Çok Korkuyorum

Kızlar!

Nasıl ağlıyorum bilemezsiniz. Şu mesajlarınızla bana nasıl iyi geldiniz. Olumlu olumsuz tüm yazdıklarınızla... İyi ki varsınız.

Vazgeçmem söz konusu değil ben çocuk istiyorum ama korkuyorum da. Psikolojik destek diyenler olmuş onu da düşündük eşimle beraber başlayacağız hatta, destek olalım birbirimize dedik. Birlikte emin adımlarla inşallah.

Hamile olduğumu duyduğum gün ne yapacağım bilmiyorum. Bu akşam eşimle konuşurken "hamile olduğumu öğrendiğimde hemen duymak ister miydin ne tepki verirdin" diye sordum. Gözleri parladı bir anda "yoksa hamile misin doğru söyle" diye zıpladı yerinden.

Tek sebebi bu değil tabi ki ama ben böyle bir meleğin bize çok iyi geleceğini düşünüyorum. Kodlarımızı yeniden yazacağını bizlere oyunda yanınca verilen yeniden başlama hakkı gibi yeniden hayata başlama hakkı vereceğini düşünüyorum.

Bir arkadaş demiş ya hani yüzüne bakıp gülecek sadece sana gelince ağlamayı kesecek diye hissettirdiği şeyi anlatamam. Ama bir yandan da "bebeğimle ilk yalnız kaldığım gün..." diye başlayan mesaj da tedirgin ediyor.

Sanırım hepsi için hazırlıklı olmak ve korkularımızı susturmadan ama kontrolü de onlara bırakmadan ilerlemek gerekiyor. @Astoria yazdıkların için sana ayrıca teşekkür ediyorum.

Back