- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
Sayıları not aldım bekle beni süper lotoilk gece korkusu evlenmeden önce halletmen gereken sorunlar arasında 76389534. sırada olduğu için bence acele etmene gerek yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayıları not aldım bekle beni süper lotoilk gece korkusu evlenmeden önce halletmen gereken sorunlar arasında 76389534. sırada olduğu için bence acele etmene gerek yok.
ben bu tiplerin arasına bile girememişim pü bana
Ben de hamile kalabilen ama düşük yapan 4.gruptanım![]()
E tabi oyleO kadar korkutucu bisey olsa dünya nüfusu şimdikinin yarısından az olurduşimdiden düşünme akışına birak
Amin vallaGüldürdünüz
Allah gönlünüze göre versin inşallah
İlk gece de çok olaylar oluyor korkmakta haklısınızKızlar 2 senedir devam eden bi ilişkim var çocuk evlenmek istiyo ama ben çok kuruntuluyum korkuyorm ilk geceden dolayı hep bahane ler uyduruyorm evlenmemek için bu ilk gece korkusundan nasıl kurtulanilirim rica etsem görüşlerinizi paylaşırmısınız
23 yaşındaKorkulacak kadar can yakıcı bir şey değil ya
Onu geç de seen daha 18 yaşındasın bırak ilk geceyi evliliği de merak ettim sevgilin kaç yaşında![]()
Ne gibi olaylarİlk gece de çok olaylar oluyor korkmakta haklısınız![]()
Ya tesekkur ederimIlk gece korkusu o kadar abartılacak bişey değil bende çok dertlenmiştim bunu ama kendini kasmayıp rahat düşündükten sonra devamı geliyor zaten bundan önce evliliği yuruyebilicek psikolojide misin karşılıklı iletiminiz ne durumda bu tarz şeyleri düşünmen daha mantıklı olur yoksa şu anki kafana taktiğin olay inan büyütülecek birsey degil![]()
Duvarları kontrol edin mutlaka23 yaşında
Ne gibi olaylar
Bişey olmaz kız acımıcak :)Kızlar 2 senedir devam eden bi ilişkim var çocuk evlenmek istiyo ama ben çok kuruntuluyum korkuyorm ilk geceden dolayı hep bahane ler uyduruyorm evlenmemek için bu ilk gece korkusundan nasıl kurtulanilirim rica etsem görüşlerinizi paylaşırmısınız
Haklısınız tesekkur ederimSeninle evlenmek isteyecek kadar seni seviyorsa, bu korkunu paylaştığında da sakince sana yardımcı olacaktır eminim. Korkmana gerek yok. Çözümsüz hiç bir şey yok.
Bişey olmaz kız acımıcak :)
23 yaşında
Ne gibi olaylar
Offf korkutma kızı agsshhdfjDuvarları kontrol edin mutlaka
YaaaaNe olabilir, sadece sevişiliyor
Milyonlarca insan yapıyor bunu, kötü birşey olsa yapılmaz değil mi, çok keyiflidir kesin bilgi![]()
Düzelttim yorumumu ağır gelebilirOfff korkutma kızı agsshhdfj
Bence 4.Bdvde 3 tip kadın var; ilk geceden korkanlar , kazara hamile kalanlar ,hiç hamile kalmayanlar. Hep bu 3lü arasında koşup duruyoruz. Gerçekten vajinismus ile ilgili yüzlerce konu var, bakının biraz. Ama sırf bu yüzden de evlenmekten kaçmayın.