Çok Korkuyorum... :(

Psikiyatriye gitmeyi düşünmüyor musun?

canım o çay olayını bılıyorum ben. yanı dısarı dokersen bısey olur mesela ben ıkıncı katta oturuyorum camdan bırseyler sılkelemek asagı bıseyler atmak tırnak kesmek vs vs diye gıdıyor bunlar her işini bismille yap ve yatmadan once bı ayetel kursi oku. umarım kısa surede gecer sıkıntıların.

Psikiyatriye gitmeyi düşünmüyor musun?
Aslında eşime bunu söyledim o da gerek yok bence geçer sen yeter ki korkamamaya çalış vs. şeyler söyledi eğer baya bir korkum artarsa o zaman gideceğim.

O kdar kolay musallat olmazlar. Büyü veya davet yapman lazım gelmeleri icin

Amin canım.

sen kendi kendine korku üretiyorsun. korktuğun zaman ''aslında korkacak birşey yok sen kendin korku üretiyorsun Muyap'' de ve korkmuyorum diye tekrarla. bunu sadece dilinle değil inanarak söyle. üç beş defadan sonra korku falan kalmaz. dua sadece korktuğun zaman değil herzaman okunmalı

Aslında eşime bunu söyledim o da gerek yok bence geçer sen yeter ki korkamamaya çalış vs. şeyler söyledi eğer baya bir korkum artarsa o zaman gideceğim.
Gitmeniz gerek bence,sonuçta sadece korkmuyorsunuz halüsinasyonda gördüğünüzü söylüyorsunuz.

Evet canım önceden öyleydi kendimi motive ediyordum ama sonra tırsak oldum
bende öyleydim hatta kendi kendini korkutan bi insanım o derece. yatmadan önce ayetül kürsi ve nas surelerini oku rahat rahat yatarsın

Gunduzde korkuyormusun
evet canım konuyu açmadan 5 dk önce lavobadan çıktım ve yine sanki biri bööö diycekmiş gibi hissettim ve hemen konu açmaya karar verdim. yani kısacası gündüzleri çok oluyor.

evet canım konuyu açmadan 5 dk önce lavobadan çıktım ve yine sanki biri bööö diycekmiş gibi hissettim ve hemen konu açmaya karar verdim. yani kısacası gündüzleri çok oluyor.
Bende öyle Gunduzde korkuyorum ama korkunun üzerine gittim habire cinli hikayeler okudum

bende öyleydim hatta kendi kendini korkutan bi insanım o derece. yatmadan önce ayetül kürsi ve nas surelerini oku rahat rahat yatarsın
bende geceleri aynaya bakarken gözlerimi pörtletip ağzımı açıyorum ıııaaa diye sesler çıkartıp kendimi korkutuyorum. içimden bir ses kendini korkut diyor bana

Şimdi hiç korkmuyorum. Öyle birşey varsa zaten senin korkudan sactigin negatif enerjiden besleniyorlar. Korkma sana hicbirsey yapmazlar

Bende de bu korku vardı.
Hatta öyle ki gündüz vakti bile tek başıma bir odada duramazdım.
Tek başına uyuyamama, mutfağa bile gidememe vs vs.
Dua oku emin ol zamanla geçtiğini göreceksin.
Bir de adım adım gitmeye çalış. Ben bir anda dua okuyup gece vakti odada tek kalmayı beklemedim yani
Önce ne bilim tek başıma herkes salonda otururken mutfağa gitmeye başladım vs.
Şuan evde tek kalabiliyorum.
Hala korktuğum zamanlar anlıkta olsa oluyor.
Onda da dua okuyup hiçbirşey olmadığına ve olmayacağına ikna ediyorum kendimi.

bende geceleri aynaya bakarken gözlerimi pörtletip ağzımı açıyorum ıııaaa diye sesler çıkartıp kendimi korkutuyorum. içimden bir ses kendini korkut diyor bana
biraz sorunluyuz galiba ikimiz
çok umursarsan çekilmez hale gelir. korkmuyorum de kendi kendine sürekli ben böyle böyle rahatladım

Gitmeniz gerek bence,sonuçta sadece korkmuyorsunuz halüsinasyonda gördüğünüzü söylüyorsunuz.
aynen ama uzun halisilasyon değil hemen geçiyor çok kısa görüyorum eşyalar oynuyor ceketler korkunç gözüküyor birileri var gibi geceleri.

Stres, sıkıntı böyle vesveselere sebep olur her zaman. Vesveseden kurtulmanın yolları diye nette araştır, makalelere bak. Çözüm önerilerinden faydalan.

aynen ama uzun halisilasyon değil hemen geçiyor çok kısa görüyorum eşyalar oynuyor ceketler korkunç gözüküyor birileri var gibi geceleri.

Halüsinasyon değildir anlattığına göre, evet. Yine stres karartılar görür gibi olmaya sebep oluyor. Daha nice belirtiler var. Bence psikoloğa gitmen lazım senin.

Halusinasyon değil bu işte sadece kuruntu. Düşünmemeye çalış. Ben harbi harbi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…