- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
cem yılmaz alıcaktı bu repliği... Ne malzeme cıkardıHemde iyice duvarına kadar yapıştırmış mıı
Allahım!! Er kişisi sanki inşaaat ustası malayla duvara harç şeeediyor. Böyle bi görüntü oldu beynimdehey gidi...
Konuyla yorum arasında bir ilişki göremedim ben. Kullanmak nerde, belki kız adamı kullandı?
Peki.Adamı kullanan korkmaz bdv konu açmaz , erkek zevk almıştır kızda korktuyla kalakalmıştır
Ben birliktelik geri çekilme yöntemiyle olmuş dışarı boşalmış diye anladım. Yoksa parmağın ne işi var yani bakire kızda
Konu sahibi sonra, boşalma öncesi zevk suyunda sperm var diye duydum ondan korktum yazmış. Oraya kadar ben de tam anlamamıştım, onun için boşalana kadar normal birliktelik gibi geldi bu mesajını okuyuncabenim anladığım birliktelik yok ki diğer yazdığı mesajlar bunu destekler nitelikte..
boşalmada olmamış zaten..
Aklıma gelmedi kızbi daha ki sefere yapıcam
Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorumKonu sahibi sonra, boşalma öncesi zevk suyunda sperm var diye duydum ondan korktum yazmış. Oraya kadar ben de tam anlamamıştım, onun için boşalana kadar normal birliktelik gibi geldi bu mesajını okuyunca
Konu sahibinden durumu netleştirmesini bekliyoruz o zaman
Konu sahibi sonra, boşalma öncesi zevk suyunda sperm var diye duydum ondan korktum yazmış. Oraya kadar ben de tam anlamamıştım, onun için boşalana kadar normal birliktelik gibi geldi bu mesajını okuyunca
Konu sahibinden durumu netleştirmesini bekliyoruz o zaman
Ayak üst ü bişey mi bu kadar basit miHayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum
öyleyse yazdığım bütün yorumları geri alıyorum..
aktif bir cinsel hayatın varsa korunma yöntemlerinden birini uygula konu sahibi..
yeni yorumum budur
Muhtemelen banlanacağım da ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diye. Mune abla ne kadar geç gelirse o kadar kår
Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum
Sen haklıymışsınöyleyse yazdığım bütün yorumları geri alıyorum..
aktif bir cinsel hayatın varsa korunma yöntemlerinden birini uygula konu sahibi..
yeni yorumum budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?