- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Eşek gibi çalışıyor bı dakka durmaz yerinde ama bunuda yaptı ...bende cahil ne alaka dedim niloyanin mesajıyla karistirmissin sanırım.Ben anlaymadım ki işinde gücünde cahil olmayan bi adamın madde içmeyle ne işi olur? Bu mesajı ben yanlış mi anladım
İyide sen yazmadinmi 'niloyatospik ' diye..Niloya çok soru sorar diye çok konuşur hinkac defa denk geldim :) sonanda'yla yazismanizdan onu çıkardım oyuzden hakkını veriyosun dedimBenim nick de ne yazıyor hiç bilmiyorum kibi ara değiştireyim dedim beceremedim hatta birilerine sorayım da öğreneyim dedim
Anladım iyi yapmışsın canım ben veleyat babada sandım bı an.Ben brlki biliyorsundur baba ile farkli sehirlerde yasiyoruz. Baba benden 3 saat uzakta farkli bir sehirde. Ve o gun aksi gibi benim butunleme sinavlarim vardi. Dekandan izin alamadim. En son rektorlukten izin alip gittim ama benim bilet alip gitmem izin almam uzun surecegi icin apandisitte acil denilince ben dilekce yazip onay verdim oglum hemen ameliyata girsin diye. Ben gittigimde o ameliyattan cikmisti. Gittim ama ameliyatina yetisemedim.
He tmm canım rumuz ya o nick deyince herkesin bişeyler yazıyor ya oraya ben yazı bilemedim yazmayı o sandımİyide sen yazmadinmi 'niloyatospik ' diye..Niloya çok soru sorar diye çok konuşur hinkac defa denk geldim :) sonanda'yla yazismanizdan onu çıkardım oyuzden hakkını veriyosun dedim
Çalışmıyorum ben ev hanımıyım durumumuz iyi deyip çalıştırmıyorŞizofreni,bipolar bozukluk gibi hastaların tedavisinde kullanılan bir takım ilaçlar var. O tarzsa sıkıntı olabileceğini düşündüm. Xanax evet ağır bi ilaç ama kullanmışsın ve durumunda düzelme olmuş şuan kullandığın daha sakinleştirici bişey. Öyle hakim geçmişe bakıpta bu ilaç kullanmış vs diye velayet vereceğini sanmıyorum. Çocuk hem küçük hemde maddi olarakta yetebilecek durumdaysan yüksek ihtimal sende kalır diye düşünüyorum
Öyle yapicam canım.babasi sonuçta böyle bisiyi ondan saklayamam.ben sadece kv kp bilsin istemiyorumKonuya gelecek olursak canım sadece eşine haber verirsin isterse anasına babasına söyler annen empati kurarak çağırmanı istiyor belli ki tabi karar senin
Ailesi için tamam diyebilir ama kendisi gelir yani o kesinKücücük bir operasyon sadece kendin ble durablrsn yanında hatta belki aynı gün çıkış bile verebilirler böyle bir zamanda gelmelernin doğru olmedığını söylersn eş kişisine .. Gerci seni dinler mi bilmem
Amin çok saolun. Öyle soylucem bende gelmesinler ya vallahi istemiyorum.dun gece düşünmekten uyuyamadım sabahın 5.30 kadar gözüme uyku girmedi şuan basım çatlıyor agridanHastanelerde pandemi dolayısıyla ziyaretçi ve ziyaret saatine kısıtlamalar gibi bir takım önlemler alınmış durumda, çocuğun anne ve babasının yanına gelmesine izin verselerde, diğerlerine izin vermeyebilirler. Hastanenin bu konudaki uygulamalarını sorup, öğrenin. Eşinize elbette haber verin. Ama, diğer yakınlarının hastaneden çıktıktan sonra ziyaret edebileceğini, boşuna hastaneye gelmemelerini tembihleyin. Kendinize birde bunları düşünüp, sıkıntı yapmayın.
Küçük oğlunuza şimdiden geçmiş olsun diliyorum. Allah iyilikler versin.
Kendisi gelsn sonuçta küçük olsa ble bir amelyat çocuğunuz babasını da yanında görmek isteyebilir ona birşey diyemem canmAilesi için tamam diyebilir ama kendisi gelir yani o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?