Eylül arkadaşım cok anlayislisin maşallah. 2 çocuğum var defim onları doyuramayip zarar gormelerinden korkuyorum dedim. Olmekten korkuyorum demedim. Yazik gerçekten okaui bu şekilde saptirmaniz. Vatan millet diye saldirsinlar olsun çocuklarımız. Ozsman esadin yaptigida dogru " adam vatani ugruna çocukları katletti" .
bunun milli duyguların ölmesiyle bir ilgisi yok iki küçük çocuk annesi olmakla ilgisi var. anne olmakla yani. konu sahibi arkadaşım anne olduğunuz için hassasiyet duyuyorsunuz, ALLAH ın izni ile birşey olmaz, tabi çok fazla sınırlarda dolaşmamak gerekir çünkü kırılan testinin içinde ne varsa çevresine de sızar, siz yine küçük çocuklarınız var madem sınırlardan uzak durun, ve ülkemiz için dua edin...
abartıyosunuz...Arkadaşlar ben suriye ile savaş çıkar bize saldırır diye çok korkuyorum. Tatile gidecegiz Bartin a yada antalyaya ve bu tatili 1 yıldır bekliyorum ama korkuyorum yollarda kalırız diye. 45 günlük bebeğim var bide 5 yaşında oğlum. Savaş olursa onlara ne yedircem icircem diye onları düşünüyorum hep. Konyada yaşıyorum. Sizce büyük bişey olurmu. Benmi abartiyorum.
Arkadaşlar ben suriye ile savaş çıkar bize saldırır diye çok korkuyorum. Tatile gidecegiz Bartin a yada antalyaya ve bu tatili 1 yıldır bekliyorum ama korkuyorum yollarda kalırız diye. 45 günlük bebeğim var bide 5 yaşında oğlum. Savaş olursa onlara ne yedircem icircem diye onları düşünüyorum hep. Konyada yaşıyorum. Sizce büyük bişey olurmu. Benmi abartiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?