Çok korkuyorum yarın ameliyata gireceğim

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar lütfen rahatlatacak şeyler söyleyin ve bana çook dua edin yarın ameliyata giriyorum

Nefes problemin varsa düzeleceğini düşünüp sevinebilirsin ama bahaneyle kemeri düzelttireceksen eğer burda ki teselli yeter mi bilmem

Hiç bir şey hissetmiyorsun rahat ol. Eskiden tampon çıkarırken zordu ama şimdi onun da kolayını bulmuşlar eriyen tampon falan.

Nefes problemin varsa düzeleceğini düşünüp sevinebilirsin ama bahaneyle kemeri düzelttireceksen eğer burda ki teselli yeter mi bilmem
Nasıl yani ben nefes problemi için ameliyat oluyorum açıkcası sadece kemer için o sıkıntıyı çekmek istemem ama sonuç hüsran olmaz umarım

Aa ne hızlı tarih almışsın öyle:) şimdiden geçmiş olsun. Endişeni minimum seviyede tut ki her aşaman rahat geçsin.

4.cü günüm bugün. Bugün baya iyiyim şükür, hem ağrı hem de şişlik olarak. Siz de iyi olacaksınız, yarın saat kaçta operasyonunuz?
Benim sabah 8-8.30 gibi. İnşallah ben de sizin gibi iyi olurum. İlk gündem itibaren normal yürüyüp gezebiliyor muydunuz?

Benim sabah 8-8.30 gibi. İnşallah ben de sizin gibi iyi olurum. İlk gündem itibaren normal yürüyüp gezebiliyor muydunuz?
Çok iyi bir saat erkenden olması daha iyi,ben öğleden sonra 2de girmiştim açlık zor gelmişti. İlk birkaç gün anestezi sebebiyle baş dönmesi oluyor ama geçecek hızla. Evin içinde dolanabiliyosunuz kafayı dik tutarak hareket ediyorum biraz basınç hissi var burunda şimdilik. Su içip buz uyguluyorum zaten vakitte kalmıyo bişeye:) bol şans diliyorum size inş gönlünüzce olsun

İnşallah çok teşekkür ediyorum. Hepimiz için sonuç güzel olur inşallah

Arkadaşlar lütfen rahatlatacak şeyler söyleyin ve bana çook dua edin yarın ameliyata giriyorum
Ben de bu sabah oldum, her şey ameliyata girene kadar o heyecan falan :) zaten sakinleştirici yapıyoruz dediler 2 dk sonrası yok :) ben de çok heyecanlıydım ama çok şükür kolay ayıldım. Şu an iyiyim darısı başınıza :) yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorun lütfen insan içini rahatlatmak istiyor o süreçte

O benim için çok zor keşke iyi düşünebilsem ama olumlu düşünmek lazım bunu biliyorum. Ya lütfen dua eder misiniz benim için. Şimdiden pişmanım ama geri dönüşü yok benim için
Duamda olacaksın kuzum uzulme bir karar vermissin hayirlisi olsun insallah.Sen guzel olucak hersey diye gir.Ben bir anneyim ve onlara tutunup daha guclu oldum ameliyat korkutmamisti beni hic.Sende kararina tutun iyi olacak diye olumlama yap.

Şu mesajınız bile beni rahatlattı biraz da olsa. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inanın. Size de çok geçmiş olsun hastanede misiniz? Morluk şişlik nasıl?

Duamda olacaksın kuzum uzulme bir karar vermissin hayirlisi olsun insallah.Sen guzel olucak hersey diye gir.Ben bir anneyim ve onlara tutunup daha guclu oldum ameliyat korkutmamisti beni hic.Sende kararina tutun iyi olacak diye olumlama yap.
Evet kararımın arkasında durmam lazım ama korku oluyor ister istemez. Bunun sebebi burada yazılanlar kötü sonuç alanla vs. Doktor hiçbir sorun çıkmayacak merak etme dedi ama inşallah dediği gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…