Çok korkuyorum nasıl geçer :(

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
Biraz mide bulandırıcı bir konu şimdiden herkesten özür dilerim.
Az önce büyük abdest için tuvalete gittim, ve dışkı da kıl kurduyla karşılaştım bir tane gördüm beyazdı inanın ki ihtiyacımı görmeye tahammülüm yok. Çok korkuyorum ne yapabilirim nasıl geçer işk defa başıma geldi :((

Doktor hijyen birde bakmayın
Ne acayipsiniz ya

Kıl kurdu ise aile hekimine, erişteye benziyor ise enfeksiyon uzmanına. Haplar geçer.ailede herkes kullanacak, sifon kapı kolları, elektrik düğmeleri gibi ortak kullanılan yerler çamaşır suyuyla silinecek.

İlaç ismi vermek yasak olmasa yazacağım ama eczaneye gidin verirler
Gece kabak çekirdeği kavrulmamis olsun yiyin

Hepinize çok teşekkür ederim yarın hemen alıp kullanıcam çiğ salam yenirse de çıkar mı aniden 4-5kilo verdim meğersem o yüzdenmiş

Çiğ etten olur. Kekik yağı için hepsi ölür. Bundan sonra da kesinlikle pişmemiş et türevi kullanmayın. Salam sosis sucuk....

cig kabak cekirdegi kurtsa tabi
sebzeleri meyveleri iyice yikayin

çocukluğumun kabusudur.ne çektim onlardan.eğer anlattığınız gibiyse benim sorunumla aynısı.
ama siz bir doktora gidin.dediğim gibi aynıysa bir hapı var.aynı hapın sıvı halide var.
bir kere de çözülür sorun.
iyi yıkanmayan sebze,çiğ et gibi şeylerden oluyor

Hayatım 182 yi ara burda ne işin var yahu

çocukluğumun kabusudur.ne çektim onlardan.eğer anlattığınız gibiyse benim sorunumla aynısı.
ama siz bir doktora gidin.dediğim gibi aynıysa bir hapı var.aynı hapın sıvı halide var.
bir kere de çözülür sorun.
iyi yıkanmayan sebze,çiğ et gibi şeylerden oluyor
Direkt eczaneden alsam olur mu peki çalışıyorum ve gündüzleri imkanım olmuyo

Back
X