- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Şu renk ruj sürücem, şöyle poz vericem, saçımı da şöyle yapıcam diye diye gir operasyona:) o buruna neler yakışacak sen bi gör :)))Evet kararımın arkasında durmam lazım ama korku oluyor ister istemez. Bunun sebebi burada yazılanlar kötü sonuç alanla vs. Doktor hiçbir sorun çıkmayacak merak etme dedi ama inşallah dediği gibi olur.
Süper çok teşekkür ediyorum. Yemek yeme de falan sıkıntı yaşanmıyor değil mi? Ondan da çekiniyordum açıkcası. Tamamdır öyle yaparımHer sey kontrol altında korkmayın ben amelıyattan cıktım 1-2 saat sonra yemegımı yedım odada yürüdüm eve gecınce buzu dırek yuzunuze koymayıp gazlı bez ıle sarıp hafıf gezdırdım sız de öyle yapın yuzunuzde bu sefer buz yuzunden yanık oluşur cuma oldum morluk hıc olmad sasırdım sabah uyanınca göz cevrem hafıf sıstı sıcak bır de 3-5 dakıka buz bıttı cumartesı bandaj atel cıkacak. Cuma oldum cumartesı tamponum cıkmıstı
Ayy inşallah canım yaa. Yemek yemek falan zor mu?Şu renk ruj sürücem, şöyle poz vericem, saçımı da şöyle yapıcam diye diye gir operasyona:) o buruna neler yakışacak sen bi gör :)))
Tamamdır ikinci gün falan yemek yemek eskisi gibi mi sıkıntılı mı?Bu arada bana buzu ameliyattan çıkar çıkmaz koymam gerektiği söylendi. Tabi ki bir havluya sararak. Yemek ne zaman yemen gerektiğini de hemşire veya Dr iletecek, o süreden önce yemek ya da su içmek için acele etme boğulma riskin oluşur. Sonrası zaten sorunsuz.
Siz oldunuz mu?Hiç bir şey hissetmiyorsun rahat ol. Eskiden tampon çıkarırken zordu ama şimdi onun da kolayını bulmuşlar eriyen tampon falan.
AY burun ameliyatı çok zor gözlerin çok şişiyor dayak yemiş gibi nasıl dayanacaksiniz allah kolaylık versinArkadaşlar lütfen rahatlatacak şeyler söyleyin ve bana çook dua edin yarın ameliyata giriyorum
Küçük lokmalarla yiyebiliyorum herşeyi. Bir de tatlı kaşığı kullanmak daha rahat geldi, daha ufak çünkü. Bu arada spreyde verecekler hepsini uygularsın düzenli, ihmal etmezsin zaten sürecin rahat geçer :)Tamamdır ikinci gün falan yemek yemek eskisi gibi mi sıkıntılı mı?
Peki ne kadar sürdü bu durum normal yemeye be zaman geçtiniz ?Küçük lokmalarla yiyebiliyorum herşeyi. Bir de tatlı kaşığı kullanmak daha rahat geldi, daha ufak çünkü. Bu arada spreyde verecekler hepsini uygularsın düzenli, ihmal etmezsin zaten sürecin rahat geçer :)
Anlıyorum umarım bende de morluk olmaz yaaNazlı mızmız canı tatlı bırı degılsenız cok kolay atlatıyorsunuz vucudunuzdakı yaralar cabuk ıyılesen bırı ısenız cabuk ıyılesırsınız bol su ameliyat sonrası ve ben maydanoz sapı kaynatıp ıcıyorum yuzumde hıc morarma olmadı ılk amelıyatımda ıcmemıstım ondan mı baska bı seyden mı bılmıyorum mosmor olmustum sımdı sabah uyanıp aynaya bakıyorum nerem morardı kı dıye yokılk amelıyatımda gözletım morluk ve şişlikten uyandıgımda açılmıyordu cok korkmustum ama acı olmuyor morluk olsa da
Peki ne kadar sürdü bu durum normal yemeye be zaman geçtiniz ?
[/QUOTE
4.günüm öyle yemeye devam ediyorum çünkü burun yerine oturmadığı için çok çiğnemek burnumu hareketlendiriyo, bu da bi parça sızı yapıyor. Çok takılma bu sürelere bence. Hepsi iyileşmenin bir parçası. Biraz ödemimde var göz altlarımda mesela. Ama günden güne hızla düzeliyor, sonucta kalıcı dertler değiller. İyi bir buruna değer bence, içini ferah tut
Rica ederim, sen çantanı hazırla, lipstick, çamaşır, geniş yakalı bikaç giysi koy. Buz jeller alabilirsin. Ben battaniyede almıştım yanıma, hastane verir gerçi heralde ama.Pekii çok teşekkürler her şeyi düşünüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?