- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Merhaba,
Mesleğiniz nedir ? Belki yardımcı olabilirim...
Maalesef hepimiz aynı korkular içindeyiz, bende kendi markamı kurma hedefindeydim ama bu çalışmalarıma ara vermek zorunda kalacağım...
Hakkımızda hayırlısı.
Öncelikle sakın olmaya çalışın eğer gerçekten yetenekliyseniz iş bulursunuz sıkıntı olacağını zannetmiyorum vatanımız büyük bir sınavdan geçti kişisel düşüncem bu saatten sonra kötü bir şey olacağını düşünmüyorum ne demişler iyi düşün iyi olsun içinizi karartmayın.
Halkla İlişkiler okudum en son işim Müşteri Temsilciliğiydi büyük bir Amerikan inşaat firmasında çalıştım. Ondan önceki firmam da Türkiye' de çok büyük bir aile şirketiydi. İş de seçmiyorum inanın umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
Canim seni burdan tanidigim kadariyla mantikli ve ayaklari yere basan birisinYani evet bir anda güllük gülistanlıkken bu hale gelmedik bunların olacağı belliydi ama ben çabuk karamsar olmaya müsait biriyim bu travma beni daha da dibe itti.
kötü şeyler yaşadığımız elbette doğru ama ben bundan sonrasına çok daha umutlu bakıyorum, haksız yere biyerlere gelmiş şahsiyetsizler hakettikleri gibi çıkarılacağı için iş imkanı artar bile diyorum..
mesleğiniz nedir? özel sektör mü düşünüyorsunuz devlet mi?
İş hayatından biraz uzaklaştığınız için kaygı sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Ama başlayınca geçer bu düşüncelerin hepsi, rahatlarsınız. Boşalan kadroların devlet alımlarına olumlu etkisi olacağını düşünüyorum zaten öyle de söylüyorlar. Ne mezunusunuz, önlisans mı bilmiyorum ama bir yandan bunuda deneyebilirsiniz bence.
Londra merkezli bir firmada tasarımcı olarak çalışıyorum.
Tuzla dayız.
İnsan kaynakları departmanına soracağım, eğer bir açık varsa size özelden mesaj gönderirim.
Umarım hayırlısı olur.
Canım sende anksiyete (yazamadım sanırım )vardı yanlış hatırlamıyorsam onun da etkileri olabilir mi ?kötü günleri ardımızda bıraktık allahın izniyle korkma artık iş bulman zaman alır elbet ama bu demek değil ki hep işsiz kalacaksın iyi düşün iyi olsun
Canim seni burdan tanidigim kadariyla mantikli ve ayaklari yere basan birisin
Hic bir kotu durum sonsuza dek devam etmez, elbet duzelecektir. Kim ilelebet evde oturmus ki sen oturasin? Bu gunlerin tadini cikar sonra ne de olsa totonu kasiyacak vaktin olmaz calisirken
Yazip burada bizlerle paylastigina gore hala umudun var. Umudunu kaybettigin anda bittin demektir. Biz de calisanlar olarak -ozel ya da devlet fark etmez- yarin bir gun issiz kalip kalmayacagimiza garanti veremeyiz. Ki guzel bir özgeçmişin var bence is bulamama konusunda endiselenmemelisin.
Her zaman söylerim hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı var! O ne derse o olacak
Bize düşen dua etmek ve hayırlısını istemektir
Elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak yani tevekkül etmektir
Kaygılanmanın sonu yoktur düşünmeye devam ettikçe kaygılarınız artacaktır
Ya Allah deyip kalkın iş başvuruları yapın dua edin allahtan dileyin
Sabah yuvadan aç uçup akşam yuvaya tık dönen serçe kuşunu düşün
Onun bile rızkına kefil olan rabbimiz
Yarattığı mahlukatın en şereflisi olan insanı zelil etmez inşallah
Umutsuzluk şeytandandır
Şeytana fırsat vermeyin
Yani gayet haklısın kaygılarında ama bir adım atsan gerisi gelir eminim.Çalışmadıkça özgüvenim de azalıyor. Son şirketimde altı sene çalıştım titrim Müşteri Sorumlusuydu ama çok daha fazla sorumluluğum vardı şirketi ben yönetir gibiydim her iş bana bakıyordu. O zamanlarki özgüvenimi çok özledim
Vive dur allasen hissetme öyle şeyler en son da kötü hissediyorum diye konu açmıştın darbe olduÇalışmadıkça özgüvenim de azalıyor. Son şirketimde altı sene çalıştım titrim Müşteri Sorumlusuydu ama çok daha fazla sorumluluğum vardı şirketi ben yönetir gibiydim her iş bana bakıyordu. O zamanlarki özgüvenimi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?