cok korkuyorum:((((((

Arkadaşlar Merhaba,
Affınıza sığınarak daha çok yeni olmamla beraber bir şey hatırlatmak istiyorum. Siteye çok kısa bir süredir üyeyim, hemen her başlığı okumak istiyorum ilgimi çeken... Fakat yorumlara bakınca birbirimize zaman zaman fazla sert çıktığımızı görüyorum. Evet bu forumda haklı olan ark.larımız var, diyorlar ki; NEDEN SAVAŞ İLE TATİL bir arada... Sanki yazıda tatile gitmek için savaşı erteleyin gibi bir tutum var diyorlar. Haklılık payı var gerçekten belki yanyana kullanılmamalıydı... Fakat birimizin yanlışı olursa onu güzellikle uyarmamız gerek diye düşünüyorum. 'yakışmadı' diyebiliriz, 'yanlış anlaşılıyor' diyebiliriz ama biribirimizi doğruyu gösterebilmek adına bu kadar kolay kırmamalıyız... Konuyu açan ark. belki o anda durumunu anlatmak istedi, endişesini yanlış ifade etti...
Belki bana da tepki göstereceksiniz karışıyorum diye ama özür dilerim lütfen saygısızlık olarak algılamayın bunu... Naçizane dışarıdan bir görüş sadece...

Ya bazı arkadaşlar o kadar edebiyat parçalıyor ki kendileri sanki bu yaz tatiline çıkmadılar, bikini giymediler başkalarına ahkam kesiyorlar. Eminim bu şekilde konuşanlar en az kafaya takanlardır. Tv de onlarca çocuğun katledildiğini görüyoruz gözyaşıyla izliyoruz ama ne zamana kadar tv kapanana kadar dürüst olun biraz, elimizden başka yapacak hiç bişey gelmiyor. Müslüman olarak bol bol dua etmek gerek. Eğer burda savaş çıkarsa ki zor bir ihtimal ölelim ne olmuş şehit olmuşuz toprağımız için çok mu. Sen imanından eminsen Ölüm sana hediye gelir hele şehitlik. Onlarca insan katledildiği sanılsada şuanki yerlerinde onlar mutludur, huzurludur. Allah tüm müslüman kardeşlerimizi korusun. konu sahibi arkadaşım korkma ecel geldiğinde savaş bahane...Bir deprem olur yerle bir oluruz...Allaha sığın ve ondan başkasından heleki zalimlerden korkmadığını söyle Rabbim o zaman yar ve yardımcın olur...

Konu sahibi arkadaşımı ben çok iyi anlayabiliyorum.Tatille alakalıda örnek vermek istemiş bence.Bende yeni doğum yaptım.20 günlüğüz daha ve bu sıkıntıları bende yaşadım ve halada yaşıyorum.Haberleri izleyemez oldum.Sırf savaş değil her kötü haberde çocuklarım ailem gözümün önüne geliyor ve ağlama krizine giriyorum.Bu düşüncelerden bende ayrılamıyorum.

kadınlar kulübüne hoş geldiniz :)
herkesin klavye başında aslan kesildiği yere... (buna ben de dahilimdir)
yüzyüze olmayınca herkes herkesi istediği gibi eleştirme hakkına sahip olduğunu düşünüyor.
sanal alemin verdiği güçle istediğimiz yorumu yapıyoruz işte :)

Merhaba hoşbuldum çok teşekkür ederim :)
Maalesef hepimiz istemesek de bir an sinirlenip öncelikle doğruyu gösterebilmek adına karşımızdakine çıkışabiliyoruz... Hele ki ben ne çok yapıyorum bunu gün içinde :) Ama okuyunca yani yardım istiyorlar, belki doğru belki yanlış düşüncedeler, biz o an tepki verince çok kolay kırıyoruz birbirimizi... Başlıklara bakarken, eczanedeki karşılaştığı şeye derdini anlatmaya çalışırken; kapalı açık kişi ayrımı yaptığı söylenen, korkup korkusunu paylaşınca tatil planı yaptığı söylenen, eşini kıskanınca yerin dibine sokulan kişileri görüyorum... Belki tabi ki o kişiler kötü niyetli de olabilir bu ihtimal de var ama, biz yine diğer ihtimali düşünmek isteyelim diye düşünüyorum :)
Araya girip baş şişirmek gibi oldu benimkisi :)
Sabrınız için tekrar çok teşekkür ederim

büyük orta doğu projesi desem

çok yersiz olucak ama yazdıklarınızı çok bebeğniyorum takip ediyorum yalnız şu yazım stiliniz gözlerimi çok yoruyor. bazen devamını getiremiyorum okumayı bırakıyorum.Merakta ediyorum

savaş çıkarsa ülkeyi değil tatili mi düşünüyorsunuz ????? yazık ,milli duygular ölmüş ,bencil duygular kalmış geriye..

Yahu neden hemen kötü değerlendirme yapıyorsunuz ki? İnsanlar bir şekilde normal hayatlarına devam ediyor (hepimizin yaptığı gibi). O zaman sizin buraya cevap yazmanız da vatan hainliğine giriyor. Lütfen yapmayın böyle şeyler... Elimizde olmayan sebeplerden dolayı zaten savaş kapımızda bekliyor. En azından birbirimizi kırmayalım. Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde konuşmak ve birbirimizi yargılamamak dileğiyle. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

Ben de cok etkileniyorum bu yuzden bu tur haberlere hic bakmiyorum. Tv izlemiyirum zaten. Netten de es geciyorum o haberleri. Savasla ilgili de yorum yazardim ama agir olur.

vatan haini ???????????????????????????????????

suriyede ölen çocuklar çocuk değil mi?
onlarda ana kuzusu.....
bende anneyim, allah herkesin evladını korusun...
ama katil esede müdahalenin vakti geldi

Suriye'ye girilecek orası tartışılmaz artık ama dilerim ucu bize dokunmaz. Oradakiler de insan yalnız kendi ülkemin bekası tüm insanlıktan daha değerli benim için. Hümanist değilim kimse kusura bakmasın. Eşim Ermenistan sınırında belki onu da Suriye sınırına çekecekler olan en başta bize olacak. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Abd bize saldırırsa biz de Türkiye'ye saldırırız demiş Esad:18:
Valla ben de korktum bi ara gazete de falan okudum bombalardan etkilenmicek yerleri falan gösteriyolardı.
Konuyu açan ablaya niye bu kadar tepki gelmiş anlamış değilim,tabiki önce çocuklarını düşünecek,neresi garip ki bunun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…