- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
İnşallah canım çok saol ya.. Dünyaya gelecekse bir şekilde geliyor değil miCanım bebeğin düşmesinin bunların hiç biri ile ilgisi yok.doktorununda dediği gibi bebekler sağlıksız olduğu için düşmüş.dikkat etmeye gelince kızımda da oğlumda da hiç birşeye dikkat etmedim.hatta oğlumda hamile olduğumu bilmeden yaz temizliği yaptım perde astım.defalarca mutfak tezgahının üstünden atladım.hiç bişey olmadı maşşallah.inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın.
Amin canımBunlarla alakali degildir doktorlarin dedigi gibi ama sen yinede dikkatli ol en azindan ilk aylar. Allah insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Güzel KK üyeleri tünaydınlar...
Hemen niye korktuğumu açıklayayım. Ben 2 kez düşük yaptım biri 4 haftalıktı diğeri 7 haftalıkBunların yanı sıra çok şükür Rabbim bir evlat nasip etti bize şuan 3 yaşında. Şimdi tekrar hamileyim 4 haftayı yeni bitirdik. Ben onu da kaybetmekten çok korkuyorum. Önceki hamileliklerimde cinsel ilişki olsun iş güç olsun kısıtlamadım kendimi hiç aynen hayatıma devam ettim. Ağır kaldırmadım tabi ama ister istemez acaba dikkat etmedim ondan mı düşürdüm diye düşünmeden edemiyorum. Sizlere sorum nasıl hareket etmeliyim. İlk aylarda gerçekten hareketler,cinsel ilişki gibi durumlar bebeğe etki eder mi? Doktorum ilk aylardaki düşükler anamoli bozukluktan olur dedi. Annelik işte kendimi suçlu hissediyorum. Tecrübeli annelerin de fikirlerini almak isterim. Siz nasıl hareket ettiniz? Neleri yapıp neleri yapmadınız? İçimi rahatlatmak istiyorum Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Hep dua ediyorum canım Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın,kucağını boş bırakmasın.. Amin çok aminAllah'ın izniyle bişey olmaz canım... fazla düşünme sakınan göze çöp batar derler Allah korusun...
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Bana ve benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenler içinde bol bol dua et
Amin canım inşallah çok saol :)Canım ben hiç hayat tarzımı değiştirmedim.
Bebeğin sağlıklı ise her türlü tutunur. Ben sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim uzanmamaya yüksek yerlerden bişey almamaya dikkat ettim. Bunlar önemli.
Cinsel ilişkiyi kısıtlamadım açıkçası doktor birşey dememişti söyleseydi kısıtlardım tabi ki.
Biraz büyüyene kadar dikkat et dinlen çok ayakta durma. :) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Haklısın olacaksa ne kadar sakınırsan yine oluyor..ben de düşüklerin hareketten kaynaklandığına inanmıyorum.
hamileliğimin başlarında her şeyden tiksinmiştim asansöre binemiyordum insanlar kokuyordu,
günde 5-6 kez 7 kat merdiven inip çıkıyordum hem de elimde koca laptopla.
Benim doktorum dusecek olan bebegi surekli yatsan da asla engelleyemezsin yine de duser demisti.Sagliksizdir demisti. Sizin icin hayirlisi olsun .Güzel KK üyeleri tünaydınlar...
Hemen niye korktuğumu açıklayayım. Ben 2 kez düşük yaptım biri 4 haftalıktı diğeri 7 haftalıkBunların yanı sıra çok şükür Rabbim bir evlat nasip etti bize şuan 3 yaşında. Şimdi tekrar hamileyim 4 haftayı yeni bitirdik. Ben onu da kaybetmekten çok korkuyorum. Önceki hamileliklerimde cinsel ilişki olsun iş güç olsun kısıtlamadım kendimi hiç aynen hayatıma devam ettim. Ağır kaldırmadım tabi ama ister istemez acaba dikkat etmedim ondan mı düşürdüm diye düşünmeden edemiyorum. Sizlere sorum nasıl hareket etmeliyim. İlk aylarda gerçekten hareketler,cinsel ilişki gibi durumlar bebeğe etki eder mi? Doktorum ilk aylardaki düşükler anamoli bozukluktan olur dedi. Annelik işte kendimi suçlu hissediyorum. Tecrübeli annelerin de fikirlerini almak isterim. Siz nasıl hareket ettiniz? Neleri yapıp neleri yapmadınız? İçimi rahatlatmak istiyorum Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Aynen canım yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa bi şekilde geliyor dünyaya.İnşallah canım çok saol ya.. Dünyaya gelecekse bir şekilde geliyor değil mi
Bir normal doğum olduğu için o ihtimali değerlendirmiyor doktorÖncelikle geçmiş olsun.brnimde 1 kurtajim 2 duyduğum var.kan pıhtılaşması çıktı bende.ondan düşüyormuş .bı tahlil falan yaptırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?