Çok korkuyorum

Anlayamadım şimdi ben daha önceki msjınızda velayet kimdeyse o ameliyat kararı verir dediniz sizde neden imza istendi
Hanimefendi oglumun velayeti bende. Subat tatilinde babasi ile beraberdi. Baba ile cocugun gorus gunleri var hakimin belirledigi bir takvim var. O gunlerde gorusuyorlar. Baba ile beraberken oglum rahatsizlanmis. Dojtora goturmus babasi, apandisit sorunu cikmis. Acil ameliyat demisler. Lakin imzam olmadan yani cocuga bakmakla yukumlu kisinin onayi olmadan ameliyat yapilmadigi icin dilekce yazip onay verdim. Olay bu.

Bizi dovuceksin gibi hissediyorum sakin sonanda

Şimdi anladım sağol cnaım sopayı yicektim az kalsın

Sen gitmedinmi ameliyata
Ben brlki biliyorsundur baba ile farkli sehirlerde yasiyoruz. Baba benden 3 saat uzakta farkli bir sehirde. Ve o gun aksi gibi benim butunleme sinavlarim vardi. Dekandan izin alamadim. En son rektorlukten izin alip gittim ama benim bilet alip gitmem izin almam uzun surecegi icin apandisitte acil denilince ben dilekce yazip onay verdim oglum hemen ameliyata girsin diye. Ben gittigimde o ameliyattan cikmisti. Gittim ama ameliyatina yetisemedim.

Valla ben de o yazdığın yazıda anamm dedim bu niyetle demedim ama dedim bilgim olsun diye sordum
Kusuruma bakma. Ilk okudugumda ne tehlikeli kismini falan okuyunca dedim anneye cocugun velayetini veriyor adamlar, omur boyu cocugu anne koruyor zaten. Bir ameliyati da ettiremeyecek mi? Merak etme velayet bende ama oyle ciddi seylerde haber veriyorum ama verme zorunlulugum yok onu soylemek istedim.

Ya ben kendi açımdan baktım ya velayeti alsa o hep karar verirse falan diye korktum daha önce evliliğimde ayrılma muhabbeti geçmişti eşim tehdit etmişti hatta velayetini alırım görürsün ilaç kullanıyorsun sana da vermezler demişti panikatak hastasıyım ben o yüzden sordum

Merak etme alamaz. Panik atak icin ilac kullaniyorsun diye hakim babaya vermez. Cocuga zarar verebilecek derecede akil sagliginin olmamadi lazim babanin velayeti almasi icin ya da sizin kendi rizanizla vermeniz gerekiyor. Bir de cocuk 13 yasindan buyukse ve kendi istegi ile babada kalmak istiyorum derse baba velayeti alir. Esiniz de cok gaddarmis. Cocuk anneden ayrilir mi? Baba anne sefkati veremez.

Gunumuz kosullarinda cogu kisi antidepresan kullaniyor ona kalirsa. Panik atak anksiyete gibi bu tip durumlara degil, cocuga zarar verecek agir bir rahatsizligi, sizofren gibi, var mi ona bakiliyor.

Malesef kavga anında gaddar oluyor. Bir değil iki kez değil kaç kavgamızda dile getirince işin aslı astarını insan öğrenmek istiyor ne yalan söyliyim beni herşeyle yargıla ama evladımdan ayrı koymakla vurma beni dedim son kez daha uyardım bir dahaki kavgamız olursa o zaman anlıcaz dediklerim tesir etti mi diye sen hastasın ve ilaç kullanıyorsun alırım elinden bendrn ayrılırsan dedi kaç kez ilaç kullanmadan da iyi olamıyorum terapi de alıyorum bu bi gerçek iyi bir anne olmak için elimden geleni yapıyorum sağlıklı olabilmek için de tedavimi olmalıyım elbette

Babası çocuğa düşkün Allah var .çocukta babaya .ama işte o nalet maddesini .5.6 ay dayanabildi sonra yine içmeye başladı herneyse .kp kv gelince bı sevmeye varlar onun dışında yok
Yerinde olsam çocuğumun psikolojisi içinn söylerdim. Bak şuan kendin için düşünme çünkü çocuklar herşeyin farkında neden babam benim en zor günlerimde yanımda yok diye içerlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…