• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötü bi durummm ? yardımm

NEGRO88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
278
1
96
Trabzon
ARKADAŞLR BENİ YADIRGAMAYIN Bİ DERDİMİ PAYLAŞICAM SİZİNLE. BEN 5 YIL ÖNCE Bİ ARKADŞIM VARDI BENİ SEVİYORDU BANA GÖRE DEĞİLDİ AMA ÇOK İYİ Bİ İNSANDI NORMAL ARKADAŞTIK SONRA AŞK KONULARI GÜNDEME GELİNCE GÖRÜŞMEDİM DAHA SONRA YİNE ARA AA HEP VARLIĞINI HİSSETTİRİYORDU . BENİM 2 YILDAN BERİ ERKEK ARKADAŞIM VAR ÇOK DA SEVİYORUM AMA NEDEN DİR BİLMİYORUM O ESKİ ARKADAŞIM BELLİ DÖNEMLER HEP AKLIMA GELİYIR. GARİP BİR PİŞMANLIK HİSSİ OLUYOR NEDEN BİLMİYORUM AMA BENİÇEKEN BİŞEYLER VAR. HİSSEDİYORUM. NE ZAMAN AKLIMA GELSE KESİN Bİ ŞEKİLDE KARŞIMA ÇIKIYOR. ŞU ARALAR YİNE AKLIMA GELİYOR. MSN ŞİFRESİNİ BİLİRDİM HİÇ DEĞİŞMEMİŞ GE.EN KENDİME ENGEL OLAMADIM VE MAİLLERİNE BKTIM 5 YIL ÖNCEDEN BU GÜNE YAZDIĞIM TÜM MEİLLER DURUYORDU HALA. ERKEK ARKADAŞIMI SEVDİĞİM HALDE NEDEN HALA O AKLIMA GELİNCE İÇİM BURUK OLUYIR ONU GÖRMEK İSTİYORUM ANLAMIYORUM BEN ÇOK MU KÖTÜ Bİ İNSANIM LÜTFEN BANA AKIL VERİN YARDIM EDİN N EOLURRR . ERKEK ARKADAŞIM BUNU BİLESE HERLDE BENİ TERK EDERRRmafoldumbenmafoldumben

ARKADAŞLR BENİ YADIRGAMAYIN Bİ DERDİMİ PAYLAŞICAM SİZİNLE. BEN 5 YIL ÖNCE Bİ ARKADŞIM VARDI BENİ SEVİYORDU BANA GÖRE DEĞİLDİ AMA ÇOK İYİ Bİ İNSANDI NORMAL ARKADAŞTIK SONRA AŞK KONULARI GÜNDEME GELİNCE GÖRÜŞMEDİM DAHA SONRA YİNE ARA AA HEP VARLIĞINI HİSSETTİRİYORDU . BENİM 2 YILDAN BERİ ERKEK ARKADAŞIM VAR ÇOK DA SEVİYORUM AMA NEDEN DİR BİLMİYORUM O ESKİ ARKADAŞIM BELLİ DÖNEMLER HEP AKLIMA GELİYIR. GARİP BİR PİŞMANLIK HİSSİ OLUYOR NEDEN BİLMİYORUM AMA BENİÇEKEN BİŞEYLER VAR. HİSSEDİYORUM. NE ZAMAN AKLIMA GELSE KESİN Bİ ŞEKİLDE KARŞIMA ÇIKIYOR. ŞU ARALAR YİNE AKLIMA GELİYOR. MSN ŞİFRESİNİ BİLİRDİM HİÇ DEĞİŞMEMİŞ GE.EN KENDİME ENGEL OLAMADIM VE MAİLLERİNE BKTIM 5 YIL ÖNCEDEN BU GÜNE YAZDIĞIM TÜM MEİLLER DURUYORDU HALA. ERKEK ARKADAŞIMI SEVDİĞİM HALDE NEDEN HALA O AKLIMA GELİNCE İÇİM BURUK OLUYIR ONU GÖRMEK İSTİYORUM ANLAMIYORUM BEN ÇOK MU KÖTÜ Bİ İNSANIM LÜTFEN BANA AKIL VERİN YARDIM EDİN N EOLURRR . ERKEK ARKADAŞIM BUNU BİLESE HERLDE BENİ TERK EDERRRmafoldumbenmafoldumben

Bu insanlarin dogasinda var. Sevilmek isteriz. Anlasilan o kisi seni cok seviyor sen onu sevmiyorsun sevseydin erkek arkadasinla birlikte olmazdin ama yinede onun seni sevmeyi birakmasini istemiyorsun. Ama erkek arkadasina cok haksizlik ediyorsun baska seylere adapte olmaya calis aklina getirme inan bana bu senin elinde.

ınsan olarak zaman zaman eski ilişkilerimizi hatırlamamız çok normal..
Ama hatırlamaktan hatırlamaya fark var..Sen ''beni çeken birşeyler var '' demişsin..

Bence şu an ki erkek arkadaşına karşı hislerini bir kez daha kontrol etmelisin..

Onu gerçekten seviyorsan aklının başka yere kaymaması gerekiyor..

Bence bu bir nostaljiden aska bisey degi canim..
Sen bugune bak,hayatindaki insana..
Nostaljinin gucu buyuktur,yasana anilar da guzelse daha da gucludur..
Bunu tatli bir ani olarak animsa ve bugunku insana yatirim yap derim..
Guzeldi evet..

Ama o zaman da oyleydi..

Dimi?

Sevgierimle.. a.s.

öncelıkle kımsenın sızı yargılamaya hakkı yokdur..
bu sekılde dusunmeyın derım..
herkes hayatında yasadıgı ılıskılerı olayları unutamaz..
ne kadar unutmak ıstıyom desede..
bu ıcınızde yaşadıgnız duygular ve o kısıyle bırlıkde olsa ıdınız flort donemı yasasa ıdınız bu sekılde olmazdınız onun ulasılmaz uzak bı ruya gıbı goruyosunuz cunku bırlıkde bısıler yaşamadıgnız ıcın..
eger o kısıyı goruyosanız ve aklınızdan cıkaramıycaksanızyanı ıstıyosanız gordugunuzde konusupda aklınızdakı soruların cevabını alın..
cunku nekadar surede gecse neden demedım yapmadım soruları yasıycaksınız..

ben bile bazen kendimi yadırgıyorum insanların yadırması normal. biliyorum seven insnın aklına bile gelmez eskiler ama işte neden böyle oluyorum bilmiyorum. bunalımlara giriyorum. 5 yıldan beri kesilk kesik sürekli kendini hissettirmesinden mi bilmiyorum ama bi bağ var çözemiyorum ne olduğunu anlayamıyorum ben. ne zaman aklıma gelse kesinlikle bi hafta içinde bi şekilde hala kendini hissettirir. tuhaf yani . içime doğuyor hep. çok sevdiğini söylerdi. kimse onun gibi sevemeyeceğini söylerdi. ama benim erkek arkadaşım çok iyi bi insan çok seviyorum 2 yıldır birlikteyiz ama neden aklıma geliyor hala :(:( bu sürekli olurdu :( 3 yıl önceye kadr yani bi birlikteliğim yokken yine süre süre karşıma çıkardı felan o zamanlar da da iyi bi insan çok da seviyor görüyorum neden olmasın diye deneyelim dedik ama arkadaştan öteye gidemedik yani . onun la yapamıyorum ama onsuz da mı olmuyor bilmiyorum . hani aklımda ulaşılmaz olarak da kalan bi insan değil. şimdi olsa yine yapamayız bunu da biliyorum. o 3 yıl içinde bunlar hep olmuştu . yoksa ahı mı tuttu beni . bi yol gösterin bana . ben bu düşüncelerimle erkek arkadaşımı aldatmış mı oluyorum :(:8

Canim seni cok iyi anliyorum. Bende nisanlanmadan once onceden gorustugum kisiyle gorustum sevgilim varken ( simdiki nisanlim ) onla konusurken heyecan veriyordu bana nebiliyim sacmalik aslinda ama konustum , sevgilimin haberi oldu cok kotu aramiz acildi simdi yine aramiz acik, istersen oku konumu bir profilimden/

neden aklına gelmesin canım insanız biz yasadıgımız hiçbişiyi unutmayız
demekki ondan hoşlanmışsın bir zamanlar sende özel bir yeri varmışki aklına geliyormus galba şuandaki erkek arkadasına karsı hislerin pek güçlü deil ama bu kötü bişi oldugu anlamına gelmez otur düşün bakalım hangisini düşününce daha mutlu oluosun

Aklımıza gelmesi çok normal benki geçmişime çok bağlı bir insanım..
Mesela bir şarkıda doğru olmayan bir şeyi hatırlasam (hatırlamak istemediğim o anda) şarkıyı değiştiririm..
Hemen başka şeyler düşünürüm..
Eskiye dönük bazı şeyleri hatırlamak istemiyorum çoğu zaman..:1closedeyes:
Zaten o anda bişeyler hissediyorsun sonrası yokk.!!

inan kendimi çıkmazda hissediyorum acaba bu bi işaret mi gerçek ve doğru insan o mu bilemiyorum korkuyorum herşeyden :( :( iyi bi insan olduğunu bilmesem neyse ama çok iyi bi insandı bide korkularm vr ileride evlenince kötü bi hayatım olursa pişman olmak şimdi hrşy kolay ya ileride. onun ileride beni asla incitmeyeceğini bilirim ama işte bilmiyorum kötü bi durum ya :( kendimden iğreniyorummm

Insanin kafasi böyle karisik iken yapacagi en güzel sey, kendi basina kalip herseyi sakince düsünmektir arkadasim.:hulya:

Bence sen bir müddet hem erkek arkadasindan hemde o unutamadigin eskilerden uzak durmaya calis.....biraz kabuguna cekil...:delphin:

Iyce bir düsün....ne istiyorum? kimi seviyorum? ilerisi icin beklentilerim nedir? iliskilerde neye önem veriyorum?

Bunlarin cevabini dürüstce ver kendine, ondan sonra karar vermen gerekecek....cünkü bir ile beraberken sürekli bir baskasini düsünmek olmaz. Bu en cokta seni yipratir:1hug:

Senin durumunu cok iyi anliyorum canim. Cok kotu bisey icinde acebe obur kisiyle olsam dahami mutlu olcagim korkusu var ama biyandan korkuyorsun elindekinide kaybedersin diye.

Galıba Öyle. Bılemıyorum ya ama Çok kararsız Çok pıŞmanım ama neden pıŞman olduĞumu bılmıyorum sanırım .. Galıba depresyon yolcusuyum ben

Back
X