Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

32 yasinda bi kadin olarak neden issiz gucsuz birine bu kadar takinti yaptin anlamadim ya. Bence karşındaki insan kadınları eğlenilecek ve evlenilecek olarak ayırmış gibi duruyor. Normal birisi değil, cinsellik hakkında sağlıksız bir görüşü var belli. Cinsellik yaşayan kadını da muhtemelen değersiz olarak görüyor.

Hadi o adam öyle, kendisini zaten belli etmiş. Ben size daha çok şaşırdım. Size değer vermediğini bariz olan insanların peşine neden takılıyorsunuz yahu? Sırf tipi güzel diye mi? Adamın işi yok, ahlakı da yok. Güzel bi huyu, karakteri de yok.

Adam ne ise oymuş. Kendisini belli etmiş ve siz, buna rağmen adama muhtaç gibi peşine takılıp durmuşsunuz. Adam da durup demiştir, "ben bu kadına değer vermiyorum? İşim gücüm yok? Hala benim peşimden geliyo? O zaman ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim her türlü peşimde" diye düşünmüş.

Biraz hatayı kendinizde aramalısınız.
Bence cinsellik için de erken yaşamanızı önermem. Bunu da şunun için diyorum; belli ki duygusal olarak yaralanmaya ve kısa sürede bağlanmaya meyillisiniz. Cinsellik yaşayınca daha da fazla beklentiye girmişsiniz ama karşı taraf, buna cevap vermedikçe hırslanmışsınız.
Biraz daha zaman tanıyıp güvendikten sonra cinsellik yaşayın bence. Çünkü, "amaan ne olduysa oldu" deyip unutacak kadar umursamaz değilsiniz.
Doğru öyle düşünmüş olabilir o şakalarından sonra da öyle düşünmüş olabilir ben ona öyle düşündürttüm bu benim hatam.
Ben hep iyi yönlerini görmüşüm kötü yönlerini görmek istememişim ha bak hala ilgileniyor yazıyor görüşüyor güzel şeyler söylüyor dalan diye kendimi telkin etmişim. Bilemiyorum evlenilecek veya eğlenilecek dite mi ayırdı kadınları ki kendisi de 35 yaşında çünkü.
Geçen Instagram‘da bir videoya denk geldim hatta o diziyi izlemek istiyorum bu İrem sakın bir platformda dizisi var. Orada bir adam çıkıyor karşısına bildiğiniz hani böyle love bombing yapıyor. Başlarda çok çok çok ilgili yok işte biz sevgili olduk vs bilmiyorum o diziyi izlediyseniz bilirsiniz o sahneyi. Sonradan birlikte oluyorlar sabahta İrem Salik kahvaltı hazırlıyor falan. Adam da alacağını almış ya çok farklı davranıyor.
Böyle bir tavır görmedim ondan sonra da ilgili davrandigi için ben demek ki öyle bir insan değilmiş diye düşünmüştüm..

Ay igrenc ya. Son cumleleri gercekten söyledi mi? "Sana da s.ktir git der gibi falan öyle bi sey aklina gelmesin?" Cumlesi kurdu mu?

Ve siz, bu lafın ustune yine onunla bulusmaya devam mı ettiniz? 😱😱😱

Yani gerçekten hiç mi ya hiç mi kendinizi değerli bulmuyorsunuz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz da size böyle aşağılık şekilde konuşan erkeklerin afedersin de g.tünde koşturmaya devam ediyorsunuz ya?

Şaka gibi ya.
Evet kurdu uyku sersemi de pek anlayamamıştım. Normalde sarılarak uyuyamıyormuş sana böyle yapmıyorum sana özel değil ben sarılarak uyuyamıyorum diyordu. İşte bunları derken yeni uyanmıştık kalktı yataktan bana öyle dedi ben sarılarak uyuyamıyorum yanlış anlama böyle bir şeyler yaşadık kalk sktt git der gibi anlarsın öyle bir şey yok açıklama yapayım da demişti.

3 konunuzu da okudum ilişki hayatınız şerit gibi aktı gözlemlerimi yazmak istiyorum :)
kendinize dürüst değilsiniz ennnnnn temel probleminiz bu. neyi neden ve nasıl istediğinizi bilmiyorsunuz. sürekli beni kimse sevmezse korkusuyla aslında kafa olarak okey olmadığınız ve yanında huzursuz olduğunuz aslında içten içe sevmediğiniz adamların peşinden koşuyorsunuz onları sizi sevmeye ikna etmeye çalışıyorsunuz, sizi sevmeye geleni de istemiyorsunuz çünkü siz aslında kendinizi tanımıyorsunuz. yani neyi neden nasıl istediğinizi veya istemediğinizi asla bilmiyorsunuz kimliğiniz oturmamış sadece belirli bir "iyi kız" tabiri arkasında baskılanmış koşullara göre şekil alan değişken bir persona. sürekli kendini sevdirmeye çalışan ve bu yüzden güçlü bir karakter gösteremeyen biri olmuşsunuz. (yargılamıyorum çoğunluk böyle zaten) ayrıca anlamakta en çok güçlük çektiğiniz şeylerden biri de şu "beni istemeyeni niye isteyeyim?" bunun saçmalığını görmediğiniz sürece hiçbir şey değişmeyecek. ilişkilerle ilgili prensipleriniz yok. belirli etik veya vicdani kurallar koymuyorsunuz ne kendinize ne başkalarına. yani sizin içinizi, vicdanınızı rahatsız eden bir şey yapılınca sınır çekmiyorsunuz sonra da sizin izin verdiğiniz şeyleri yapıyorlar diye insanlardan intikam almak istiyorsunuz. kendiniz de vicdanınızı rahatsız etmeyecek hareketlerde bulunamıyorsunuz çünkü kendi doğru-yanlış sisteminize göre yaşamıyorsunuz, bilmiyorsunuz bile hiç düşünmemişsiniz. maymun beyin takılı kalmış yani sinir sisteminiz sevgi açlığına takılı ama aradığınız şey bulduğun şey sevgi değil onun da farkında değilsiniz. sevgi ancak saygı olursa olur. ayrıca ancak karşılıklı paylaşılabilir sevgi. öyle bir deneyim o, duygu değil. sevgi sandığınız o duygular başka ya bağımlılık ya takıntı ya şehvet ya başka bir şey. kendinize saygı duyun ve sevin. harbiden ne kadar saçmaladığınızı görün hala abuk subuk detaylara takılıyorsunuz yok neden size öyle demiş yok bilmem ne. size saygısızlık edeni, istemem yan cebime koy yapanı, faydalanmaya çalışanı, manipüle etmeye çalışanı s** edecektiniz işte prensip bu olacaktı kafanız rahat olacaktı. saçmalamayı bırakın artık bi silkelenin gerekirse kendinize ve ailenize de s** çekin de bi uyanın yahu. insanın kendisine dönüp bakması lazım her daim. kendinize değer verin. s***mişim evliliği de kocayı da. herkes sevilmek ister bu en doğal şey. sadece sevginin ne olduğunu bi önce siz oturun düşünün artık. neyden pişman oldunuz, ne öğrendiniz artık biliyorsunuz. oturun o prensipleri belirleyin. doğru yanlışlarını düşünün. onlara uyun, başkalarını uydurun. kendinizi sevin, bu ne demek bir düşünün derin derin. "eğitimsiz" diye istememiştiniz bir başkasını ama eğitimli biri böyle mi davranır? eğitim sadece okul mu yani? insan kendini eğitmez mi? bu şimdi cahillik değil mi? insan ruhunu da terbiye etmek zorunda. siz bunları yapın o kişi karşınıza çıkar. sert olduysa kusura bakmayın. o kişiyle karşılaşmakta bol şanslar dilerim.

Son düzenleme:
Yok gelmez merak etme artık 3 cilt yazacak halim kalmadı rahat olun😄
Canim benim, bu ortamlarin en Manas Destani sensin, bir de gecmiste kocasindan 500 kez bosanip 501.kez evlenmeye calisan bi ablamiz vardi, o da böyle uzun uzun yazardi, neyse.

Senin acilen esnaf sevgiline donup dunya evine girmen gerekiyor, benden sana abla tavsiyesi, yoksa yiyeceksin basini.

Bir şey sorulmuş ona cevap verdim siz isterseniz burası ile uğraşmayın takibi bırakabilirsiniz.
Lovelola, bunu önermek zorundayım. lütfen yanlış anlama., Kaygılı bağlanma, takıntı yapma, fazla düşünme ve sınır koyma konularında desteğe ihtiyacın olabilir ve bunu fark etmemiş olabilirsin. Lütfen iyi bir klinik psikologdan destek almayı düşün. Bu kötü bir ley değil, hepimiz ruh sağlığımız için ve yaşamda mutlu olmak için zaman zaman desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Burada seni yeren sert eleştirile bile onay emojisi koyman, sınır koyamadığını ve kendini başkalarından daha çok yerdiğini gösteriyor biraz. Ben mutlaka destek almanı öneririm. Böyle hayat geçmez sana yazık çünkü

Canim benim, bu ortamlarin en Manas Destani sensin, bir de gecmiste kocasindan 500 kez bosanip 501.kez evlenmeye calisan bi ablamiz vardi, o da böyle uzun uzun yazardi, neyse.

Senin acilen esnaf sevgiline donup dunya evine girmen gerekiyor, benden sana abla tavsiyesi, yoksa yiyeceksin basini.
Niye eski sevgilime dönmek zorundayım ki niye basımı yiyecekmişim niye dönüyorum yani ona denemişiz iki sene boyunca denemişim bir şeyler hissetmek için hani yarı yolda da bırakmadım. Hem öyle bir ihtimal olamaz bundan sonra bu anlattığım insanla onun ortak arkadaşları var Instagram‘da bu adamla…bu kadar şey yaşadıktan sonra kalkıp da ona barışalım falan diyemem bunun hiç düşünmüyorum zaten

Bilmiyorum cinsellik yüzünden mi böyle oldu ama en son konuşurken dediğimiz dediğinde hani bir yerde oturup konuştuk dediğimde bir erkek saçma sapan bir insanı da sevebilir iyi veya kötü olmasına gerek yok gibilerinden laf etmiş sanki öyle hatırlıyorum. Onun için sadece cinsellikten dolayı sevmedi demiyorum ama cinsellik yaşadıktan sonra sanki ben yine görüştük yine el ele dolaştık falan ama sanki biraz daha kısıtlandı görüşmemiz gibi düşünüyorum… başlarda da eski3 4yıl önce ayrılmış bildiğim kadarıyla eski sevgilisinden bahsederken işte bakiredi böyle bir şey yaşamak istemedi ben de saygı duydum babasının evinden kırmızı kurdeleyle çıkmak istedi dışarıda da yaşamayan bir sürü insan vardr illa konuşmalarından dolayı ben kendimi kötü hissetmiştim… böyle konuştuğunda da
Bir sürü açıklama yaptım neden nasıl oldu gibilerinden o da sanki eski sevgilimi unutamadım gibi oldu yani alınmamam gerektiğini söylüyor ama masada konuşurken kızlar ilk cinsel deneyimi yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yoktur demesi başka bir mevzudan dolayı demesi bile beni kırdığı için kendim düşürürken masada otururken gözlerim doldu Aslında bu eski sevgilimi falan düşündüğüm için değil bir an yaşadığım için üzüldüm ben çok erken yaşamadım 29 yaşındaydım bazıları ne bileyim lisede yaşar 20 yaşların başında yaşar ben her zaman bekledim yaşadığım insanla da çok pişman oldum o da inanmadı biliyor musun ilk olduğunda kan gelmediği için önceden yaşadığımı sandı ama ilk defa yaşamıştım sonradan Geldiğinde hasta mısın diye sordu hastalığın yaklaşmış demek ki ondandır o da inanmadı ama benim ilk defa olmuştu niye bana inanmıyorlar gerçeği söylediğimde inanmıyorlar
mesele düşündüğünüz düşünebileceğiniz hiçbir saçma detay veya cinsellik değil
mesele adamın size başlangıçta yaklaşma niyeti
adam en baştan hayatınızda ne kadar olacağının sınırını belirlemiş
sınır koymayan sizsiniz boşuna düşünüp manyak etmeyin kendinizi allah aşkına bu kötülüğü yapmayın bari
silkelenin uyanın artık kuzum

Niye eski sevgilime dönmek zorundayım ki niye basımı yiyecekmişim niye dönüyorum yani ona denemişiz iki sene boyunca denemişim bir şeyler hissetmek için hani yarı yolda da bırakmadım. Hem öyle bir ihtimal olamaz bundan sonra bu anlattığım insanla onun ortak arkadaşları var Instagram‘da bu adamla…bu kadar şey yaşadıktan sonra kalkıp da ona barışalım falan diyemem bunun hiç düşünmüyorum zaten
Sacma sapan bir adamla birkac ay gorustun diye ask acisindan öldüğünü sanip, kendini paraliyorsun da o yuzden.

Neden esnaf olan diyecek olursan, o kadar kisi arasinda seni sevdigini söylediğin bir tek o var.

Senin gibi kadinlari sevmekten cok sevilmek tatmin eder uzun vadede, simdi yakisikli romeo'nu ariyorsun ama sadece tek tarafli sevgi elde edebiliyorsun, bunu gormelisin acilen, yasinda kucuk degilki daha fazla ne kadar dogru adami arayacaksin?

Boldladigim kisim bu arkadasa ozel yorumumdur, yoksa herkes evlenmek zorunda -elbette- degil.

Ben sadece 27 sayfa boyunca bu faydasiz adam hakkinda ne konusuldu onu merak ediyorum. 😄 Yani cok klasik herkesin basina gelen/gelebilecek olan bir olay, olmus bitmis kafanda ayni seyleri dondurerek ne kazaniyorsun konu sahibi sinir stres harici? Gercekten anlayamiyorum. Ha ama tek anladigim sen hem evlenmeden sevisip hem de bunu icine sindiremeyen gruptansin, bir daha yapmazsin olur biter.

mesele düşündüğünüz düşünebileceğiniz hiçbir saçma detay veya cinsellik değil
mesele adamın size başlangıçta yaklaşma niyeti
adam en baştan hayatınızda ne kadar olacağının sınırını belirlemiş
sınır koymayan sizsiniz boşuna düşünüp manyak etmeyin kendinizi allah aşkına bu kötülüğü yapmayın bari
silkelenin uyanın artık kuzum
Anladım bazı şeyleri merak etmeyin ilk günler kadar kötü değilim artık… başlangıçta niyetinin o şekilde olduğunu düşünmedim ama o da olabilir yani sınır koydu zaten. hani zaman ayırıyorum ilgileniyorum falan gerçekten ilgileniyordu ama ben biraz daha fazlasını istemiştim. Bağlama taktiği yaptı belki de. Bazen çok ilgili böyle tam oluyoruz gibi bazen biraz kendini çekmesi falan bunlar bağlama taktığı. Bana bunu yapmış işte. Bunları yaparken belki çok eğlendi güldü içinden ego tatmini yaptı ya da farkında değildi yaptığı şeyden ya da özgürlüğüne çok düşkündü. Yani son olarak benimle hiç ilgilenmeyen hep kötü davranan bir insan yoktu karşımda bazen özelde hissettiğim oldu yanımda hani her insan özeldir tabii ki o anlamda demedim onun için özel olduğumu düşündüğüm zamanlar da oldu yanında. Ama son görüştüğümüzde ne kadar çabalasam da neyin ne olduğunu anlamıştım da anlamak istememişim o an….

Lovelola, bunu önermek zorundayım. lütfen yanlış anlama., Kaygılı bağlanma, takıntı yapma, fazla düşünme ve sınır koyma konularında desteğe ihtiyacın olabilir ve bunu fark etmemiş olabilirsin. Lütfen iyi bir klinik psikologdan destek almayı düşün. Bu kötü bir ley değil, hepimiz ruh sağlığımız için ve yaşamda mutlu olmak için zaman zaman desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Burada seni yeren sert eleştirile bile onay emojisi koyman, sınır koyamadığını ve kendini başkalarından daha çok yerdiğini gösteriyor biraz. Ben mutlaka destek almanı öneririm. Böyle hayat geçmez sana yazık çünkü
Evet ben de araştırdım kendimle ilgili durumu . Almayı düşünüyorum zaten bilmiyorum inşallah etkisi olur. Gerçekten böyle yaşamak çok zor. Bazı insanlar gibi bitti oldu bitti yani boş ver demeyi çok istiyorum ama olmuyor sürekli o onu dedi ben bunu dedim o şunu söylemişti böyle olmuştu. Bu hallerin artık takmıyordum fazla insanları falan ama yeniden tetiklendi son olay olanlardan sonra

Bana bunu yapmış işte.
siz ne yaptınız?
bırak herifi sen ne yaptın?
sen de o taktikleri yaptın "bağlama taktiği"
tekrar ediyorum böye uzun uzun takıntılı düşüncelere saracağınıza allah aşkına bi olduğunuz şu hale artık s**** çekin başka türlü söyleyemiyorum valla uzun yorumumda yazdım uyandırmak için isyan et bi ya yeter

Bacım sen hala aynı yerde misin ? Gerçekten böyle uzun uzun destan anlatıyorsan adamın tek derdi bekaret olmamıştır emin ol. Burda kimse sana evet senle sevişmiş ama kahvede içmiş yüzüne bakıp sohbet etmiş demek ki aşık demeyecek. Tablo oldukça açık. Bir kaç ay sevişti biriyle vakit geçirdi boş vaktini doldurdu gitti. Bu hikayede bir aşk yok. Artık bırak uzun uzun dert yanmayı

Yani her gün olmadık sadece görüştüğümüz zamanlar öyle bir şey oldu.. aynen son zamanlar o ne zaman görüşelim derse o zaman görüştük. Ben bunun lafını yaptım 1 2kere hani bir şeyler yaşıyoruz biraz daha yakın olalım gibilerinden ama her gün de konuşuyorduk.. ben cinsellik yaşadığımız için kendim çok bağlandığım için hani bu yüzden biraz daha fazla şeyler istedim bu da onun böyle cepte gözüktüm farkındayım sonradan düşününce gerçekten öyleymiş.
Bahaneydi kendi ellerimle vermiş oldu derin düşünmüyorsun benim sorunlarım var cinsellik yaşıyorsak şöyle olmalı böyle olmalı diye koz olarak kullanıyorsun gibi laflarını yutmak zorunda kaldım en sonunda da
İnanki hiç bir erkek değmiyor seven zaten sever sevmeyen de ne yapsan da sevmez

Bacım sen hala aynı yerde misin ? Gerçekten böyle uzun uzun destan anlatıyorsan adamın tek derdi bekaret olmamıştır emin ol. Burda kimse sana evet senle sevişmiş ama kahvede içmiş yüzüne bakıp sohbet etmiş demek ki aşık demeyecek. Tablo oldukça açık. Bir kaç ay sevişti biriyle vakit geçirdi boş vaktini doldurdu gitti. Bu hikayede bir aşk yok. Artık bırak uzun uzun dert yanmayı
Onun tarafından bakınca evet öyle yapmış olabilir… benim için öyle değildi. Zaten herkes kendisinden sorumlu değil midir? Her neyse en son oturup konuşurken aslında anlamıştım herşeyi de anlamamazlıktan gelmişim.
Şakaları arkadaşlarıyla tanıştırmak istememesi kendince onlara güvenmiyorum demesi. Ben sandım ki benim hakkım da farklı düşünüyordur belki kendi arkadaşlarımla tanıştırırsam güvenir dalan diye düşünüyordum. Hani hiçbir ortak arkadaşımız olmayınca. Onada demiştim. O da ya senin hakkında kötü bir şey derlerse ona mı inanmalıyım bırak ben kendim tanırım demişti sonra tine bir konu açtı neymiş bir kızdan hoşlanmış zamanında kız bebek gibiymişte kızın arkadaşı bundan hoşlandığı için kızada kötü anlatmış olmamış araları sonra gitmiş maymun kılıklı birini ayarlamışlar falan. Aklı kalmış galiba. Bunu da bana anlatıyor. Allah korumış o kızı. Kim bilir nasıl davranacaktı kıza. En son Bana davrandığı gibi davranmazdı gerçi. Ben sınır koumadığım için hepsini hakkettim….

Back
X