- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Her yer aynı konforu sunmayabilir rahat etsin diye yazdım fazla mal göz çıkarmaz:)) ben günde 4kere 10ar dakikadan koydum jelleri. Kendi doktoru bilir ne kadara ihtiyacı olup olmayacağını.Buza gerek yok ki haataneden taburcu olana kadar gelıp verıyorlar 15 dakıka koyunuz yuzunuze dıyorlar çok buz koymak da ödemi arttırıyormus eve gecınce de 2 gece yapın bırakın dedı dr 10-15 dakıkayı gecmesın gunde 3-4 defa demıstı fazlası da inen ödemin tekrar şişmesıne sebep oluyormus
Tamam başka neler almalıyım? Diş fırçalayabilecek miyim ?Emin olun bu muydu dıyeceksınız amelıyat bıtınceönden düğmeli kolay bır pıjama götürün basınızdan cıkarması gıymesı kolay olsun
Her yer aynı konforu sunmayabilir rahat etsin diye yazdım fazla mal göz çıkarmaz:)) ben günde 4kere 10ar dakikadan koydum jelleri. Kendi doktoru bilir ne kadara ihtiyacı olup olmayacağını.
Ayy ben de alayım battaniye , çamaşır, pijama başka?Rica ederim, sen çantanı hazırla, lipstick, çamaşır, geniş yakalı bikaç giysi koy. Buz jeller alabilirsin. Ben battaniyede almıştım yanıma, hastane verir gerçi heralde ama.
Her hastane de var mıdır?Diş fırcalamayın hafıf calkalayın agız bakım suyu ıle ya da normal su ıle. Battanıye almayın hastanede yorgan var zaten
ÖzelDevlette mi özelde mı oluyorsunuz? Devletı bılmıyorum ama özelde hıc bır seyr gerek kalmıyor
Benim babam sadece nefes için ameliyat oldu o kadar rahatladı ki iyi ki olmuşum diyor hepSorunsuz çok rahat geçer inşallah ameliyatınız:)
İyileşme sürecini bizimle paylaşırsanız sevinirim:)
Eşim çok korkuyor ama nefes sorununu çözmek şart.
Ben 1 yıl önce böbrek ameliyatı oldum ve 2 kere ertelendi operasyongitmicem ameliyathaneye diye panik atak krizi geçirdim Ama asla korkulacak bişi değilmiş:) Hatta narkoz kafası inanılmaz güzel bişi
Kış başında kulak estetiği olmayı planlıyorum ama lokal anesteziyle oluyormuş üzüldüm:))
Peki birkaç gün mü fırçalayamıyoruz?Diş fırcalamayın hafıf calkalayın agız bakım suyu ıle ya da normal su ıle. Battanıye almayın hastanede yorgan var zaten
Agız bakım suyu olmaz hastanede onu sız goturursunuz su ıle calkalasanız da yeterlı ben hala diş fırcalamaya gecmedım 4. GunHer hastane de var mıdır?
Benım de kuzenım olmustu horlama vardı 4 yıl sonra tekrarladıBenim babam sadece nefes için ameliyat oldu o kadar rahatladı ki iyi ki olmuşum diyor hep
Şu an bir şey yok zaten 2. 3. Gün olur dedi doktorum.inanın çok iyi anlıyorum sizi, Dediğim gibi sabah erken saat olması avantaj, çok erken gitmezseniz bekleyip hastanede strese de girmezsiniz. Ben geldim doktorum geldi giyindim sonrasını hatırlamıyorum zaten. Sizinki de su gibi akıp geçsin güzelce inşallahŞu mesajınız bile beni rahatlattı biraz da olsa. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inanın. Size de çok geçmiş olsun hastanede misiniz? Morluk şişlik nasıl?
Beni rahatlatın diyen birine bunları yazmak nasıl içinizden geldi çok merak ettim?AY burun ameliyatı çok zor gözlerin çok şişiyor dayak yemiş gibi nasıl dayanacaksiniz allah kolaylık versin
Ya niye yalan söyleyerek rahatlatayım ki doğrusu bu allah yardımcısı olsunBeni rahatlatın diyen birine bunları yazmak nasıl içinizden geldi çok merak ettim?
Yok fırçalayamazsın canım.Tamam başka neler almalıyım? Diş fırçalayabilecek miyim ?
Ben fırçalıyorum bak ama ağzımı çalkalayamıyorum,suyla doldurup döküyorum ağzımdan:)Agız bakım suyu olmaz hastanede onu sız goturursunuz su ıle calkalasanız da yeterlı ben hala diş fırcalamaya gecmedım 4. Gun
Kafanızda sevdiğiniz enerjisi yüksek bir şarkı belirleyin ve hastaneye girdiğiniz andan itibaren o çalsın kafanızda :) inanın ben de her gün burayı okuyup ben bugün oldum bitti yazanlara keşke benim de bitmiş olsaydı diye streslenen biriydim. Rahat olmaya çalışın ve kafanızı başka şeylerle meşgul edin :)Şu mesajınız bile beni rahatlattı biraz da olsa. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inanın. Size de çok geçmiş olsun hastanede misiniz? Morluk şişlik nasıl?
Siz oldunuz mu ki ameliyat?Ya niye yalan söyleyerek rahatlatayım ki doğrusu bu allah yardımcısı olsun
Ya niye yalan söyleyerek rahatlatayım ki doğrusu bu allah yardımcısı olsun
Sız amelıyat oldunuz mu pekı? Dayak yemıs gıbı cok zor dıyorsunuz ? 2 kez oldum arkadaslara fotoğraf da gonderdım morluk yok agrı yok acı yok sız 3-5 mor gözlerle dolu fotoğraf gorup ay yazık cok acıyordur degmez mı dıye mı dusunuyorsunuz? O kadar morluk olsa da dayak yeme morlugu olmadıgı ıcın zerre acı olmuyorYa niye yalan söyleyerek rahatlatayım ki doğrusu bu allah yardımcısı olsun
Tamam o zaman ben de öyle yapayımYok fırçalayamazsın canım.
Ben fırçalıyorum bak ama ağzımı çalkalayamıyorum,suyla doldurup döküyorum ağzımdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?