sadece ev almak filan hep erkege bakiyor ona gore biraz bekle diyor yani ben biliyorum zamanini diyorSenin onun gitmesinden korkuyorsun ama acikcasi o senin gitmenden korkmuyor !! Ayrica erkegin dedigi olur zamani coktann gectik. !!
AminNişan, evlilik vs. kimseyi kimsenin hayatında kalıcı yapmaz. Gitmeyi kafasına koyan 2 aylık sevgiliyken de gider 20 yıllık evliyken de. Bence sevgilinizi darboğaz etmeyin. Zamanı geldiğinde nişan da yaparsınız düğün de.
Oyle biri degilki bunalttigim halde her konuda bana karsi cok iyi sadece bekle biraz diyor evimizi alalim filan diyorNe olacak yani giderse aç susuz mu kalacaksın? Nefes alamayacakmisin? Yuruyemeyecekmisin? Hiç kimse vazgeçilmez değil şu hayatta insan yeri geliyor neleri unutuyor.Onsuz olamayacağıni kendisinede hissettirmişsin belli daha ortada fol yok yumurta yok erkeğin dediği olur bilmem ne diye triplere girmiş sen böyle devam edersen tatlım evlenince buraya konu acarsin kocam benle ilgilenmiyor beni yok sayıyor bıktım bosanicam diye.....Azcık kendinizin kıymetini bilin ki karsidakide size kiymet versin
Daha rahat gorusurduk aileme yalan soylemezdim ne bilim iste :) oda senin gibi dusunuyorYaşınız küçük belli ki, sevgilin doğru demiş uzayıp giden nişanlılık dönemlerinden hayır gelmez pek. Acele etmeyin.
Çok seviyorum :) ama hakli ki o evlilik teklifi edicek o sonucta ve para toparlamak icin bekleyelim diyor yani canim oyle istiyor diye 2 yil degilEvlilik için acele etme. Belki bu sizin hayırlı olanıdır. Adam şimdiden benim dediğim olacak diyor böylesiyle ömür geçirmek zor.
Evet farkindayim korkuyorum ama gitmiceginide biliyorum ben kendimle tezat dusuyorum zatenne tezat...
:) hakli ama bana gorede son soz erkegin hakkiErkek ne derse o olur diyen bir öküzcan gidecek diye korkmalisin bence de. Daha öküzünü bulmak bir hayli zor olur.
Giderse sende hoscakal de
E o zaman sorun ne?:) hakli ama bana gorede son soz erkegin hakki
Paşa gonlu ne zaman isterse o zaman nişan yapacaksiniz demektir bu. Alissaniz iyi olur.:) hakli ama bana gorede son soz erkegin hakki
:) hakli ama bana gorede son soz erkegin hakki