- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Haklısınız sanırım. Teşekkür ediyorumVe ameliyat olmayan bırının de yıllarca içinde olsammıydı dusuncesı olacak içi içini yıyecek herkesın burnuna ve sosyal medyadan dr lara amelıyatlara bakacak kafası ınsanın cok agrıyor bu kararsızlıkla bosverın oldunuz bitti keskelerle hıc bır sey degısmıyor ama cıdden sabırsız hep bardagın boş tarafından bakan kişiler yaptırmasın kendı psıkolojılerıne olur ne olursa. Ben en kötusu bıle eskı burnumdan ıyı olacaktır ıhtımalını baz alarak oldum
Yaa öyle mi diyorsunuz inşallah. Sizin ne kadar oldu?Rinoplastinin ilk 3 günü pişmanlıktır demişti dr umHiç kendinizi yıpratmayın kemerli burunla ömür geçmez, hep aklınızda olacaktı..
Evet ama estetik operasyon değildi yine de içerideki kemiği törpülediler. Uyandıktan sonra ağrı kesici alıyorsun zor değil.Siz oldunuz mu?
Kemeri mi törpülediler benim de öyle sadece kemeri aldığını söyledi ama yine de alçı tampon var yaniEvet ama estetik operasyon değildi yine de içerideki kemiği törpülediler. Uyandıktan sonra ağrı kesici alıyorsun zor değil.
Hayır yapmadı o yüzden alçı da olmadı ama tampon eskiden sargı bezi gibiydi yek zor zorluğu oydu şimdi öyle tampon kullanmıyorlar kolay.Kemeri mi törpülediler benim de öyle sadece kemeri aldığını söyledi ama yine de alçı tampon var yani
Aynen silikon. Bakalım masıl olacak çok korkuyorummHayır yapmadı o yüzden alçı da olmadı ama tampon eskiden sargı bezi gibiydi yek zor zorluğu oydu şimdi öyle tampon kullanmıyorlar kolay.
Bende ameliyat olalı 2 hafta oldu... Kesinlikle korkmayın ağrınız olmayacaktır.. Zaten ameliyat sonrası damardan ağrı kesici ve antibiyotik başlıyorlar... Sonrasında ki günler morluk ve şişlik yaşabilirsiniz...onun için de doktorunuz krem ve bazı yöntemler önerecektir... Ben yeşil çay içtim bol bol baya faydasını gördüm.. Şuan burnuma baktıkça iyi ki diyorum.. Şimdiden geçmiş olsun..
Benim 2 ay oldu tam bugünYaa öyle mi diyorsunuz inşallah. Sizin ne kadar oldu?
Bana özelden resim atar mısınız?Benim 2 ay oldu tam bugün
İlk haftalarında ödem den dolayı iki yastıkla yatıyordum ve sırt üstü yatıyordum.. Ama bu hafta gayet rahat bir şekilde sağa sola dönerek de yatabiliyorumAaa iki hafta geçmesine rağmen mutlu olmanıza sevindim umarım ben de sizin gibi mutlu olurum. Ben de yeşil çay içeyim bari. Ya aslında şekline dokundurtmasaydım diyorum arada. Çünkü önden gayet güzeldi burnum. Siz şuan eskisi gibi rahat yatabiliyor musunuz?
Evet genelde 2 hafta 1 ay civarı diyorlarİlk haftalarında ödem den dolayı iki yastıkla yatıyordum ve sırt üstü yatıyordum.. Ama bu hafta gayet rahat bir şekilde sağa sola dönerek de yatabiliyorum
Korkacak birşey yok cnm basit ağrı yok burun ameliyatındaArkadaşlar lütfen rahatlatacak şeyler söyleyin ve bana çook dua edin yarın ameliyata giriyorum
Siz de oldunuz mu ben zorlanıyorum açıkcası şu tampon meselesindenKorkacak birşey yok cnm basit ağrı yok burun ameliyatında
Korkulacak hic birşey yok operasyon sonrası islak kulak çubuğuyla kurumuş kan gibi şeyleri hafif hafif temizlersiniz plastik eldiven alın eve ve dondurulmuş buz eldivenleri ici ne şu ve buz koyup ikisine birbirine bağlayıp evde yüz bölgenize koyun sadece gencimize akıntı hissedeceksiniz acı yok inaninSiz de oldunuz mu ben zorlanıyorum açıkcası şu tampon meselesinden
Tamam teşekkür ediyorumKorkulacak hic birşey yok operasyon sonrası islak kulak çubuğuyla kurumuş kan gibi şeyleri hafif hafif temizlersiniz plastik eldiven alın eve ve dondurulmuş buz eldivenleri ici ne şu ve buz koyup ikisine birbirine bağlayıp evde yüz bölgenize koyun sadece gencimize akıntı hissedeceksiniz acı yok inanin
Şu an kendimi gördüm sizdeÇok haklısınız ben nefes ameliyatını her ihtimalde olacaktım. Kemere dokundurtmakla büyük hata ettim gibi geliyor. Belki sonuç güzelse doktora o kadar net anlattım son ana kadar dediğim gibi yaptıysa belki mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?