Arkadaşlar Merhaba,
Affınıza sığınarak daha çok yeni olmamla beraber bir şey hatırlatmak istiyorum. Siteye çok kısa bir süredir üyeyim, hemen her başlığı okumak istiyorum ilgimi çeken... Fakat yorumlara bakınca birbirimize zaman zaman fazla sert çıktığımızı görüyorum. Evet bu forumda haklı olan ark.larımız var, diyorlar ki; NEDEN SAVAŞ İLE TATİL bir arada... Sanki yazıda tatile gitmek için savaşı erteleyin gibi bir tutum var diyorlar. Haklılık payı var gerçekten belki yanyana kullanılmamalıydı... Fakat birimizin yanlışı olursa onu güzellikle uyarmamız gerek diye düşünüyorum. 'yakışmadı' diyebiliriz, 'yanlış anlaşılıyor' diyebiliriz ama biribirimizi doğruyu gösterebilmek adına bu kadar kolay kırmamalıyız... Konuyu açan ark. belki o anda durumunu anlatmak istedi, endişesini yanlış ifade etti...
Belki bana da tepki göstereceksiniz karışıyorum diye ama özür dilerim lütfen saygısızlık olarak algılamayın bunu... Naçizane dışarıdan bir görüş sadece...
kadınlar kulübüne hoş geldiniz :)
herkesin klavye başında aslan kesildiği yere... (buna ben de dahilimdir)
yüzyüze olmayınca herkes herkesi istediği gibi eleştirme hakkına sahip olduğunu düşünüyor.
sanal alemin verdiği güçle istediğimiz yorumu yapıyoruz işte :)
Arkadaşlar ben suriye ile savaş çıkar bize saldırır diye çok korkuyorum. Tatile gidecegiz Bartin a yada antalyaya ve bu tatili 1 yıldır bekliyorum ama korkuyorum yollarda kalırız diye. 45 günlük bebeğim var bide 5 yaşında oğlum. Savaş olursa onlara ne yedircem icircem diye onları düşünüyorum hep. Konyada yaşıyorum. Sizce büyük bişey olurmu. Benmi abartiyorum.
Zirve bugün toplantı amacı ve hedefi belli, kimyasal silah atıldı iddası ile Suriye'ye de girilecek bu kaçınılmaz. İlginç olan ne aslında biliyor musunuz? 2004'de abd'de felluce'de siviller üzerinde mk77 kullanan abd şimdi ahkam kesiyor bizim çok bilen yöneticilerimizde onaylamak için orada bulunuyorlar. Budistler müslüman kardeşlerimizi işkencelere maruz tutuyor, cami çıkışlarında toplu katlediyor ama bizim derdimiz nedense sadece Suriye... Bence önce bunları ve neden bu hale geldiğimizi düşünün ki sonra endişelerinize cevap bulabilirsiniz.
savaş çıkarsa ülkeyi değil tatili mi düşünüyorsunuz ????? yazık ,milli duygular ölmüş ,bencil duygular kalmış geriye..
çok yersiz olucak ama yazdıklarınızı çok bebeğniyorum takip ediyorum yalnız şu yazım stiliniz gözlerimi çok yoruyor. bazen devamını getiremiyorum okumayı bırakıyorum.Merakta ediyorum
Arkadaşlar ben suriye ile savaş çıkar bize saldırır diye çok korkuyorum. Tatile gidecegiz Bartin a yada antalyaya ve bu tatili 1 yıldır bekliyorum ama korkuyorum yollarda kalırız diye. 45 günlük bebeğim var bide 5 yaşında oğlum. Savaş olursa onlara ne yedircem icircem diye onları düşünüyorum hep. Konyada yaşıyorum. Sizce büyük bişey olurmu. Benmi abartiyorum.
Yahu neden hemen kötü değerlendirme yapıyorsunuz ki? İnsanlar bir şekilde normal hayatlarına devam ediyor (hepimizin yaptığı gibi). O zaman sizin buraya cevap yazmanız da vatan hainliğine giriyor. Lütfen yapmayın böyle şeyler... Elimizde olmayan sebeplerden dolayı zaten savaş kapımızda bekliyor. En azından birbirimizi kırmayalım. Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde konuşmak ve birbirimizi yargılamamak dileğiyle. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?