Çok Korkuyorum... :(

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
53
41
Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorum hemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...

olur bazı zamanlarda böyle şeyler. birileri seni korkutmak istiyo değil mesele. ruh halinin hassaslaşması bence.
bi keresinde yurt kantininde arkadaşım omuzuma dokundu diye korkudan ağlamıştım :) zihnini açık tut geçer eminim :)

her gece yada korktugunuzda dua okuyun
emin olun korkuya dua bire bir..
özellikle de Kureyş duası
Rabbim şifa versin...

Canım çok teşekkür ederim birşey soracağım çay ile alakası yoktur değil mi çok korktum bu çay olayından . ayrıca haklısın ruh hassaslaşması olabilir.

Sen kafana taktığın için korkuyorsun bence. Askıda duranları bir şeylere benzetmek vs. her insanda olan bi şey. Bir gece yatarken perde hafif aralık kalmış. Bende gece uyandım bi baktım duvarda bi şey var. Sonradan fark ettim ki sokak lambası vuruyomuş. Yani göz yanılsamaları olması çok doğal. Ama sen cinler var ya bana musallat olursa diye kendini kandırıyorsun.
Annem her gece yatmadan önce çaydanlığı boşaltıp temizler ve 50 yıldır öyle bir şey yok. Eğer akşam çay dökene musallat olunsaydı sanırım çoğu insan farklı halde olurdu.

Bence biraz rahat ol kendini korkutmuşsun sen. Eğer inançlıysan felak, nas ve ayetel kürsi oku. Bunlar koruyucu dualar olarak geçiyor

Eşimle evlendiğimizde hamile kalana kadar onun beni benim onu korkutmuşluğumuz vardır.Şaka mahiyetinde.
Hani şaka amaçlı eşiniz felan korkuttu mu sizi?

canım banada olan şeyler bunlar. ama sen korktukça korkun daha da büyür. kendine korkmuyorum yok öyle şeyler falan de. kendi kendini motive et. biraz da dua et geçer

her gece yada korktugunuzda dua okuyun
emin olun korkuya dua bire bir..
Canım ben ayetel kürsi okuyorum ama sonunu getiremiyorum bende euzu besmele, kelime-i şehadet ve ayet -el kürsi okuyorum ama sonunu unutuyorum hep .

Canım çok teşekkür ederim birşey soracağım çay ile alakası yoktur değil mi çok korktum bu çay olayından . ayrıca haklısın ruh hassaslaşması olabilir.

o dediğini biliyorum çay kül sıcak su vb şeyleri gece dokmeyin derler ama ondan oldugunu sanmıyorum. sonucta kaynar vaziyette olmadan cayı süzüp çöpe döküyorsun. sen genede dikkat et kaynar kaynar dökme :) ılınmasını bekle sonra boşalt çayı

canım banada olan şeyler bunlar. ama sen korktukça korkun daha da büyür. kendine korkmuyorum yok öyle şeyler falan de. kendi kendini motive et. biraz da dua et geçer
Evet canım önceden öyleydi kendimi motive ediyordum ama sonra tırsak oldum

peki kaynar dökersem ne olur ki ?

peki kaynar dökersem ne olur ki ?

birşey olacagından değil hurafeler işte takma kafanaaa :) sıcak su filan dökünce 3 harfliler yanıyomuşta sonra çarparmışta belki gerçek belki değil ama daha denk gelmedim ben :)

bana da geçen gün yatağın üstüne attığım plates topuyla havlu,oturan insan gibi geldi,ışığı açtım uyudum.Olur öyle bazen..

birşey olacagından değil hurafeler işte takma kafanaaa :) sıcak su filan dökünce 3 harfliler yanıyomuşta sonra çarparmışta belki gerçek belki değil ama daha denk gelmedim ben :)
aa sıcak suyu hiç duymamıştım ama ben akşamları çok dökerim kaynar kaynar böyle

aa sıcak suyu hiç duymamıştım ama ben akşamları çok dökerim kaynar kaynar böyle
onu geçte lavabonun giderini eriticen sıcak sudan sonra mutfagı su basıcak eşim bana çok kızar bu konuda aklında olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…