- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Sana milletin resmini atan seninde resmini atmaz mıİnan tek ben değilim demekki çok var ki bana resim attı bu kadın gibi çekil dedi demekki çok kişiye bakıyor
@Tamamdrdik
troll olmadığını varsayarak yazıyorum:
önceki konularına da baktım
bir sürü bahane sıralamışsın psikiyatra gidemem, vaktim yok, babam sıra almaz vs diye ama
sen muuuuuutlaka PSİKİYATRİST'e gitmelisin
buna mecbursun
yoksa kendini harcarsın, hem de öyle böyle değil fena harcarsın
ya abuk sabuk yollara girersin ya da intiharın eşiğine gelirsin
annen baban hiç mi farketmiyor senin bu ruh hallerini?
hemen, bir an önce doktora gittttttttttt
Babamın umrunda değilim. O adama da çok güvenmiştim birlikte olacaktık buluşup sonra ben buluşmadım hiçbişey olmadı evlenmek de istedim hatta ama o da beni kullanmak istedi anlıyordum ama sevgisine bağlandım kaldım beni dövse sövse yine bırakmayacak kadar yüzsüz oldum. O da birlikte olmuycaksan güle güle dedi ve bitti herşey. Troll değilim Allah şahit. Sevgisizlikten oldu sanırım birine bağlanmak istedim ama sonucu çok kötü oldu@Tamamdrdik
troll olmadığını varsayarak yazıyorum:
önceki konularına da baktım
bir sürü bahane sıralamışsın psikiyatra gidemem, vaktim yok, babam sıra almaz vs diye ama
sen muuuuuutlaka PSİKİYATRİST'e gitmelisin
buna mecbursun
yoksa kendini harcarsın, hem de öyle böyle değil fena harcarsın
ya abuk sabuk yollara girersin ya da intiharın eşiğine gelirsin
annen baban hiç mi farketmiyor senin bu ruh hallerini?
hemen, bir an önce doktora gittttttttttt
Kimsiniz?niye yeni üyelik aldın sen?
Haberi vardı tabiki ona atmadım. Falcıya yüzümü attımGeçmiş olsun.
Gözünüzü kör eden subyancinin haberi var mi?
Kendi ellerimle hayatımın içine etmek istiyorum, perişan olup sürünmek istiyorum diyorsun yani.Babamın umrunda değilim. O adama da çok güvenmiştim birlikte olacaktık buluşup sonra ben buluşmadım hiçbişey olmadı evlenmek de istedim hatta ama o da beni kullanmak istedi anlıyordum ama sevgisine bağlandım kaldım beni dövse sövse yine bırakmayacak kadar yüzsüz oldum. O da birlikte olmuycaksan güle güle dedi ve bitti herşey. Troll değilim Allah şahit. Sevgisizlikten oldu sanırım birine bağlanmak istedim ama sonucu çok kötü oldu
Babamın umrunda değilim. O adama da çok güvenmiştim birlikte olacaktık buluşup sonra ben buluşmadım hiçbişey olmadı evlenmek de istedim hatta ama o da beni kullanmak istedi anlıyordum ama sevgisine bağlandım kaldım beni dövse sövse yine bırakmayacak kadar yüzsüz oldum. O da birlikte olmuycaksan güle güle dedi ve bitti herşey. Troll değilim Allah şahit. Sevgisizlikten oldu sanırım birine bağlanmak istedim ama sonucu çok kötü oldu
Troll demeseniz gerçek bir soru gerçekten yaşadım üyeliğimin iptal edilmesini istemiyorum
Gidicem bir psikoloğa derdimi nasıl anlatıcım ki resim attım aklım Yok mu diyimsadece bu olay değil
içinde bulunduğun psikolojiyi diyorum
sana yanlış adımlar attırıyor ve attıracak belli
okulun rehberlik bölümü vardır, psikiyatriste gidemiyorsan git onlardan yardım iste
mutlaka bir uzmanla görüşmen lazım
berbat durumdasın
bir yardım eli lazım sana ve o el ne buradaki tavsiyeler ne bir arkadaş olamaz
şu yazdığın mesaj bile imdat çığlığı bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?