Psikiyatriye gitmeyi düşünmüyor musun?Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorumhemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
canım o çay olayını bılıyorum ben. yanı dısarı dokersen bısey olur mesela ben ıkıncı katta oturuyorum camdan bırseyler sılkelemek asagı bıseyler atmak tırnak kesmek vs vs diye gıdıyor bunlar her işini bismille yap ve yatmadan once bı ayetel kursi oku. umarım kısa surede gecer sıkıntıların.Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorumhemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
Aslında eşime bunu söyledim o da gerek yok bence geçer sen yeter ki korkamamaya çalış vs. şeyler söyledi eğer baya bir korkum artarsa o zaman gideceğim.Psikiyatriye gitmeyi düşünmüyor musun?
O kdar kolay musallat olmazlar. Büyü veya davet yapman lazım gelmeleri icinKızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorumhemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
Amin canım.canım o çay olayını bılıyorum ben. yanı dısarı dokersen bısey olur mesela ben ıkıncı katta oturuyorum camdan bırseyler sılkelemek asagı bıseyler atmak tırnak kesmek vs vs diye gıdıyor bunlar her işini bismille yap ve yatmadan once bı ayetel kursi oku. umarım kısa surede gecer sıkıntıların.
Gitmeniz gerek bence,sonuçta sadece korkmuyorsunuz halüsinasyonda gördüğünüzü söylüyorsunuz.Aslında eşime bunu söyledim o da gerek yok bence geçer sen yeter ki korkamamaya çalış vs. şeyler söyledi eğer baya bir korkum artarsa o zaman gideceğim.
Gunduzde korkuyormusunAmin canım.
bende öyleydim hatta kendi kendini korkutan bi insanım o derece. yatmadan önce ayetül kürsi ve nas surelerini oku rahat rahat yatarsınEvet canım önceden öyleydi kendimi motive ediyordum ama sonra tırsak oldum
evet canım konuyu açmadan 5 dk önce lavobadan çıktım ve yine sanki biri bööö diycekmiş gibi hissettim ve hemen konu açmaya karar verdim. yani kısacası gündüzleri çok oluyor.Gunduzde korkuyormusun
Bende öyle Gunduzde korkuyorum ama korkunun üzerine gittim habire cinli hikayeler okudumevet canım konuyu açmadan 5 dk önce lavobadan çıktım ve yine sanki biri bööö diycekmiş gibi hissettim ve hemen konu açmaya karar verdim. yani kısacası gündüzleri çok oluyor.
bende geceleri aynaya bakarken gözlerimi pörtletip ağzımı açıyorum ıııaaa diye sesler çıkartıp kendimi korkutuyorum. içimden bir ses kendini korkut diyor banabende öyleydim hatta kendi kendini korkutan bi insanım o derece. yatmadan önce ayetül kürsi ve nas surelerini oku rahat rahat yatarsın
biraz sorunluyuz galiba ikimizbende geceleri aynaya bakarken gözlerimi pörtletip ağzımı açıyorum ıııaaa diye sesler çıkartıp kendimi korkutuyorum. içimden bir ses kendini korkut diyor bana
aynen ama uzun halisilasyon değil hemen geçiyor çok kısa görüyorum eşyalar oynuyor ceketler korkunç gözüküyor birileri var gibi geceleri.Gitmeniz gerek bence,sonuçta sadece korkmuyorsunuz halüsinasyonda gördüğünüzü söylüyorsunuz.
tamam canım çok saol.Stres, sıkıntı böyle vesveselere sebep olur her zaman. Vesveseden kurtulmanın yolları diye nette araştır, makalelere bak. Çözüm önerilerinden faydalan.
aynen ama uzun halisilasyon değil hemen geçiyor çok kısa görüyorum eşyalar oynuyor ceketler korkunç gözüküyor birileri var gibi geceleri.
Halusinasyon değil bu işte sadece kuruntu. Düşünmemeye çalış. Ben harbi harbi gordumaynen ama uzun halisilasyon değil hemen geçiyor çok kısa görüyorum eşyalar oynuyor ceketler korkunç gözüküyor birileri var gibi geceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?