Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorumhemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
o ne oluyor canım hiç duymadım ben.ben de ayniyim. anksiyete var bende
kaygi bozuklugu. asiri evham gereksiz korku vs.o ne oluyor canım hiç duymadım ben.
canım çok çok haklısın mesela su şişesi vs düzelince çıt diye ses çıkarır ya çok kokuyorum o tür şeylerden bunlar hep düşünmekten oluyor hergün aklımdan geçen şeylere bakarmsın ya gelirse ! ya beni korkutursa ! ya şöyle ya böyle diye düşüne düşüne beynime yer etti artık. sonuç olarak da bu korkular kalıverdi bende.Çok düşünüyorsunuz bunları sanırım ondan..
Bende de eskiden çok olurdu daha çok geceleri, gündüzleri çok nadir olmuştur olduysa, bir şeyler yüzünden olduğunu sanmıyorum. Zamanla geçti, yine de karanlıkta uyumayı pek tercih etmem ama bazen karanlık olsa da düşünmem öyle pek, sıkıntı olmuyor. Sadece bir hikaye duyarım film izlerim ya da bi anda aklıma düşüverir o zaman uyumam zorlaşır biraz...
Hareket durumlarını siz öyle sanıyor olabilir misiniz? Bir yerden hafif bir esinti falan geliyordur? Ya da bir eşya yamuk duruyordur o an düzelmiştir, bir şişeye bastırırız çöker hani sonra zaman geçer bi anda ses gelir düzelir, onun gibi şeyler.
Bu ceket olayı falan da olurdu bana da biz korkumuzdan benzettiğimiz için öyle geliyor.
Ayrıca, bir şey varsa da siz korktukça, düşündükçe kötü olur diye düşünüyorum.
hmm o zaman bende de anksiyete gibi birşey var .ama bu korku beni psikolağa götürecek gibi görünüyor .kaygi bozuklugu. asiri evham gereksiz korku vs.
herhangi bir korku veya kaygı, gündelik yaşamını etkileyecek seviyeye geldiyse gitmen lazım.hmm o zaman bende de anksiyete gibi birşey var .ama bu korku beni psikolağa götürecek gibi görünüyor .
aynen canımherhangi bir korku veya kaygı, gündelik yaşamını etkileyecek seviyeye geldiyse gitmen lazım.
canım çok çok haklısın mesela su şişesi vs düzelince çıt diye ses çıkarır ya çok kokuyorum o tür şeylerden bunlar hep düşünmekten oluyor hergün aklımdan geçen şeylere bakarmsın ya gelirse ! ya beni korkutursa ! ya şöyle ya böyle diye düşüne düşüne beynime yer etti artık. sonuç olarak da bu korkular kalıverdi bende.
Canim sicak bisey dokunce Besmele cek mutlaka ayetul kursi ve nas sürelerini surekli oku hoca falan varsa korku icin bi mudka yaptir bence bide düşünmemeye calis düşündükçe daha da buyur ayni durum bendede vardi bu dediklerimi yaptım çok şükür iyiyim şimdi inşallah sende iyi olursunKızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorumhemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?